Home > Produse Calivita > Chromium Max

Astazi Chromium Max la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Chromium Max (picolinat de crom) ajuta la scaderea in greutate fara a avea efecte secundare daunatoare. Simptomele carentei de crom se accentueaza la persoanele care consuma mult zahar.

Picolinatul de crom reprezinta una dintre formele biologic active ale acestui oligoelement.

Picolinatul de crom este un produs al carui principal rol este acela de a regla metabolismul glucozei in organism, fiind in primul rand recomandabil persoanelor care sufera pe parte de glicemie (hipoglicemici si diabetici).

Cumpara acum Chromium Max 500 la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Chromium Max la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Cantitatea de crom din organism scade proportional cu inaintarea in varsta, precum si in urma activitatii fizice intense. Lipsa cromului creste sensibilitatea la glucide si poate duce la cresterea in greutate sau la diabet zaharat. De asemenea, produce cresterea nivelului de colesterol sangvin si a susceptibilitatii pentru bolile cardiavasculare.

In cazul sportivilor, lipsa cromului reduce randamentul fizic si impiedica dezvoltarea musculaturii si de aceea sunt indrumati sa consume Chromium Max.

Simptomele carentei de crom se acccentueaza la persoanele care consuma mult zahar (fructoza, glucoza, zahar tos). Intr-un studiu publicat in 1986 se specifica o pierdere de crom de la 10 pana la 300% datorata consumului crescut de zahar.

Cromul picolinat reprezinta una dintre formele biologic active ale acestui oligoelement. Cromul este un element esential pentru buna functionare a organismului si are o importanta vitala pentru sanatate.

Odata cu inaintarea in varsta si in activitati intense, scade si cantitatea de crom din organism, de aceea este necesara suplimentarea lui, prin folosirea de suplemente alimentare cu crom picolinat, cum este produsul naturist Chromium Max si care are urmatoarele indicatii profilactice si terapeutice:

Diabet – Insulina este unul dintre cei mai importanti hormoni cu rol in dezvoltarea musculaturii, stabilizarea greutatii corporale si functionarea adecvata a aparatului cardiovascular.

Insulina introduce in celule glucoza si aminoacizii necesari producerii de energie si a sintezei proteice. In lipsa cromului, insulina nu este capabila sa participe la metabolismul glucidic. In diabet, cromul intensifica efectul insulinei, a majoritatii proceselor metabolice si sporeste capacitatea de munca si de regenerare a organismului;

Obezitate – Lipsa cromului creste sensibilitatea la glucide si poate duce la cresterea in greutate. Cromul din produsul Chromium Max ajuta la scaderea in greutate, fara efecte secundare, alaturi de putina miscare si de un regim alimentar corespunzator.

Picolinatul de crom, avand efect de ardere a grasimilor, este parte esentiala a unei cure de slabire moderne;

Hipercolesterolemie – Picolinatul de crom scade nivelul de LDL – ” colsterol rau”din sange si creste nivelul de LDL – ” colesterol bun ” din sange, fapt care duce la scaderea depunerii de colesterol pe peretii arteriali si deci a riscului de cardiopatie ischemica si infarct.

Atentie! Picolinatul de crom poate fi folosit si in doze mari, deoarece nu e toxic si nu prezinta reactii adverse. Diabeticii trebuie sa respecte regimul alimentar si medicatia specifica impusa de medicul curant, chiar si in conditiile suplimentarii cu picolinat de crom.

Mod de administrare:
Consumati 1 – 3 capsule pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 100 capsule

Chromium Max Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Chromium Max

Chromium Max
Tagged on: