Home > Produse Calivita > Arginine Plus

Astazi Arginine Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Arginine Plus produsul natural Calivita prin aminoacidul L-arginina intarzie dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului si, prin stimularea eliberarii unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, mentinere functionalitatea sistemului imunitar.

Stimuleaza indepartarea toxinelor, la procesul de speramtogeneza si are efecte benefice in tratamentul afectiunilor aparatului renal.

L-arginina este un aminoacid esential care nu se poate produce singur in organism si al carui aport din exterior contribuie deosebit de favorabil la buna functionare a ficatului (atat preventiv cat si in afectiuni), precum si la dezvoltarea musculara sau in problemele de crestere.

Arginina participa la formarea muschilor stimuland secretia de hormon de crestere – unul din factorii fiziologici care ajuta la dezvoltarea musculara.

Cumpara acum Arginine Plus la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Arginine Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Arginina (substanta asctiva din Arginine Plus) este un element crucial pentru neutralizarea si eliminarea amoniacului din organism – substanta nociva, rezultata in urma dezintegrarii proteinelor.

Aminoacidul arginina (L-Arginina) este absolut necesar pentru sinteza proteinelor in organism, avand un rol decisiv in cresterea si dezvoltarea optima a organismelor tinere.

Fara o canatitate suficienta de Arginina, nu poate avea loc dezvoltarea masei musculare si nu se poate reduce grasimea corporala.

Arginina este un aminoacid necesar pentru functionarea in bune conditii a glandei hipofize. Impreuna cu fenilalanina, ornitina si alte substante cu actiune neurologica, arginina este indispensabila pentru sinteza hormonului de crestere al acestei glande.

Necesarul de arginina este ceva mai mare la barbati pentru ca lichidul seminal contine in cantitate de aproximativ 80% acest aminoacid iar deficitul poate duce la sterilitate.

Cum actioneaza arginina (Arginine Plus)

Printre rolurile acestui aminoacid in organism, se pot numara: marirea cantitatii de sperma, marirea imunitatii naturale si ajutorul in vindecarea ranilor.

Deasemenea, aceasta permite metabolizarea depozitelor de lipide din organism si tonifica tesutul muscular. Asigura vioiciune fizica si mentala.

In cazul unor afectiuni severe ale ficatului, cum ar fi degenerarea masiva sau ciroza, consumul de Arginine Plus poate avea un efect pozitiv asupra cursului bolii si poate ajuta la imbunatatirea starii generale a pacientului.

Arginina creste cantitatea de oxigen in zonele arterosclerotice, blocheaza agregarea plachetara si previne embolismul.

Acest aminoacid face parte din “adezivii organismului”, ajutand indirect la formarea oaselor si a tesuturilor conjunctive.

Prin urmare, suplimentarea cu Arginina poate fi de folos in caz de osteoporoza, artrita reumatoida si alterari ale tesuturilor conjunctive.

Datorita efectului sau vasodilatator sprijina erectia si potenta.

Intr-un experiement efectuat in Ungaria, la 15 persoane din 25 s-a inregsitrat imbunatatirea erectiei iar 14 persoane au raportat o crestere semnificativa a apetitului sexual cu cateva grame de Arginina pe zi.

Se prefera administrarea argininei sportivilor pentru dezvoltarea si fortificarea tesutului muscular, precum si pentru scaderea cantitatii de lipide.

Arginina participa la formarea muschilor stimuland secretia de hormon de crestere – unul din factorii fiziologici care ajuta la dezvoltarea musculara. Secretia acestui hormon nu depaseste insa nivelele fiziologice, asa ca nu trebuie sa ne temem de dereglari hormonale.

Atentie! Arginina este contraindicata femeilor gravide, schizofrenicilor si in cazul infectiilor cu virus herpetic.

Trebuie consumata pe stomacul gol, cu apa sau suc de fructe.

De preferat se va adminstra in special seara, inainte de culcare, dar nu mai tarziu de ora 22, pentru maximizarea efectelor sale benefice asupra organismului.

O tableta de Arginine Plus contine:
L-arginina … 500 mg
Mangan (chelatat cu aminoacizi) … 600 mg
Cobalt (chelatat cu aminoacizi) … 50 mg
Acid alfa-cetoglutaric … 50 mg
Vitamina E … 10 mg
Crom … 50 mcg

Mod de administrare:
1-3 tablete de trei ori pe zi.
Cantitate: 100 tablete

Arginine Plus Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Arginine Plus

Arginine Plus (arginina)
Tagged on: