Home > Produse Calivita > Cocoa Bean Extract+

Astazi Cocoa Bean Extract+ la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Grație extractului de cacao din compoziție, Cocoa Bean Extract+ ajută în caz de letargie sau în perioadele stresante.

Cocoa Bean Extract+

Flavonoidele din boabele de cacao amplifică senzația de calm și mulțumire, cofeina reduce oboseala și are efect stimulant, în timp ce teobromina stimulează funcționarea sistemului nervos și îmbunătățește funcțiile mentale.

Datorită conținutului extrem de ridicat de magneziu, poate reduce nervozitatea; conținutul de potasiu poate normaliza tensiunea arterială și poate ajuta la prevenirea trombozei sau chiar a atacurilor cardiace.

Astazi Cocoa Bean Extract+ la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Comenzi telefonice: 0762242717

Pentru cine recomandăm?

Pe durata perioadelor stresante, pentru menținerea echilibrului mental.

În caz de letargie și depresie, ca stimulant natural al dispoziției.

Pentru menținerea prospețimii mentale și îmbunătățirea memoriei, în special la vârste înaintate.

Pentru îmbunătățirea capacității de concentrare, în perioada examenelor sau a unui efort mental susținut.

Boabele de cacao contin peste 300 de ingrediente naturale benefice pentru sanatate. Dintre aceste foarte importante sunt bioflavonoidele.

Deasemenea boabele de cacao contin vitamine si minerale precum si o doza ridicata de potasiu si cupru, care sprijina sistemul cardiovascular si fier care transporta oxigenul in organism.

Calciul si magneziu se gaseste in boabele de cacao care sunt benefici pentru toate organele din corpul nostru.

Boabele de cacao mai contin o substanta denumita epicatechin.

Acesta substanta este asa de benefica incat cercetatorii de la Harvard sustineau ca ar trebui inclusa pe lista de vitamine. Se considera ca acesta substanta are efecte ca si anestezia sau pelicilina.

Acesta substanta scade riscul de diabet, boli cardiovasculare, cancer si accidente. Din pacate multe produse pe baza de cacao nu contin acesta substanta deoarece are un gust specific.

Boabele de cacao au crescut la inceput in Africa, Asia si America Centrala si Sud America. Boabele de cacao creste in copacul denumit Theobroma Cacao adica in traducere “mancarea lui Dumnezeu”.

Acesta denumire este meritata pe deplin deoarece boabele de cacao au numeroase beneficii asupra sanatatii:

1) Boabele de cacao sunt considerate un antidepresiv natural. Aceste boabe contin dopamina si serotonina care promoveaza buna dispozitie. In plus acestea contin si triptofan care ajuta la fabricarea serotoninei.

2) Au efect antioxidant. Cercetarile arata ca boabele de cacao sunt una dintre cele mai puternice surse de antioxidanti.

Acesta contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde si de 2 ori decat vinul rosu. Antioxidantii au numeroase beneficii asupra sanatatii cum ar fi reducere riscului de cancer si reducerea colesterolului.

3) Protejaza sistemul cardiovascular. Boabele de cacao sunt benefice pentru sistemul cardiovascular deoarece acestea contin polifenoli care s-au dovedit a fi benefici pentru sanatatea inimii. Cercetarile arata ca polifenoli care se gasesc in boabele de cacao regleaza tensiunea arteriala.

Boabele de cacao contin si magneziu. Acesta este un alt nutrient care promoveaza sanatatea inimii. Magneziu imbunatateste activitatea inimii si o intareste. Magneziul reduce riscul de a dezvolta cheaguri de sange. Acesta reduce riscul de atac de cord.

4) Amplifica nivelul de energie. Boabele de cacao reduc anxietarea si cresc starea de alerta. Foarte important este faptul ca o cana de cacao ofera aceeasi energie ca si o cana de cafea insa fara efectele secundare ale cafelei.

5) Scadearea in greutate. Numeroase studii indica faptul ca boabele de cacao ajuta la scaderea in greutate. Explicatia ar fi faptul ca polifenoli existenti in cacao ar creste sensibilitatea la insulina.

In prezent cercetatorii studiaza legatura dinte obezitate si sindromul rezistentei la insulina. Pe langa acest lucru boabele de cacao ajuta si la nivel mental pentru a trece mai usor pentru o dieta.

Cacaua ajuta in cazurile de stres si depresie

In zilele noastre multe persoane sufera de stres si depresie. Multe persoane pentru a scapa de stres mananca ciocolata insa aceasta este plina de grasimi, zahar si alti aditivi.

Insa motivul pentru care ciocolata ii face fericiti este extractul de cacao din compozitie. De ce?

  • Flavonoidele din cacao in fluenteaza nivelul de serotonina din creier, care stimuleaza buna dispozitie, accetuand senzatia de calm si satisfactie;
  • Cofeina reduce oboseala si revigoreaza;
  • Teobromina stimuleaza sistemul nervos si imbunatateste functiile mentale;
  • Magneziul calmeaza nervii;
  • Potasiul ajuta la prevenirea atacurilor cardiace.

Mod de administrare:
Pentru persoanele sănătoase: 1 capsula pe zi
Cantitate: 100 capsule

Cocoa Bean Extract+ Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Cocoa Bean Extract+

Cocoa Bean Extract+
Tagged on: