Home > Produse Calivita > Beta Carotene

Astazi Beta Carotene la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Beta Carotene de la Calivita amelioreaza tulburarile de vedere, ne ajuta sa ramanem tineri, reducand efectele imbatranirii, fiind un antioxidant puternic, lupta impotriva radicalilor liberi.

Produsul Beta Carotene aduce un aport de provitamina A in organism, necesara in refacerea tesutului cutanat si conjunctiv lezat ca si consecinta in diverse afectiuni.
Vorbim asadar despre mucoase, piele, par si unghii, stimulate favorabil de suplimentarea cu beta caroten.

Vitamina A reduce riscul aparitiei cancerului prin faptul ca este implicata in procesul de diferentiere celulara, ceea ce justifica utilizarea sa in profilaxia bolilor maligne..

Cumpara acum Beta Carotene la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Astazi Beta Carotene la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Beta caroten, este o sursa naturala de provitamina A. Se recomanda in cazurile de deficienta a vitaminei A. Beta-caroten, provitamina vitaminei A, se transforma in vitamina A în ficat, în cantitatea necesara organismului.

Vitamina A stimuleaza imunitatea, in special impotriva bolilor maligne. Beta-carotenul poate fi găsit în toate plantele verzi. Sursele cele mai importante sunt rubarba, morcovii, spanacul, iar dintre fructe cantalupul şi caisele. Din nefericire, hrana noastră este adesea contaminată cu substanţe nocive (de ex. cadmiu şi nitraţi), astfel încât este recomandată folosirea suplimentelor alimentare.

Beta Caroten-ul joaca un rol important si in profilaxia cancerului. Efectul profilactic al beta-carotenului in bolile maligne se bazeaza pe transformarea metabolitilor cancerigeni formati in organism sau a substantelor cancerigene ajunse in organism din mediul exterior, in substante mai putin nocive si mai solubile, deci mai usor de eliminat.

Beta Carotenul reduce riscul aparitiei infarctului miocardic si a decesului prin stop cardiac. Rezultatele unor cercetari efectuate in Statele Unite ale Americii pe o perioada de 10 ani, au demonstrat ca bolile cardiace si cancerul de prostata au o incidenta de doua ori mai mica in cazul barbatilor care au consumat sistematic Beta Caroten, in comparatie cu subiectii din lotul martor care nu au consumat aceasta substanta.

In Lin Xian, regiune muntoasa a Chinei, incidenta cancerului gastric si a celui esofagian este cea mari mare din lume.

Savantii chinezi si americani, in cadrul unor cercetari comune efectuate in aceasta zona geografica, au administrat in doze zilnice unor persoane sanatoase (cu varsta cuprinsa intre 40 si 69 de ani) diverse combinatii de vitamine (A, B, C si E) si de substante minerale. La cei care au primit deopotriva vitamina A si zinc, numarul imbolnavirilor de cancer gastric a scazut cu doua treimi, in timp ce la celelalte grope nu s-au constatat diferente semnificative.

Beta Caroten-ul joaca un rol important si in profilaxia cancerului. Efectul profilactic al beta-carotenului in bolile maligne se bazeaza pe transformarea metabolitilor cancerigeni formati in organism sau a substantelor cancerigene ajunse in organism din mediul exterior, in substante mai putin nocive si mai solubile, deci mai usor de eliminat.

Beta-carotenul stimuleaza si functionarea sistemului imunitar. Ofera protectie impotriva afectiunilor canceroase si a aterosclerozei. In aparitia aterosclerozei, un rol important il are oxidarea lipoproteinelor de mica densitate. Beta-carotenul impiedica oxidarea acestora, reducand riscul aparitiei aterosclerozei si, astfel, riscul producerii infarctului miocardic.

Rezultatele unor cercetari pe o perioada de 10 ani, au demonstrat ca numarul cazurilor de afectiuni cardiace si de cancer a fost de doua ori mai mic in cazul barbatilor care au consumat sistematic betacaroten, in comparatie cu cei din lotul-martor, care nu au consumat aceasta substanta.

In opinia cercetatorilor, vitamina A reduce riscul aparitiei cancerului, deoarece sprijina diferentierea celulara si, astfel, poate controla inmultirea nelimitata a celulelor cancerigene, iar zincul contribuie la reglarea circuitul vitaminei A in celule.

Din pacate, deseori alimentele consumate contin chimicale si substante nocive din mediul inconjurator, nefiind ideale ca sursa de vitamine. In morcovi, de exemplu, se gasesc adesea cantitati mai mari de cadmiu si nitrati decat de beta-caroten, exceptie facand doar plantele cultivate prin metode ecologice.

Din motivele amintite, organismului ii este necesar un aport de betacaroten pur, provenit din suplimente alimentare preparate din materii prime naturale. Absorbtia si transformarea betacarotenului este facilitata in mare masura de acizii grasi nesaturati de aceea se recomanda consumul acestora in timpul meselor.

Mod de administrare:
Luaţi 1 capsulă gelatinoasă pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 100 capsule-gelatinoase

Beta Carotene Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Beta Carotene

Beta Carotene
Tagged on: