Home > Produse Calivita > Garlic Max

Astazi Garlic Max la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Preparatul Garlic Max este realizat cu tehnici moderne ce pastreaza efectul curativ al usturolului, cunoscut de milenii in medicina populara, eliminand in acelasi timp neplacerile cauzate de mirosul patrunzator caracteristic, precum si arsurile gastro-esofagiene provocate de consumul plantei in stare cruda.

Garlic Max este recomandat in combaterea:

  • microlitizei renale (calculi sau pietre la rinichi), in edeme
  • colici biliare,
  • tromboze vasculare, infectii diverse

Efectele antibacteriene şi antimicrobiene ale usturoiului, precum şi efectul protector pe care îl are asupra sistemului cardiovascular, pot fi atribuite preţioşilor compuşi de sulf, responsabili şi pentru mirosu-i caracteristic.

Această plantă conţine peste 200 tipuri substanţe biologic active, incluzând vitamine, aminoacizi şi enzime.

Cumpara acum Garlic Max la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Garlic Max la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Usturoiul poseda si un putemic efect antibiotic, contribuie la procesul de digestie si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.

Efectele asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatind astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata a usturoiului in alimentatie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament ale arterosclerozei.

Reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mica (LDL) raspunzatoare de formarea ateroamelor si contribuie, in acelasi timp, la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densitate crescuta (HDL), care au efect protector fata de ateroscleroza. De asemenea, au fost dovedite si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului.

Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare).

Din aceasta cauza poate ameliora durerile de cap si claudicatia intermitenta. Avand acelasi efect si asupra vaselor sangvine ale intestinelor, usturoiul poate fi de un real ajutor si pentru cei cu dereglari functionale ale aparatului digestiv.

Usturoiul este un excelent detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic, antibiotic si antispastic. Accelereaza epitelizarea si vindecarea ranilor.

Este util in unele pneumopatii, iar, datorita efectului antibiotic natural, este indicat in tratamentul virozelor, precum si in tratarea bronsitelor si traheitelor.

Usturoiul are atat un efect antibiotic impotriva unor microorganisme, cum ar fi Stafilococul, E-Coli, Proteus-Pseudomonas, virusul herpetic, Candida Albicans, cat si un efect antihelminitic.

In “Journal of the National Cancer Institute”, revista americana de specialitate, au aparut studii care demonstreaza efectul anti-cancerigen net al usturoiului.

Oamenii care consuma cantitati insemnate de usturoi si ceapa prezinta un risc foarte scazut de aparitie a cancerului gastric, de piele sau de colon.

Patrunjelul este cunoscut in primul rand pentru efectul sau diuretic. Din aceasta cauza, medicina populara il utilizeaza sub forma de ceai, pentru eliminarea calculilor renali, profilaxia si tratarea cistitelor.

De asemenea, imbunatateste digestia, creste apetitul si combate durerile gastrice. Se mai foloseste ca antispastic, expectorant si calmant al tusei. Consumul patrunjelului contribuie cu succes la oprirea formarii si la eliminarea microcalculilor urinari.

Efectul sau curativ principal se adreseaza in mod deosebit aparatulului cardiovascular, contribuind la prevenirea infarctului, pentru ca reduce nivelul LDL si al trigliceridelor din sange, mentinand nivelul HDL.

Deoarece normalizeaza circulatia sangelui, poate fi utillzatla atat de catre cei care sufera de hipertensiune, cat si in cazuri de hipotensiune. Cayenne mai are efecte benefice si in raceala, gripa, tulburari digestive functionale, dureri articulare, stari depresive.

Pentru cine recomandăm ?

Pentru reducerea riscului de apariţie a aterosclerozei şi normalizarea tensiunii arteriale.
pentru suplimentarea medicației de reducere a colesterolemiei,
Persoanelor care doresc să-şi ţină sub control nivelul grăsimilor din sânge în mod natural.
Datorită efectului său antibiotic, poate fi administrat cu succes în caz de răceli sau tuse.

Persoanelor care doresc să își regleze nivelul de trigliceride în mod natural, deoarece stimulează activitatea celulelor imunitare, poate fi folosit eficient la întărirea sistemului imunitar al celor susceptibili la infecții.

Usturoiul, planta cu multiple calitati terapeutice cunoscute de multa vreme, are o serie de efecte benefice pentru organismul uman.

Pe langa rolul deosebit pe care-l are in buna functionare a sistemului cardiovascular, usturoiul poseda si un puternic efect antibiotic, contribuie la procesul digestiei si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.

Aceste efecte se datoresc celor 200 de substante active pe care le contine: vitamine minerale, aminoacizi, enzime.

Deosebit de activi sunt cei 70 de compusi ce au in structura sulf.

Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanta cu un puternic efect antibiotic.

Dintre toate speciile de usturoi cultivate in intreaga lume, merita amintit usturoiul chinezesc care contine alina in concentratia cea mai mare.

De asemenea, e demn de remarcat si continutul apreciabil de seleniu al usturoiului Chinezesc.

Medicina populara recomanda usturoiul mai ales in cazuri de hipertensiune si obezitate.

Efectele asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei, spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatind astfel performanta cardiaca.

De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata a usturoiului in alimentatie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament a aterosclerozei.

Reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mica (LDL) raspunzatoare de formarea ateroamelor si contribuie in acelasi timp, la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densitate crescuta (HDL), care au efect protector fata de ateroscleroza.

De asemenea, au fost dovedite si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului.

Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare).

Din aceasta cauza poate ameliora durerile de cap si claudicatia intermitenta.

Avand acelasi efect si asupra vaselor sangvine ale intestinului, usturoiul poate fi de un real ajutor si pentru cei cu dereglari functionale ale aparatului digestiv.

Usturoiul este un excelent detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic si antispasmic. Accelereaza epitelizarea si vindecarea ranilor.

Este util in unele pneumopatii, iar datorita efectului antibiotic, este indicat in tratamentul virozelor, bronsitelor, traheitelor.

Astazi este dovedit ca usturoiul are efect antibiotic impotriva unor microorganisme, cum ar fi: Stafilococul, E. coli Proteus, Pseudomonas, virusul herpetic, Candida albicans, precum si un efect antihelmintic.

In Journal of the National Cancer Institute, revista americana de specialitate, au aparut studii care demonstreaza efectul anticarcinogenetic net al usturoiului.

Oamenii care consum cantitati insemnate de usturoi si ceapa prezinta un risc foarte scazut de aparitie a cancerului gastric, de piele sau de colon.

Preparatele moderne de buna calitate pastreaza efectul curativ al usturoiului, cunoscut de milenii in medicina populara, eliminand in acelasi timp neplacerile cauzate de mirosi patrunzator caracteristic, precum si arsurile gastroesofagiene provocate de consumul plantei in stare cruda.

Patrunjelul este cunoscut in primul rand pentru efectul sau diuretic. Din aceasta cauza medicina populara il utilizeaza sub forrma de ceai, pentru eliminarea calculilor renali, profilaxia si tratarea cistitelor.

De asemenea, imbunatateste digestia, creste apetitul si combate dureriile gastrice. Se mai foloseste ca antispastic, expectorant si calmant al tusei. Consumul patrunjelului contribuie cu succes la oprirea formarii si la eliminarea microcalculilor urinari.

Planta denumita Cayenne,un soi de ardei iute originar din America Centrala si de Sud, poate fi consumata si de cei suferinzi de ulcer gastroduodenal.

Aceasta, deoarece planta este iritanta pentru stomac doar in stare gatita. Aceasta planta este folosita in primul rand in scop curativ, dar poate fi consumata si in mod curent ca tonifiant si stimulator general.

Efectul sau curativ principal se adreseaza in mod deosebit aparatului cardiovascular, contribuind la prevenirea infarctului, pentru ca reduce nivelul LDL si al trigliceridelor din sange, mentinand nivelul HDL.

Deoarece normalizeza circulatia sangelui, poate fi utilizata atat de catre cei care sufera de hipertensiune, cat si cazuri de hipotensiune, Cayenne mai are efecte benefice si in raceala, gripa, tulburari digestive functionale, dureri articulare, stari depresive.

Atentie! Preparatele cu usturoi se vor consuma cu multe lichide. Cei care prezinta dereglari de hemostaza sangvina, precum si femeile gravide trebuie sa consulte medicul curant, deoarece acest produs favorizeaza sangerarile.

In caz de alergie la usturoi sau de nefrita acuta si cronica, se va evita consumarea acestui preparat.

Mamele care alapteaza vor evita si ele consumul de extract de usturoi, datorita diareei pe care o pot provoca sugarilor. Nu se recomanda patrunjelul ca diuretic in nefritele acute sau cronice.

In cazul unei parazitoze intestinale se recomanda impreuna cu Meal Time (Digest Ease) 15 zile din 30. Este indicat sa se faca tratamentul de toata familia.

O capsula Garlic Max contine:
350 mg extract inodor de usturoi (Allium sativum)
250 mg extract de patrunjel (Petroselium crispus)

Mod de administrare: 2-4 capsule gelatinoase/zi

Garlic Max Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Garlic Max

Garlic Max (100 capsule gelatinoase)
Tagged on: