Home > Produse Calivita > Bee Power

Astazi Bee Power la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Bee Power este un produs pe baza de laptisor de matca este foarte bogat in proteine si aminoacizi. Bee Power este un preparat natural recomandat pentru toate persoanele, indiferent de varsta, sex sau conditie fizica, care isi doresc mai multa energie si vitalitate.

Laptisorul de matca din produsul Bee Power este substanta complexa produsa de albinele lucratoare pentru a hrani regina stupului (matca).

Cumpara acum Bee Power la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Bee Power la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Concentratul de nutrienti ii permite reginei sa supravietuiasca peste 5 ani, in timp ce durata medie de viata a unei albine lucratoare este de doar 2-4 luni de zile.

Nutrientii din laptisor de matca sunt atat de hranitoriincat regina este capabilă sa depuna 2.000-3.000 de oua intr-o singura zi. Laptisorul de matca contine intregul complex al vitaminelor B, vitamina B5 (acidul pantotenic) si vitamina B6 gasindu-se intr-o concentratie mai mare.

Laptisorul de matca este, de asemenea, singura sursa naturala de acetat de colina. Laptisorul de matca mai contine vitaminele A, C, D, E, minerale, enzime si 18 tipuri de aminoacizi. Bee Power Royal Jelly revigoreaza organismul, mentine starea de sanatate a oaselor si a musculaturii si este un excelent tonic si intaritor al sistemului imunitar.

Bee Power sau laptisorul de matca este, de asemenea, un supliment deosebit pentru imbunatatirea performantei sportive. Bee Power este, mai inainte de toate, un produs destinat celor care vor sa previna, mai degraba decat sa combata. Contine principii active extrase din laptisorul de matca al albinelor, conferind o rezistenta sporita organismului la orice fel de efort, suprasolicitare sau iminenta boala.

Mod de administrare:
1 capsulă pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 50 capsule

Bee Power Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Bee Power

Bee Power
Tagged on: