Home > Produse Calivita > Energy & Memory

Astazi Energy & Memory la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Energy & Memory produs natural Calivita cu o eficienta extraordinara in stimularea capacitati neuronale naturale de memorizare.

Energy & Memory sprijina desfasurarea normala a proceselor din organism, chiar si in cazul stresului fizic si mental prelungit. Lupta eficient impotriva proceselor negative aparute ca rezultat al stresului.

In acelasi timp, energizeaza, improspateaza organismul si va ofera o doza de energie pentru a face fata cu mai multa usurinta obstacolelor de zi cu zi!

Energy & Memory se consuma ca inlocuitor de cafea pentru persoanele care lucreaza in ture, studentii in sesiune care invata mult, conducatorii auto care circula pe timp de noapte.

Cumpara acum Energy & Memory la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Energy & Memory la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Energy & Memory, este un produs natural care îmbunătăţeşte funcţiile cognitive şi de concentrare. Conţine extracte de plante, vitamine, minerale ş.a. care, prin acţiunea lor sinergică, înviorează psihic şi fizic.

Colina substanta activa din produsul Energy & Memory este o pseudovitamină din familia vitaminelor B.

Fiind un constituent important al membranei celulare, are practic funcţii în toate procesele organismului.

Este o substanţă lipotropă care participă la transportul lipidelor în organism şi poate reduce acumularea grăsimilor în ficat. Colina poate fi sintetizată şi în organism din amino acidul metionină, vitamina B-12 şi acidul folic.

Se găseşte în lecitină ca fosfatidil colină. Colina este un neurotransmiţător care, prin creşterea concentraţiei acetilcolinei din creier, contribuie la îmbunătăţirea activităţii cerebrale şi a capacităţii de activitate psihică. Lecitina conţine atât colină, cît şi inozitol.

Este un component vital al neuronilor, protejându-i faţă de substanţele nocive. De asemenea, creşte capacitatea de oxigenarea a creierului. Din aceste considerente, îmbunătăţeşte funcţiile de memorare, atât la tineri, cât şi la cei vârstnici.

Guarana (Paullinia cupana) o alta planta care se gaseste in Energy & Memory este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia şi Uruguay.

A fost introdusă în Europa (Franţa) în anul 1817 şi descrisă în acelaşi an de către Gassicourt.

Numele ei derivă de la Guaranis, un trib de indieni din America de Sud, care o utilizau pentru prepararea diferitelor mâncăruri. Compoziţia sa chimică a fost studiată prima oară în 1826 de către Th. Martius, care a descoperit în ea substanţa numită „guaranină”.

Guaranina este principala substanţă biologic-activă din guarana. Asemănarea guaraninei cu cofeina a devenit cunoscută în urma cercetărilor efectuate de către Berhemot şi Deschastelus.

Datorită conţinutului crescut într-o substanţă similară cofeinei, guarana se mai numeşte şi „cola braziliană”. Conţine de 2-3 ori mai multă cofeină decât cafeaua sau ceaiul, fără a prezenta efectele secundare ale acesteia.

Are aceeaşi compoziţie chimică ca şi cofeina, teina şi teobromina şi aceleaşi acţiuni fiziologice: stimulează sistemul nervos central, scade oboseala, întârzie somnul, creşte rezistenţa în activităţi suprasolicitante şi îmbunătăţeşte reflexele condiţionate, creşte ritmul metabolismului, scade senzaţia de foame, este un diuretic slab, benefic în artrite, neplăcerile care însoţesc menstruaţia sau epuizarea care urmează după petreceri.

Vitamina C (în special cu bioflavonoizi) este un antioxidant deosebit de eficient, necesar în fiecare zi si semnificativ in componenta prdusului Calivita Energy & Memory. Printre altele, participă la regenerarea capilarelor sanguine utilizează destul de rapid zincul disponibil din punct de vedere biologic.

Rolul cel mai important al zincului este acela de a participa în sinteza acizilor nucleici, acizi vitali în diviziune, regenerare şi dezvoltare celulară. Prin aceasta, se explică rolul zincului în creştere, dezvoltare şi fertilitate. Zincul din Energy & Memory poate interveni şi în neutralizarea diverselor substanţe nocive.

Mod de administrare:
1 tabletă de trei ori pe zi sau după recomandări.
Cantitate: 90 tablete

Energy & Memory Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Energy & Memory

Energy & Memory (90 tablete)
Tagged on: