Home > Produse Calivita > GoldMax

Astazi GoldMax la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

S-a întâmplat şi în gospodăria d-voastră ca din cauza calcarului depus să se înfunde capul duşului, să picure robinetul sau pur şi simplu apa potabilă să aibă un gust neplăcut?

GoldMax – care are la bază neodim, materialul magnetic cel mai puternic în prezent – este o soluţie neagresivă pentru rezolvarea problemei calcarului, fie că l-aţi utiliza la aparatul de purificare şi ionizare a apei Aquarion, fie pe ţeava de alimentare cu apă potabilă a robinetului.

Cumpara acum GoldMax la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi GoldMax la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

În timpul tratamentului magnetic, structura cristalelor şi încărcătura mineralelor se schimbă, astfel încât magnetul previne depunerea lor; mai mult decât atât, depunerile acumulate anterior pot fi şi ele dizolvate şi eliminate din aparate.

În felul acesta, puteţi folosi energia naturală, fără a fi necesară utilizarea unor substanţe chimice agresive, pentru a împiedica formarea depunerilor de calcar pe ţevile de apă, care ar asigura un mediu propice pentru ciuperci, bacterii şi alte micro-organisme.

Pentru cine recomandăm?
Pentru a fi folosit împreună cu aparatul de filtrat apa Aquarion, aşezat pe ţeava de alimentare cu apă a aparatului, împiedicând astfel formarea depunerilor de calcar.

Fixat pe o conductă principală de apă, poate elimina calcarul din sistemul de alimentare cu apă; boilerele, maşinile de spălat rufe şi maşinile de spălat vase pot deveni mai eficiente, astfel încât vasele vor fi mai curate şi rufele vor fi mai albe.

Se recomandă să fixaţi mai întâi doar un colier pe ţeavă, deoarece pentru poziţionarea magneţilor vom avea nevoie de ambele mâini.

Nu permiteţi ciocnirea celor doi magneţi unul de altul ! În cazul plasării magneţilor pe furtunul de alimentare a Aquarionului sau pe ţeava care merge la robinet care poate fi din materiale nemagnetice cu diametrul interior de 2” sau 1” în cazul oţelului, şi un consum de cca 50 mc/lună, este suficientă o singură unitate.

În cazul utilizării unor diametre mai mari, a unor cantităţi mai mari de apă sau valori extreme ale pH-ului, folosiţi mai multe unităţi.

Știţi cum se formează calcarul?
Când plouă, apa uşoară este filtrată prin sol. Trecând prin straturile solului, apa se îmbogăţeşte cu minerale, printre care se numără calciul şi carbonatul de magneziu. O mare parte din apa de robinet este adusă prin ţevi de la fântânile forate, după o prealabilă curăţare, şi astfel ajunge calcarul în gospodăriile noastre.

Atenţie!
Acest dispozitiv conţine un magnet puternic. A nu se păstra aproape de stimulatoarele cardiace (pacemaker), televizoare, laptopuri, instrumente de măsurare, dispozitive care conţin componente magnetice (telefoane mobile, aparate foto etc). Tineţi magneţii ferm deoarece pot cauza răni sau se pot deteriora în cazul în care se ciocnesc unul de altul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Cantitate: 2 buc

GoldMax Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > GoldMax

GoldMax
Tagged on: