Home > Produse Calivita > EasyTime

Astazi EasyTime la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

EasyTime contine un mix de plante medicinale care au numeroase efecte benefice asupra digestiei

Cu ajutorul combinației naturale de fibre și plante, EasyTime ajută la menţinerea tranzitului intestinal, sprijinind astfel funcționarea adecvată a sistemului intestinal și normalizarea peristaltismului.

Ați avut vreodată probleme cu defecarea obișnuită, constipație persistentă, care durează câteva zile?

De obicei, am dori să ne reamintim folosirea metodelor de acasă – consumul de gem de prune sau consumul de apă călduță înainte de masă, pentru a vă simți ușurați … totuși, nu toată lumea poate fi suficient de utilă.

Cumpara acum EasyTime la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi EasyTime la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Se întâmplă că la unii oameni persistă constipație periodic, care pe termen lung poate afecta negativ calitatea și confortul vieții și al sănătății. Odată cu vârsta, acestea încetinesc procesele digestive

Știați că constipația este o problemă de sănătate foarte importantă în multe țări din întreaga lume, deoarece milioane de oameni suferă de ea?

Se estimează că până la 27% dintre adulți se plâng de această plângere. Cu vârsta, frecvența constipației crește și poate apărea în aproximativ 40% dintre persoanele cu vârsta peste 65 de ani .

Deși cauzele constipației sunt diverse, în majoritatea cazurilor ele sunt cauzate de un stil de viață inadecvat și de alimentație.

Despre constipațieobiceinoi spunem, atunci când numărul de tranzit intestinal este mai mic de 3 ori pe săptămână sau la schimbarea consistenta scaun – este greu, dens, care urmează să fie turnat cu dificultate.

Constricția este mai frecventă datorită unei slăbiciuni semnificative a mișcărilor peristaltice și încetinirii tranzitului intestinal – așa-numitul atopica constipatie.

Dacă există o tendință la crampe intestinale, avem constipație spastică.

O îmbunătățire semnificativă sau normalizarea mișcărilor intestinale poate fi obținută prin schimbări individuale ale stilului de viață și ale alimentației.

Cascara este considerata una dintre cele mai eficiente plante medicinale , fiind folosita de populatiile apropiate de natura de mii de ani.

Coaja sa intensifica miscarile intestinale , oferind un ajutor eficient in cazurile in care metodele mai delicate nu functioneaza.

Cumpara acum EasyTime la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Cassia sau senna indiana este cunoscuta si sub denumirea de ”ploaia de aur” . Pe langa faptul ca este un superb arbore cu flori, aceasta planta originara din India are si o puternica actiune medicinala.

Este utilizata de mult timp pentru curatarea intestinelor, dar si datorita efectului sau antiparaitar si de vindecare a ranilor.

Este folosita si in industria cosmetica, unde intra in componenta preparatelor de ingrijire a parului, datorita efectului de intarire si catifelare a podoabei capilare.

Capsaicina este unul dintre compusii ardeiului iute. Stimuleaza productia de mucus la nivelul stomacului , sprijinind astfel procesul de digestie. Intensifica circulatia in intregul organism , ajutand la regenerarea naturala.

Glucomannan derivat din Amorphophallus konjac este folosit in culturile asiatice de mii de ani.

Fiind o fibra , in momentul in care ajunge in stomac absoarbe lichide si se umfla , crescandu-si volumul initial de cateva ori.

In tractul intestinal inmoaie scaunul, usurandu-i astfel traversarea colonului.

O capsula de EasyTime contine:
100,0 mg pudra din coaja de cascara
100,0 mg pudra din fruct de cassia
200.0 mg glucomannan
1,0 mg capsaicina

Mod de administrare:
Consumati 1 capsula pe zi seara
Cantitate: 60 capsule

EasyTime Comenzi telefonice: 0762242717

Home > Produse Calivita > EasyTime

EasyTime (60 capsule)
Tagged on: