Home > Produse Calivita > Coenzima Q10 Lozenges

Astazi Coenzima Q10 Lozenges la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Coenzima Q10 (ubichinona) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice, datorita rolului major detinut in transportul energiei necesare celulelor.

In cazul in care organismul nu dispune de necesarul Coenzima Q10, apar semnele insuficientei cardiace, hipertensiunii si ale altor numeroase boli.

Coenzima Q10 este sintetizata in organism in cantitatea necesara pentru functionarea normala a celulelor pana la varsta de 30 de ani.

In paralel cu procesul imbatranirii, scade si cantitatea de Coenzima Q10 din organism, impunandu-se suplimentarea sa prin hrana si respectiv prin utilizarea suplimentelor alimentare.

Astazi Coenzima Q10 Lozenges la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Comenzi telefonice: 0762242717

Coenzima Q10 este o subtanta asemanatoare vitaminelor. Structura sa aminteste de cea a vitaminei E, insa efectul antioxidant este mult mai puternic.

Coenzima Q10 mai este cunoscuta si sub denumirea de ubichinona. Exista 10 tipuri obisnuite de CoQ, dar dintre ele numai Coenzima Q10 face parte din structura celulelor umane.

Alimentele cele mai bogate in aceasta substanta sunt: somonul, macroul, sardele, inima si ficatul de bovine.

Deficienţa coenzimei Q10 în organism poate conduce la dezechilibru energetic şi la diferite disfuncţii. O reducere cu doar 25% a nivelelor de coenzima Q10 poate declanşa apariţia unei serii întregi de boli.

Coenzima Q10 este sintetizată de organism, dar producerea acesteia scade după vârsta de 30 de ani. De aceea suplimentarea cu coenzima Q10 este importantă pentru persoanele peste 30 de ani.

Mod de administrare:
Pentru persoanele sănătoase: 2-4 capsule pe zi; pentru atleţi: 4-6 capsule pe zi sau conform indicaţiilor medicului.
Cantitate: 90 capsule

Coenzima Q10 Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Coenzima Q10 Lozenges

Coenzima Q10 Lozenges