Home > Produse Calivita > Cholestone

Astazi Cholestone la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Cholestone inglobeaza in compozitia sa principii active destinate curatarii sangelui si vaselor de sange de acele depozite de grasimi amestecate cu produse metabolice toxice sau reactive care adesea ingreuneaza circulatia de-a lungul arterelor si functionarea corespunzatoare a organelor.

Cholestone asigura o scadere a nivelului sangvin de colesterol si, in acelasi timp, o protectie antioxidativa.

Uleiul din seminte de in are in compozitie acizi grasi cu implicatii in sinteza prostaglandinelor.

Se cunoaste faptul ca prostaglandinele reduc nivelul sanguin al colesterolului si al trigliceridelor, impiedica agregarea trombocitara si astfel scade riscul de ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard.

Deoarece reduc viscuozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sanguina, crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

Cumpara acum Cholestone la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Cholestone la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Cholestone asigura o scadere a nivelului sangvin de colesterol si, in acelasi timp, o protectie antioxidativa. Uleiul din seminte de in are in compozitie acizi grasi cu implicatii in sinteza prostaglandinelor.

Se cunoaste faptul ca prostaglandinele reduc nivelul sanguin al colesterolului si al trigliceridelor, impiedica agregarea trombocitara si astfel scade riscul de ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard. Deoarece reduc viscuozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sanguina, crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

Cercetarile actuale releva existenta a doi factori importanti cu rol in special preventiv dar si combativ in aterosclerozaasigurarea necesarului de acizi grasi nesaturati si de antioxidanti. Pentru indeplinirea acestor sarcini a fost realizat noul produs din familia CaliVita, Cholestone.

Elementele componente ale produsului natural Cholestone asigura o scadere a nivelului sangvin de colesterol si, in acelasi timp, o protectie antioxidativa.

Uleiul din seminte de in este cea mai bogata sursa naturala de acizi grasi omega 3. Acesta contine atat acidul linoleic cat si acidul alfa-linoleic, substante care pe langa rolul important jucat in cadrul metabolismului, au si efecte benefice in mentinerea sanatatii aparatului cardio-vascular.

Acizii grasi Omega 3 reduc semnificativ nivelul trigliceridelor si scad intr-o oarecare masura nivelul sangvin al colesterolului. Deoarece reduc viscuozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sanguina, crescand aportul de oxigen la tesuturi.

Pectina de mar intervine in metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. Reduce sinteza colesterolului si a trigliceridelor in ficat.

Impreuna cu alte fibre imunatateste tranzitul la nivelul intestinului gros prin cresterea cantitatii de materii fecale, inutile, ce urmeaza a fi eliminate din organism. Alaturi de alte fibre amelioreaza activitatea colonului si asigura mentinerea florei bacteriene la nivel satisfacator.

Consumate inainte de mese, cu apa, fibrele hidrosolubile leaga moleculele de apa in stomac si formeaza un amestec gelatinos care creeaza senzatia de satietate.

Usturoiul din compozitia produsului Cholestone are multe proprietati benefice. Acesta contine numeroase substante active care determina scaderea colesterolului cu densitate mica, de tip LDL (sau a asa-zisului “colesterol rau”), crescand nivelul de colesterol HDL, sau a lipoproteinelor cu densitate crescuta (“colesterol bun”).

Au fost de asemenea dovedite si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului. Efectul vasodilatator al usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare).

Actiunea asupra aparatului cardiovascular consta in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard.

Prin Vitamina C, produsul Cholestone ajuta la mentinerea integritatii structurale a capilarelor, accelereaza circulatia sanguina. Este un antioxidant hidrosolubil, fiind prima care actioneaza impotriva oxidarii LDL, proitejand rezerva de vitamina E oxidata.

Vitamina E are, de asemenea, un anumit rol in prevenirea aterosclerozei, prin efectul sau vasodilatator si in plus este un antioxidant puternic, liposolubil, care se depoziteaza in organism. Actioneaza eficient impreuna cu Vitamina C, de aceea este prezenta in combinatia de elemente a produsului Cholestone.

Cromul si Lecitina din compozitie intervin in reglarea nivelului grasimilor din sange. Prin interventia unei enzime speciale, aceste doua elemente participa la transportul si arderea lipidelor, contribuind efectiv la eliminarea colesterolului din sange.

Deoarece hipercolesterolemia este factorul de risc prntru declansarea a numeroase boli, este deosebit de important sa ne mentinem nivelul de colesterol in limite normale.

Mod de administrare:
3 capsule pe zi sau conform indicaţiilor medicului.
Cantitate: 90 capsule

Cholestone Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Cholestone

Cholestone
Tagged on: