Home > Produse Calivita > Culevit

Astazi Culevit la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Culevit este recomandat tuturor persoanelor care au o imunitate pasiva ineficienta datorita unor cauze diverse, de exemplu: prezenta unor boli in organism, in stres prelungit, in cure de slabire, inainte si dupa interventii chirurgicale tabagism, alcoolism etc.

Arginina şi alţi aminoacizi au efect hepatoprotector. Ajută ficatul în funcţia sa de detoxifiere şi joacă un rol important în neutralizarea metaboliţilor toxici rezultaţi din procesele metabolice.

Conform teoriei biochimistului Kulcsar, ca urmare a unei alimentatii necorespunzatoare, scade cantitatea substantelor utile din sange, acestea nemaiputand declansa autodistrugerea celulelor bolnave.

Daca insa asiguram zilnic un aport corespunzator in complex de substante nutritive, concentratia lor sangvina va fi intotdeauna suficienta pentru condamnarea celulelor degenerate.

Cumpara acum Culevit la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Astazi Culevit la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Comenzi telefonice: 0762242717

Culevit este recomandat tuturor persoanelor care au o imunitate pasiva ineficienta datorita unor cauze diverse, de exemplu: prezenta unor boli in organism, in stres prelungit, in cure de slabire, inainte si dupa interventii chirurgicale tabagism, alcoolism etc.

Dupa o lunga activitate stiintifica, demonstratii teoretice si nenumaratele experimente, biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit ca in organismul nostru exista un sistem special de aparare impotriva aparitiei formatiunilor tumorale.

Celulele sanatoase utilizeaza din moleculele de nutrienţi cantitatea care le acoperă necesităţile.
Organismul – recunoscându-le – declanşează mecanismul de auto-anihilare a acestora, prin eliberarea permanentă în sânge a moleculelor de nutrienţi.

Conform teoriei dr. Kulcsár Gyula, descoperitorul Culevit, la acest sistem de apărare participă 16 molecule diferite de nutrienţi. După “înghiţirea” acestormolecule de către celulele bolnave, se declanşează mecanismul de autodistrugere a celulelor.

Suferiţi de o afecţiune gravă?
Aceasta poate fi o boală a ficatului, cauzată de unele substanţe nocive, de consumul îndelungat de medicamente, de consumul exagerat de alcool sau de viroze. Deoarece semnele clinice apar doar într-un stadiu avansat, cu toate că afectarea ficatului începe cu mult înainte, merită să începeţi din timp o cură cu aminoacizi.

În zilele noastre, populaţia globului se teme mai ales de bolile tumorale. Cu ajutorul anumitor suplimente alimentare, putem stimula capacitatea proprie de apărare a organismului, învingând boala.

Arginina şi alţi aminoacizi din Culevit au efect hepatoprotector. Ajută ficatul în funcţia sa de detoxifiere şi joacă un rol important în neutralizarea metaboliţilor toxici rezultaţi din procesele metabolice. Arginina este o substanţă activă care stimulează potenţa.

PREVENIREA MULTIPLICĂRII ANORMALE A CELULELOR
Culevit este un amestec natural de vitamine şi aminoacizi, care conţine o cantitate semnificativă de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor, toate avand o importanţă specială pentru regenerarea şi fortificarea organismului in cazuri de boli grave, sănătate slăbită, pierdere in greutate şi o stare generală proastă.

Culevit poate ajuta la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor şi poate sprijini mecanismul de apărare anticancer al organismului.

Care sunt moleculele care joaca un rol important in aceste procese metabolice anti-degenerative? Biochimistul Kulcsar Gyula a cautat si a gasit raspunsul la aceasta intrebare si astfel a creeat produsul Culevit. El a studiat in jur de 100 de molecule existente in sistemul circulator, dintre care numai 16 s-au dovedit a avea efect asupra celulelor degenerate. Printre acestea se gasesc aminoacizi, vitamine si glucide.

Atentie! Nu se recomanda in asociere cu Shark Aid datorita mecanismelor complementare de actiune.

Mod de administrare:
Consumaţi zilnic 3 tablete, ca supliment alimentar sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 180 tablete

Culevit Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Culevit

Culevit
Tagged on: