Home Produse Calivita > D-drops

Astazi D-Drops la oferta speciala. Apasa aici sa vezi …

D-Drops este un produs natural Calivita modern ce contine Vitamina D3 lichida.

Ingredientul activ din D-Drops este vitamina D3 din surse naturale, un produs natural fara coloranti artificiali si fara adaos de zahar.

D-drops reprezintă o investitie rentabila pentru mentinerea sanatatii.

Un nivel adecvat de vitamina D poate reduce cazurile de gripă cu 90%, astfel că putem economisi banii pe tratamentul gripei.

Cumpara acum D-Drops la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi D-Drops la oferta speciala. Apasa aici sa vezi …

D-drops, cel mai nou produs cu vitamina D de la CaliVita®. D-drops un produs lichid cu pipetă, uşor de dozat, conţine colecalciferol (vitamina D3), forma cea mai activă a vitaminei D, care are capacitatea de a creşte nivelul de vitamina D din sânge mai bine decât vitamina D2 (ergocalciferolul).

Cea mai bogată sursă naturală de vitamina D3 este uleiul din ficat de cod ingredientul principal din D-drops. O sticluţă conţinând circa 300 de doze. D-drops reprezintă o investiţie rentabilă pentru menţinerea sănătăţii.

Un nivel adecvat de vitamina D poate reduce cazurile de gripă cu 90%, astfel că putem economisi banii pe tratamentul gripei.

Bazându-se pe rezultatele cercetărilor ştiinţifice din ultimii ani, o serie de organizaţii medicale, printre care şi Institutul Naţional de Sănătate de la Universitatea Harvard, sprijină ideea creşterii dozei zilnice de vitamina D recomandată în prezent cu cel puţin 30-60%.

Suplimentarea cu vitamina D este extrem de importantă în sezonul rece, când zilele sunt mai scurte, în sarcină, în perioada de creştere şi dezvoltare, la menopauză, la vârsta a treia, precum şi în caz de probleme de absorbţie sau obezitate.

Vitamina D este o vitamina liposolubila care se gaseste in mod natural in foarte putine alimente si altele este adaugata sau mai poate exista sub forma de suplimente alimentare cum este D-drops.

De asemenea este produsa atunci cand razele ultraviolete ale soarelui vin in contact cu pielea, declansand transformarea provitaminei D in vitamina D.

Au fost descoperite 5 forme chimice de vitamina D, insa doar doua dintre ele par avea un rol in organismul uman: vitamina D2 ( ergocalciferolul ) si vitamina D3 (colecalciferolul).

Cercetari recente au scos insa la inveala faptul ca organismul reactioneaza diferit la cele doua forme si ca vitamina D3 este convertita in forma sa activa mult mai eficient de catre organism.

Vitamina D joaca numeroase roluri vitale in organism, fiind singura vitamina pe care organismul nostru este capabil sa o produca dupa expunerea la soare a pielii noastre.

Insa nu toate expunerile la soare sunt la fel de eficiente in acest sens, absorbtia razelor solare fiind influentata de mai multi factori: localizarea geografica, varsta sau pigmentarea pielii. In general, persoanele in varsta, precum si cele cu pielea inchisa la culoare au un nivel scazut de vitamina D.

La multe persoane, simptomele deficientei de vitamine D sunt foarte suptile: dureri ale oaselor, slabiciune musculara. Dar si chiar si fara existenta unor simptome, o cantitate insuficienta de vitamina D poate reprezenta riscuri pentru sanatate.

Un nivel scazut de vitamina D in sange poate fi asociat cu risc crescut de deces din cauza afectiunilor cardiovasculare, tulburari cognitive la persoanele in varsta, astm bronsic server la copii, cancer.

Cercetarile sugereaza ca vitamina D este benefica, alaturi de medicamentatia specifica in unele afectiuni, cum ar fi diabetul de tip 1 si tip 2, hipertensiunea arteriala, intoleranta la glucoza si cleroza multipla.

Motivele deficientei de vitamina D pot fi multiple: un aport insuficient pentru organism, expunere insuficienta la lumina soarelui, o piele de culoare inchisa (melanina, pigmentul din piele reduce capacitatea de sinteza a vitamina D), rinichii nu pot converti vitamina D in forma sa activa, tractul digestiv nu poate absorbi in mod adecvat vitamina D, obezitatea.

Vitamina D ajuta la fixarea calciului in oase la mentinerea concentratiei normale de calciu in sange si contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

Vitamina D este foarte importanta in special in timpul sarcinii si al copilariei, fiind necesara pentru mineralizarea normala a oaselor si dintilor si pentru a prevenii rahitismul.

De asemenea, vitamina D are rol important in absorbtia, la nivel intestinal a nutrientilor, inclusiv a calciului si fosforului, ceea ce asigura oase sanatoase si un sistem imunitar puternic.

Vitamina D regleaza tensiune arteriala, reduce stresul, amelioareaza durerile corporale si reduce spasmele musculare, infectiile respiratorii, ajuta in diferentierea celulelor in combarea depresiei.

Cercetatorii au descoperit ca vitamina D are un rol crucial in activarea abilitatii sistemului imunitar de a recunoaste si de a lupta cu patogenii si de a sustine functionarea sistemului nervos.

Vitamina D poate fi utilizata si ca adjuvant in unele terapii (tumorale, a osteoporozei).

Mod de administrare:
Pentru copii: 2 picaturi pe zi sau conform indicaţiilor medicului.
Pentru adulţi: 3 picaturi pe zi dizolvare in bautura favorita sau conform indicaţiilor medicului.

Cantitate: 30 ml

D-drops Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home Produse Calivita > D-drops

D-drops
Tagged on: