Home > Produse Calivita > Aquarion Water Filter

Astazi Aquarion Filter la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Filtrele de apa Aquarion Water Filter sunt dispozitive de purificare a apei de ultima generatie ce integreaza un microprocesor ce realizeaza filtrarea si ionizarea apei de la robinet.

Filtrul Aquarion Water Filter are un filtru modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida si asigura si oxigenarea acesteia..

Cumpara acum Aquarion Water Filter la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Aquarion Water Filter la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Filtru special pentru dispozitivul Aquarion, de ionizare a apei; este un filtrul complex Biostone cu turmalina; apa devine fara impuritati mecanice (nisip, rugina, si tot ce depaseste 0,01 microni); fara bacterii, virusuri, protozori; fara metale grele sau clorine: este permisa trecerea prin fitru a mineralelor necesare si benefice organismului : calciu, magneziu, potasiu

AQUARION este un dispozitiv de ultima generatie care pe baza unui microprocesor filtreaza si ionizeaza apa de robinet.

Aparatul contine un filtru ultra modern pentru purificarea apei , fiind in acelasi timp prevazut cu posibilitatea de a furniza apa alcalina dar si acida, pe 4 nivele de alcalinitate, respectiv aciditate, totodata asigura si oxigenarea acesteia precum si indeparteaza impuritatile ( metale grele sau substante nocive ); orificiile filtrului sunt de 10 ori mai mici decat dimensiunile virusilor, nepermitand patrunderea lor.

Este usor de montat, foarte usor de folosit; per ansamblu dispozitivul Aquarion reprezinta o sursa unica si complexa de apa sanatoasa cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate
Unicitatea Aquarion-ului consta in faptul ca:

 • Filtreaza apa ( efect de purificare )
 • Ionizeaza apa ( o poate face acida sau alcalina )
 • Oxigeneaza apa
 • Descompune dimensiunea clusterilor (moleculele de apa adera una de alta si acestea se numesc clusteri)

Filtrele de Apa Aquarion Water Ionizer sunt dispozitive de ultima generatie ce integreaza un microprocesor ce realizeaza filtrarea si ionizarea apei de la robinet. Filtrul de apa Aquarion contine un filtru modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida, pe 4 trepte de alcalinitate, respectiv aciditate. In acelasi timp filtrulAquarion poate asigura si oxigenarea apei. Filtrul de apa Aquarion este usor de montat si foarte usor de folosit.

Dispozitivul de purificare a apei Aquarion are in componenta un filtrul complex Biostone cu turmalina ce filtreaza apa prin 9 straturi diferite de filtrare, din care elimina impuritatile mecanice (nisip, rugina si tot ce depaseste 0.01 microni), filtreaza si neutralizeaza bacterii, virusuri, paraziti si protozori.

De asemenea metalele grele precum plumbul, mercurul, cuprul, etc sunt retinute de un cartus filtrant special. Nu se permite trecerea substantelor chimice nocive vietii precum clorurilor, hidrocarburi, nitrati, erbicide, etc.

Un avantaj important fata de alte filtre de apa existente pe piata este ca permite trecerea prin filtru a mineralelor necesare si benefice sanatatii cum ar fi Calciul, Magneziul, Potasiul, etc., pentru ca o apa care este lipsita de mineralele fundamentale nu este foarte placuta la gust si poate fi refuzata de copii, si in plus isi pierde din efectele curative.

Exista si filtre de apa care filtreaza absolut tot, inclusiv ce este bun din apa precum mineralele, si acea apa consumata in cantitati mari poate duce in timp la deshidratere, asa ca atunci cand vi se face un test prin electroliza si apa nu reactioneaza la electrozi, ramane limpede si nu se prinde la suprafata o pelicula albastra verzuie (culoarea depinde de concetratia diverselor minerale din apa filtrata), sa stiti ca este o apa fara substante minerale. In acea pojghita frumos colorata sunt de fapt mineralele din apa

Filtru de apa Aquarion filtreaza apa si:

 • curata apa de impuritati si metale grele,
 • scoate din apa hidrocarburile, azotatii, fosfatii, pesticidele si alte substante nocive,
 • opreste bacteriile, virusii, parazitii, etc.,
 • ionizeaza si oxigeneaza apa prin intermediul filtrului special,
 • reglaza PH-ul apei, facand-o mai acida sau alcalina in functie de necesitati,
 • permite trecerea mineralelor, vitaminelor si a altor substante necesare vietii, fara de care apa nu ar mai fi asa de buna,
 • reduce dimensiunea clusterilor de apa, apa devenind astfel mai benefica.

Bebelusii sunt cei mai afectati de apele poluate, intoxicarea cu nitrat, fosfati, metale grele etc. prezente in apa poate duce la imbonavire sau chiar deces.

Filtrele de apa Aquarion au o perioada de garantie de 3 ani si o durata de viata de 20 de ani.

Cantitate: 1 buc
Aquarion Filter Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Aquarion Water Filter

Aquarion Water Filter