Home > Produse Calivita > AC-Zymes

Astazi Ac Zymes la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Ac Zymes are meritul de a crea un mediu incompatibil diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi.

Alt avantaj pe care il ofera este si ca ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab, dar care previne necesitatea tratamentului cu antibiotice. Ac zymes contine 2 miliarde Lactobacili Acidophilus activi.

Utilizarea sistematica a acestui produs are un efect depurativ (curatarea intestinelor). In alta ordine de idei, cura cu Ac Zymes ajuta si la tratarea acneei si eliminare a toxinelor.

Cumpara acum Ac Zymes la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Ac Zymes Calivita la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Ac Zymes are meritul de a crea un mediu necorespunzător diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi.

Un alt avantaj pe care îl ofera produsul Ac Zymes este si faptul ca ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab, dar care preantampina in numeroase randuri necesitatea tratamentului cu antibiotice.

Ac Zymes reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si a lactozei. Ac Zymes are rol si in sinteza vitaminelor B, atat de importante pentru organism.

Prin utilizarea produsului Ac Zymes dispare mirosul neplacut al gurii provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin. De asemenea, ajuta si tratarea acneei si altor boli dermatologice.

Utilizarea sistematica a produsului Ac Zymes asigura un efect depurativ (curatarea intestinelor).

Consumul de Ac Zymes este recomandat pentru reechilibrarea fiorei intestinale dupa tratament antibiotic, acnee si unele boli dermatologice.

Ac Zymes previne eczemele si psoriazisul, herpes, tulburari digestive (constipatie, unele complicatii ale patologiei biliare, gastrite, indigestii), halena (mirosul neplacut al gurii), hipercolesterolemie si carenta de vitamine din grupul B.

Lactobacillus Bulgaricus este o bacterie prezentă în iaurt şi în tubul digestiv al persoanelor care consumă mari cantităţi de iaurt. Conform observaţiilor, aceste persoane sunt mai sănătoase şi mai longevive decât media.

Mai eficient decât Lactobacillus bulgaricus este Lactobacillus Acidophilus, cunoscut şi sub denumirea uzuală de Acidophilus, deoarece rezistă în intestine 10 zile sau chiar mai mult.

Această bacterie creează un mediu nefavorabil diferiţilor agenţi patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili şi fungi. Favorizează asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grăsimilor şi lactozei.

Joacă un rol important în sinteza vitaminelor B. Cu ajutorul său putem proteja flora bacteriană normală existentă în tubul digestiv.

Atentie! In cazul diareei, administrarea preparatului timp de 5-6 zile e de ajuns pentru restabilirea florei intestinale. In cazul micozelor profunde (infectii dermatologice sau ginecologice) alaturi si dupa tratamentul local, Ac Zymes se poate administra lunii de zile in doze de intretinere (1-2 capsule zilnic)

O capsula de AC Zymes contine:

  • 2 miliarde de Lactobacillus acidophilus activi

Mod de administrare:
Pentru copii: 1 capsulă pe zi sau conform indicaţiilor medicului.
Pentru adulţi: 1-2 capsule pe zi sau conform indicaţiilor medicului.
Cantitate: 100 capsule

AC Zymes Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > AC-Zymes

AC Zymes
Tagged on: