Home > Produse Calivita > BioHarmonex 4

Astazi BioHarmonex 4 la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

BioHarmonex 4 este un dispozitiv de biorezonanta special dezvoltat pentru uz casnic, care emite impulsuri electromagnetice de o intensitate foarte scazuta.

BioHarmonex 4, este usor utilizabil de catre oricine, si are douazeci si cinci de programe diferite care pot fi stabilite in functie de nevoile tale personale.

Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta. Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii – legea cauzei si efectului – in studierea organismelor vii.

Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

Cumpara acum BioHarmonex 4 la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi BioHarmonex 4 la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Totul despre dispozitivul BioHarmonex 4 – o solutie din domeniul medicinei cuantice, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei distruse.

BioHarmonex 4 este in fapt un dispozitiv pentru bio-stimularea sistemelor energo-informationale ale organismului, cu camp magnetic pulsant.

Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta. Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii – legea cauzei si efectului – in studierea organismelor vii.

Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

Tratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal.

Dispozitivele se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata.

Dispozitivul BioHarmonex 4, conceput in urma nenumaratelor studii stiintifice ale unor minti luminate din Europa si America, ne permite sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor noastre de sanatate.

Ca orice lucru din Univers, si organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat corespunzator in starea generala de sanatate si de vitalitate.

Suntem, prin urmare, martorii unei noi paradigme in medicina globala: de la lumea formelor statice, limitate, ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.

Un mare numar de oameni de stiinta sunt implicati in momentul de fata nu doar in studiul posibilitatilor de combatere a agresiunii factorilor externi nocivi asupra organisumului uman, ci si in cercetarea aspectelor legate de capacitatea de autovindecare a organismului, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului si in prevenirea eficienta a bolilor. Un organism cu capacitati sporite de autovindecare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid in varii conditii.

Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate electromagnetica (energetica). Atunci cand o energie vie se afla sub influenta unei alte energii-electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex – se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.

Din toate sistemele informationale, suntem familiari cu simturile si, dintre acestea, stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si le transforma in semnale vizibile).

Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in trasferul informational, dar el raspunde relativ lent, informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind trasferate cu o viteza de numai 20 m/s.

Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0,2 secunde in momentele critice, precum acelea in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu aceleratia. Dincolo de viteza de reactie, sitemul nervos (luat separat) mai prezinta si alte limitari.

Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul de informatii energetice al organismului, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de acurata a structurilor moleculare ale organismelor vii. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta.

Datorita posibilitatii de utilizare foarte simple, extrem de eficiente si fara efecte secundare, milioane de pacienti din intreaga lume sunt tratati cu ajutorul terapiei prin bio-rezonanta in fiecare zi.

Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul nostru invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul.

Uzul dispozitivului BioHarmonex este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla). Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasurati.

BioHarmonex 4 actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA.

BioHarmonex 4

Dispozitiv pentru biostimularea sistemelor de informatie ale organismului, cu camp magnetic pulsant.

Mod de folosire

Paralel cu descoperirile stiintifice facute in medicina complementara, din ce in ce mai multi experti isi concentreaza atentia pe prevenire si pe ,,metodele naturale de vindecare”, fara efecte secundare daunatoare. Legatura dintre sanatate si modul de viata devine din ce in ce mai evidenta.

Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii legea cauzei si efectului in studierea organismelor vii. in orice caz, spre sfarsitul secolului al XXlea, a devenit tot mai clar ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, pentru ca nu poate elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

Tratamentui biofizic este considerat metoda cea mai promitatoare de imbunatatire a capacitatilor de autovindecare ale organismului (favorizand, pe langa aceasta, o protectie adecvata impotriva impactului daunator al mediului).

Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz casnic, bazate pe efectul terapeutic al undelor electromagnetice asupra proceselor bioinformatice care ne controleaza sanatatea.

Dispozitivele de biorezonanta, concepute in urma nenumaratelor studii stiintifice, ne permit sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor de sanatate.

Organismul uman este format in totalitate din celule si tesuturi. Aceste componente de baza ale corpului trebuie sa fie alimentate pentru a functiona normal, in timpul functionarii, ele produc material rezidual.

