Home > Produse Calivita > Acidophilus

Astazi Acidophilus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Acidophilus and Psyllium

Acidofilus de la Calivita reface rapid si eficient flora intestinala afectata de medicamente ori agenti patogeni. Acidofilus este recomandat in special in perioada si dupa tratamentul cu antibiotice.

Acidophilus joaca un rol important in crearea unui mediu defavorabil dezvoltarii agentilor patogeni, cum ar fi de exemplu, micrococi, clostridii, si diferiti colibacili, respectiv ciupercile (fungii).

Acidophilus produs natural de la CaliVita, reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea aminoacizilor, lactoalbuminelor, grasimilor si a lactozei si nu in ultimul rand face sa dispara mirosul neplacut al gurii – halena, provocat de anumite procese biologice desfasurate la nivelul intestinului.

Cumpara acum Acidofilus la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Acidophilus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Acidophilus capsule ce contin Lactobacillus acidophilus, bacteria intestinala “prietenoasa”, combinate cu seminte de patlagina macinate, pentru refacerea si mentinerea functionarii intestinale optime.

Lactobacillus acidophilus (cunoscut sub denumirea de acidophilus) este o bacterie benigna ce se gaseste in laptele acru.

Dovezile sugereaza ca persoanele la care bacteria intestinala este permanent prezent in tractul digestiv, prin consumul regulat de lapte acru, sunt mai sanatoase si au o speranta de viata mai mare decat celelalte.

Fiind capabil sa supravietuiasca in sistemul digestiv 10 zile sau mai mult, acesta accelereaza absorbtia aminoacizilor ce compun proteinele din lapte si participa la sinteza vitaminelor B.

De asemenea, acidophilus creeaza un mediu nefavorabil diferitilor agenti patogeni, printre care micrococi, clostridium, diferite bacterii, E. coli şi ciuperci, ajutand astfel la prevenirea bolilor si a infectiilor.

Lactobacillus bulgaricus este o bacterie prezenta in iaurt si in tubul digestiv al persoanelor care consuma iaurt. Conform observatiilor, aceste persoane sunt mai sanatoase si traiesc mai mult decat media.

Mai eficient decat Lactobacillus bulgaricus este Lactobacillus acidophilus, sau pe scurt – Acidophilus, deoarece se stie ca rezista in intestine mai mult de 10 zile. Aceasta bacterie creeaza un mediu nefavorabil diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, coli-bacili si fungi. Ajuta la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si lactozei. Are un rol important in sinteza vitaminelor B.

Cu ajutorul sau putem proteja flora bacteriana existenta in tubul digestiv. Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala, de aceea consumarea de Acidophilus este recomandata in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice. Nu se cunoaste nici un tip de Acidophilus daunator sanatatii.

Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila si provoaca inmultirea fungilor Candida albicans, generand diaree, constipatie sau alte dereglari ale digestiei.

Micozele provocate de acesti fungi pot aparea la nivelul cavitatii bucale, plamanilor, degetelor mainilor si picioarelor si al vaginului.

In urma tratamentelor indelungate cu antibiotice, micozele aparute ca efect secundar, au devenit o boala foarte frecventa. Studii statistice au aratat ca majoritatea locuitorilor oraselor si 60-80% din elevii de scoala medie sufera de dermatomicoze. Aceste boli pot fi eradicate in decurs de numai cateva saptamani cu o doza mare de Acidophilus.

Prin utilizarea acestui preparat dispare mirosul neplacut al gurii, provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin. De asemenea ajuta si in cazurile de acnee sau alte boli dermatologice. Utilizarea sistematica a acestui produs asigura un efect depurativ (curatarea intestinelor).

Stiinta din zilele noastre nu cunoaste nici un tip de Acidophilus daunator omului. Consumul acestui produs este recomandat pentru reechilibrarea florei intestinale dupa tratament antibiotic, acnee si boli dermatologice( scade riscul aparitiei eczemelor si psoriazisului), herpes, tulburari digestive (constipatie, unele complicatii ale patologiei biliare, gastrite, indigestii), halena (mirosul neplacut al gurii), hipercolesterolemie si carenta de vitamine din grupul B.

O capsulăa acidophilus conţine:
Lactobacillus Acidophilus Activi……………2 miliarde
Mucilagiu de Seminte Plantago Ovata……..100 mg

Mod de administrare:
Pentru copii: 1 capsulă pe zi sau conform indicaţiilor medicului.
Pentru adulţi: 1-2 capsule pe zi sau conform indicaţiilor medicului.
Cantitate: 100 capsule

Acidophilus Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Acidophilus

Acidophilus
Tagged on: