Home Produse Calivita > Aquarion Water Ionizer

Astazi Aquarion Water Ionizer and Filter la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

AQUARION – Purifica si ionizeaza apa, produce apa cu pH alcalin sau acid.

Importanta apei pentru organism – Desi omul poate rezista fara mancare mai mult timp, fara apa nu poate supravietui mai mult de trei zile. Cea mai mare parte a organismului nostru este alcatuit din apa.

Repartizarea apei in organism are loc in raport de intensitatea proceselor vitale: smalt dentar 0,2%, dentina 10%, tesut osos 22%, tesut grasos 30%, cartilajii 55 %, muschi 76%, tesuturi cu intensa activitate biologica: tiroida, splina, rinichi, creier 83-86%. Variatiile mari ale continutului de apa la om, se datoresc tesutului grasos, inegal repartizat.

Cumpara acum Aquarion Water Ionizer la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Aquarion Water Ionizer and Filter la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Daca, continutul de grasime este ridicat, procentul apei totale este proportional scazut. Daca, continutul de grasime este scazut, volumul apei totale este crescut.

Apa ajuta la absorbtia nutrientilor din alimente si la eliminarea toxinelor rezultate din metabolism sau care patrund in organism, joaca un rol crucial in mentinerea constanta a temperaturii corporale, regleaza nivelul de electroni si protoni din celule si este indispensabila pentru numeroase procese fiziologice. In mod continuu, apa este eliminata din organism prin piele, rinichi, plamani sau intestine.

Ca urmare este necesar sa asiguram un flux continuu de apa curata.

Cantitatea de apa necesara pentru organism – Deoarece organismul nostru nu poate depozita cantitati mari de apa, trebuie sa consumam lichide in mod continuu.

Pentru ca procesele din organism sa se desfasoare normal, trebuie sa consumam 2,5 litri de apa zilnic. Aceasta cantitate creste in efort fizic intens sau in exercitii fizice de performanta (sportivi), deoarece o cantitate foarte mare de apa se evapora prin piele.

Calitatea apei de baut – Daca apa contine clor si alte substante chimice, isi pierde proprietatile benefice pentru sanatatea organismului, isi pierde capacitatea de a elimina toxinele din organism si astfel sunt fortati rinichii si ficatul sa filtreze substantele chimice si astfel, in timp, aceste doua organe vitale pot fi vatamate sau chiar distruse.

Aparatul AQUARION – al firmei CaliVita – este potrivit in orice bucatarie, usor de montat in orice gospodarie, usor de folosit, usor de intretinut, are design stilat, este insotit de un manual de folosire usor de urmarit si de un DVD practic, starea si durata de viata a filtrului sunt usor de monitorizat si de inlocuit. Aparatul Aquarion este garantat 100%, are service asigurat, iar durata sa de folosire este de peste 20 de ani.

AQUARION – Purifica si ionizeaza apa, produce apa cu pH alcalin sau acid – Filtrarea apei este multipla
Prima data, apa de la robinet trece printr-un filtru mecanic, care retine impuritatile mari, apoi trece printr-un filtru special, Biostone de 0,01 microni, care inlatura substantele poluante nocive si in acelasi timp nu permite trecerea bacteriilor si a virusurilor.
Turmalina ionizeaza apa in faza initiala de filtrare. Ionizarea apei: placa de platina si titan separa apa in doua suvoaie, unul alcalin si unul acid, proces numit ionizare.

Utilizatorul poate seta aparatul in functie de cat de alcalina sau acida doreste sa fie apa, care poate fi utilizata in mai multe scopuri. Clusteri: moleculele de H2O adera una la cealalta, formand ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa ionizata are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule.

Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decat apa “normala”. Structura de ciorchine apare in urma ionizarii. Acest procedeu creste capacitatea de hidratare a apei de pana la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Apa alcalina ionizata – Alcalinizeaza organismul intr-un mod excelent ajutand la mentinerea echilibrului acido-bazic. Mediul din organismul uman este usor alcalin (pH-ul sangelui organismului uman este de 7,4), prin urmare consumul de apa alcalina ionizata sprijina functionarea normala a corpului. Absorbtia apei alcaline incepe din primul minut.

 1. Apa ionizata alcalina este deosebit de bogata in oxigen
  Aparatul generaza apa saturata in oxigen care ajuta la mentinerea starii de sanatate, intareste sistemul imun si astfel organismul rezista la imbolnaviri, modereaza celulita si ajuta la scaderea in greutate (in obezitate, in cura de slabire), imbunatateste digestia si functionarea rinichilor, energizeaza organismul, reduce oboseala, astfel este buna pentru atleti, sportivi si persoane care presteaza munci fizice.
 2. Apa ionizata alcalina este un puternic antioxidant
  Este cea mai simpla metoda de protectie impotriva radicalilor liberi, deoarece radicalii de hidroxil (OH-) produsi de aceasta neutralizeaza efectul oxidant al radicalilor liberi. Prevenirea oxidarii inseamna intarzierea proceselor de imbatranire.
 3. Apa alcalina ionizata ajuta in multe afectiuni in care scopul este de a creste pH-ul fluidelor organismului peste 7,2, prin terapie alcalina. Apa ionizata alcalina, indeparteaza acidul acumulat in sange si tesuturi, restabilind pH-ul ideal, usor alcalin al organismului. Acidoza metabolica reprezinta scaderea rezervei alcaline a organismului in diverse situatii clinice.
  Cetoacidoza: din diabet zaharat dezechilibrat metabolic si din varsaturi, stres fizic (traumatisme, interventii chirurgicale, arsuri etc), infectii severe, stari febrile, hipertiroidie, intoxicatia alcoolica.
  Acidoze lactice: prezente in anemie severa, hipoxie severa, insuficienta cardiaca congestiva, diabet zaharat, hepatita acuta, ciroza hepatica, insuficienta renala, intoxicatia alcoolica, intoxicatii medicamentoase, leucemii.

Intoxicatiile acide: constituie o cauza a reducerii severe a pH-ului sanguin: intoxicatia cu alcool metilic, cu etilenglicol (folosit ca antigel), cu salicilati (acid acetilsalicilic) etc. Sindromul diareic prelungit si sever (dizenterie si holera): produce acidoza metabolica datorita faptului ca toate secretiile digestive elaborate sub nivelul stomacului sunt alcaline.

Fistulele gastrointestinale sau pancreatice: produc acidoza metabolica prin pierderea secretiilor respective la nivel cutanat.
Acidoza tubulara renala: intervine in aparitia acidozei metabolice prin scaderea pragului de resorbtie a bicarbonatilor.
Scaderea eliminarii renale de acizi: se intalneste in special in insuficienta renala acuta sau cronica.

Acidoza respiratorie: reprezinta o crestere a cantitatii de bioxid de carbon dizolvat in plasma si este prezenta in boli care induc o hipoventilatie alveolara: bronsita cronica, emfizem pulmonar, astm bronsic, pneumonie interstitiala, fibroza pulmonara, miastenia gravis, poliomielita, nevrita periferica, obezitate excesiva etc. Majoritatea alimentelor consumate cresc aciditatea organismului, acest efect este intensificat de anumiti aditivi alimentari si de unele medicamente.

Apa acida ionizata: Prin simpla setare a aparatului, AQUARION poate, de asemenea, produce si apa ionizata acida. Apa acida ionizata are efect benefic cand este aplicata extern, pentru curatarea pielii, este excelenta impotriva micozelor de pe picioare sau de pe unghii (stati cu picioarele in apa acida ionizata circa 30 de minute pe zi).

In Japonia, apa acida este folosita in cazul arsurilor si ranilor, fiindca s-a observat ca recuperarea este mult mai rapida. Daca aveti nasul infundat din cauza racelii sau gripei, puteti folosi apa ionizata care, pe langa faptul ca elibereaza caile respiratorii, poate reduce semnificativ si iritarea membranei mucoasei, in cazul alergiei la polen.

Este excelenta si pentru irigatii vaginale. Apa acida poate fi folosita si in gospodarie, pentru dezinfectarea suprafetelor, daca nu vrem sa recurgem la substante chimice. Este interzis sa se bea apa acida ionizata deoarece, in timpul procesului de ionizare a apei, substantele cu sarcini negative – ionii de clor, nitriti, nitrati etc.- se depoziteaza pe electrodul pozitiv (adica in solutia acida). Acesti ioni negativi sunt daunatori in interiorul organismului.

Nivele de pH ale apei obtinute la aparatul AQUARION:

 1. Apa ionizata alcalina pH 8.5 – in perioada initiala de 2-3 zile.
 2. pH 9.0 – in perioada de tranzitie de 2-3 zile.
 3. pH 9.5 – pentru cei care o folosesc regulat, ideala pentru ceai, cafea si prepararea supei.
 4. pH 10.0 – doar pentru gatit.
 5. Apa ionizata acida (doar pentru uz extern) pH 6.5 – pentru gargara, periatul dintilor.
 6. ph 6.0 – pentru igiena fetei si corpului.
 7. pH 5.5 – pentru sterilizarea bucatariei.
 8. pH 5.0 – pentru un efect de sterilizare mai puternic.

Aquarion Water Ionizer Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home Produse Calivita > Aquarion Water Ionizer

Aquarion Water Ionizer