Procesele biochimice sunt bazate pe schimbul de substante, iar pentru armonizarea lor este necesar un complex sistem informational, in afara de controlul nervos si hormonal, exista un sistem de control electromagnetic, biocomunicational, care este responsabil de functionarea armonioasa a proceselor biochimice din mteriorul celulelor.

Ca orice alt lucru din univers, si organismul uman este tot un sistem complex de energie si vibratii care, cand ating echilibrul si armonia perfecta (cand interactioneaza armonios), sprijina si promoveaza starea generala de sanatate.

Suntem, prin urmare, martori la crearea unei noi paradigme globale: de la lumea formelor statice limitate ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.

Un mare numar de oameni de stiinta sunt, in momentui de fata, implicati nu doar in studiul posibilitatilor de imbunatatire a modului de viata, ci si in cercetarea cresterii capacitatii de autovindecare a organismului, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului si in prevenirea eficienta a bolilor. Un organism cu capacitati sporite de autovindecare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid.

Cercetarile efectuate asupra semnalelor electronice in organismele vii, conduse simultan la Institutui Max Plank din Germania si la Universitatea din Marburg, de profesorul F.A.Popp, la inceputui anilor ’90, au demonstrat ca exista o comunicare si un transfer de informatii constant in interiorul si intre celulele majoritatii creaturilor vii. Cu alte cuvinte, au aratat ca exista un schimb de informatii la nivel intracelular.

M. W. Ho et al. au demonstrat, experimental, ca fiecare proces biochimic este precedat de activitatea electromagnetica a celulelor, ceea ce este echivalent (facand o paralela cu chimia cuantica), cu atingerea granitei cuantumului m biologie (biologia cuantica).

Conform biofizicienilor moleculari, fiecare celula din organism este o minuscula unitate electromagnetica. Astfel, cand o energie vie se afla sub influenta unei alte energii fie mecanica, fie electromagnetica ea reprezinta, in acelasi timp, o informatie si o forta care, interactionand cu structura acesteia, cauzeaza un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice. inca din 1980, F.A. Popp a afirmat ca, in celulele noastre, in fiecare secunda au loc miliarde si miliarde de procese chimice (3xl016 procese chimice/ secunda).

Dar, de asemenea, este important de stiut ca fiecare proces biochimic este precedat de o activitate electromagnetica. Aproximativ 6570% din organismul uman este format din apa. Ca rezultat al stereochimiei specifice a moleculelor de apa si legaturilor de hidrogen, exista o comunicare constanta, asa-numitul ,,taifas intracelular”, in interiorul si intre celule. Moleculele de apa fumizeaza coduri pentru orice informatie, atat de natura biochimica, cat si vibratoareenergetica.

Membrana celulara este compusa din biomolecule, o combinatie specifica de carbohidrati si grasimi numite lipoproteine, care functioneaza ca un sistem real de transmitere, ce face posibila comunicarea intre organismul viu si mediul inconjurator, asanumita comunicare biologica.

Biomoleculele sanatoase functioneaza ca receptori perfecti acestea receptioneaza doar unde armonioase (coerente), cu trasaturi bine definite, adica ,,receptioneaza doar emisii clare si neperturbate”.

Sau, mai precis, celulele sanatoase pot fi influentate doar de vibratii (unde) de o anumita frecventa, amplitudine, puls si intensitate, adica coerenfa acestora determlna partea organismului pentru care informatia respective este folositoare.

Doar informatiile care interactioneaza cu celulele noastre sunt receptionate si transmise mai departe. Restui de informatii, pentru care celulele nu sunt ”calibrate”, sunt filtrate de lichidul intracelular (apa) si, in acest mod (electronic), receptionarea si transmiterea lor este anulata.

Cercetatorii, in ultimii ani, au reusit sa determine parametrii activitatilor electromagnetice caracteristice pentru anumite tesuturi si organe, care preced activitatea (functia) acestora sau o urmeaza.

Acest corpus de cunostinte, acumulat dea lungul anilor, nea permis sa concepem instrumente si dispozitive pentru a ajuta organismul uman sa elimine sau sa neutralizeze efectele periculoase ale mediului si sa ne imbunatateasca starea generala de sanatate, prin emiterea de informatii armonioase (vibratii), care, ; in rezonanta cu trasaturile vibratorii ale celulelor sanatoase, sprijina procesele metabolice si mentin stabilitatea intema homeostaza.

Aceasta inseamna ca, cu ajutorul terapiei prin biorezonanta, putem influenta direct sistemul electromagnetic biocomunicational, sau, cu alte cuvinte, putem influenta cu mare exactitate procesele biochimice care au loc in organismul nostru, fara a consuma substante daunatoare.

BioHarmonex 4 mentine si restabileste vibratiile noastre armonioase

Din toate sistemele de informatii, suntem familiari cu simturile si stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si Ie transforms in semnale vizibile). Sistemul nostru hormonal regleaza si controleaza multe functii, dar informatiile obtinute pot fi transferate doar de anumiti receptori.

Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in transferul informational, dar el nu este legat de celulele sale.

Pe langa aceasta, el raspunde relativ ,,lent”, informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind transferate cu o viteza de 20 m/s. Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0,2 secunde in momentele critice, in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu acceleratia.

Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul informational care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electromagnetice de intensitate foarte joasa si care asigura o distributie extrem de activa si de acurata a informatiei.

Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta. Datorita posibilitatii de utilizare foarte simple, milioane de pacienti sunt tratati cu ajutorul terapiei prin rezonanta in fiecare zi.

Cu ajutorul semnalelor produse de acest dispozitiv, se pot influenta procesele organismului controlate electromagnetic, dar si un anumit fesut sau anumite procese, fapt ce permite o terapie cu tinta specifica.

Dispozitivul transmite semnalele generate informatii benefice pentru organism — prin intermediul unui canal informational (fereastra biologica). Cu ajutorul biorezonantei, organismul nostru mvata, de fapt, din nou, procesele pe care Ie stia inainte cand era sanatos.

Interactiunile (interferarile) rezonantei se produc atat in mod mecanic (acustic), cat si electromagnetic, in practica, aceste interactiuni sunt folosite in principal sub forma electroterapiei, terapiei magnetice (aplicarea campurilor magnetice pulsante) sau a terapiei magnetice combinate.

Acest dispozitiv genereaza semnale de intensitate extrem de joasa, care nu sunt resimtite in mod direct de pacient si care au efecte moderate (de ex. calduri, vibratii), cauzate de adaptarea diferitelor procese de autocontrol ale organismului.

BioHarmonex 4 Trasaturi generale, parametri fizici

BioHarmonex este un aparat care genereaza un camp magnetic pulsant pentru stimularea sistemelor informationale ale organismului uman. Uzul acestuia este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in raza de actiune a undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa. Poate fi folosit oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasurati.

Dispozitivul de biostimulare, care functioneaza pe principiul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa, optimizeaza sistemul de comunicare al organismului, stimuland canalele de transmisie a semnalelor, adica aducandule la un nivel mai mare de conductivitate.

Pentru aceasta, dispozitivul trebuie sa functioneze la acelasi nivel cu sistemul comunicational al organismului nostru, deoarece acesta este singurul mod in care poate fi realizata interactiunea prin rezonanta. Cu alte cuvinte, inseamna ca aceste semnale au o intensitate mult mai joasa decat cele emise de alte dispozitive electrice, campul de emisie fiind de maximum 10 micro Tesla.

0 intensitate de emisie atat de scazuta confera dispozitivului o siguranta maxima de utilizare, fara nici o limitare impusa de standardele intemationale sau locale. Acesta poate fi folosit de persoanele de orice varsta, de la copii la batrani. Poate fi utilizat chiar de pacientii cu pacemakere sau de cei cu dereglari mentale serioase, precum si pentru tratarea cancerelor maligne.

Un avantaj special al dispozitivului BioHarmonex il reprezinta faptui ca acesta deschide simultan o serie de ferestre biologice, transmitand astfel mai multe informatii celulelor! Din acest motiv, este mai eficient decat dispozitivele similare care functioneaza intrun spectru de frecventa considerabil mai scazut si deschid doar cate o fereastra biologica.

BioHarmonex opereaza intro raza de frecventa de 1 200 kHz, in functie de performanta programelor individuale. Dispozitivul functioneaza cu doua baterii AA de 1,5V, cu care pot fi rulate aproximativ 240280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca puterea bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate cand becul rosu ramane aprins in continuu.

PROGRAMELE BioHarmonex 4

PROGRAME DE BAZĂ:

ANTIFRONT – Pentru o sănătate excelentă indiferent de condiţiile atmosferice.

BIORITM – Pentru un bioritm ce funcţionează armonios.

PIELE – Pentru o piele frumoasă şi strălucitoare.

OASE – Sprijină funcţionarea normală a metabolismului osos. Recomandat pentru tinerii aflaţi în perioada de creştere, pentru sportivi şi pentru vârstnici.

DUPĂ ANTRENAMENT – Pentru o regenerare adecvată după o activitate fizică intensă.

DIGESTIE – Pentru optimizarea funcţiilor digestice.

DURERE – Un program pentru o sănătate optimă în orice condiţii.

COPII – Pentru nevoile speciale ale copiilor.

HORMONI – Un program care se adresează specific sistemului hormonal.

NERVI – Un program conceput pentru persoanele care au nevoie de o funcţie mentală excelentă şi de o putere de concentrare optimă în fiecare zi.

IMUNITAR – Vibraţii care sprijină sistemul imunitar.

CIRCULAŢIE – Pentru persoanele al căror sistem circulator este pus la încercare (sportivi) sau care au nevoie de sprijin pentru funcţionarea optimă a circulaţiei.

RELAXARE – Pentru relaxare şi eliberarea de stres.

RESPIRAŢIE – Pentru sprijinirea respiraţiei. Recomandat în special pentru sportivi, fumători şi locuitorii marilor oraşe.

FICAT/PANCREAS – Versiunea îmbunătăţită a programului „Digestie”, sprijină funcţionarea acestor două organe.

MENSTRUAŢIE – Pentru o feminitate naturală.

REÎNCĂRCARE MENTALĂ – Pentru o relaxare adecvată şi pentru situaţiile extrem de stresante.

DETOXIFICARE – Acest program poate sprijini procesele de detoxificare.

MERIDIAN – Scopul său este armonizarea meridianelor de acupuntură.

SISTEM LIMFATIC –Pentru funcţionarea sănătoasă a sistemului limfatic.

MEREU TÂNĂR – Un program pentru procesele antioxidative şi pentru menţinerea tinereţii.

PROSTATĂ –Pentur bărbaţi adulţi, de vârsta a doua şi a treia.

SLĂBIRE – Un program conceput pentru sprijinul metodelor de slăbit corect aplicate şi al tratamentelor anticelulită.

OCHI/VEDERE – Vibraţii concepute special pentru cei care îşi solicită foarte mult ochii.

RINICHI – Vibraţiile sale armonizează funcţionarea optimă a rinichilor.

REZONANŢĂ SCHUMANN – Rezonanţa Schumann reprezintă un set de vârfuri de spectru în frecvenţa extrem de joasă a câmpului electromagnetic al Pământului. Valoarea sa exactă este 7,8 Hz. Acest câmp electromagnetic modulează, provoacă şi armonizează miile de reacţii biochimice care au loc în fiecare secundă în organism. Indirect, acest câmp este corelat cu sănătatea organismului uman, cu starea de conştiinţă şi cu sufletul.

NOPŢI NEDORMITE – Recomandat în cazul dereglărilor de somn, pentru cei care nu pot adormi sau se trezesc frecvent noaptea. Rulaţi programul seara înainte de culcare.

SOMN ODIHNITOR 2 ORE – Poate sprijini regenerarea în timpul somnului de după amiază, asigurând o odihnă profundă.

MAHMUREALĂ – Aţi avut o seară grea? E momentul să vă regeneraţi rapid!

Home > Produse Calivita > BioHarmonex 4

BioHarmonex 4
Tagged on: