Home > Produse Calivita > Green Care

Astazi Green Care la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Green Care produs natural Calivita se recomanda in tulburarile digestive acute si cronice si in cazurile de balonare, ulcer, anorexie (lipsa poftei de mancare), deoarece contine cantitati mari de vitamina U (la fel ca si varza cruda sau zeama de varza).

Green Care este foarte eficient in tratamentul ulcerului peptic (ulcerul peptic se formeaza la nivelul esofagului, stomacului sau intestinului subtire, ca o consecinta a scaderii rezistentei mucoasei fata de enzimele digestive).

Cumpara acum Green Care la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Green Care la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Green Care – este un detoxifiant excelent recomandat in tulburarile digestive acute si cronice.

Se recomanda si in cazurile de balonare, ulcer, anorexie (lipsa poftei de mancare) deoarece contine mari cantitati de vitaminaU (la fel ca si varza cruda sau zeama de varza).

Datorita continutului crescut de clorofila, Green Care este un detoxifiant foarte bun.

Denumirea engleza a lucernei este alfalfa. Acest cuvant de origine araba insearnna “mama tuturor plantelor” si a fost inspirat, probabil, de efectele sale terapeutice si fortifiante.

In ultima vreme se foloseste tot mai frecvent si in tratamentul ulcerului peptic (ulcerul peptic se formeaza la nivelul esofagului, stomacului sau intestinului subtire, ca o consecinta a scaderii rezistentei mucoasei fata de enzimele digestive).

Green Care are actiune alcalinizanta, neutralizand acidul gastric si, deoarece potenteaza actiunea bacilului Acidophilus, are efect antimicotic.

De altfel, este si un bun laxativ, diuretic si antipiretic (ajuta la scaderea febrei).

Extractul de lucerna din produsul Calivita Green Care este foarte indicat si varstnicilor.

Fortifica sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire, creste puterea fizica, pofta de viatia si asigura un somn mai odihnitor.

Lucerna este utilizata si in terapia cistitelor acute si cronice, precum si a prostatitelor.

Avand in vedere continutul crescut al Green Care in vitamine liposolubile si faptul ca acestea se acumuleaza in organism, de aceea se recomanda doar timp de 2-3 luni, dupa care se va intrerupe. Aceasta recomandare se refera mai ales la persoanele cu afectiuni cronice.

Biologul Frank Boner a denumit lucerna “marele tamaduitor”, deoarece, conform cercetarilor sale, a gasit in aceasta planta opt aminoacizi esentiali.

In afara de aceste constatari, Boner a demonstrat ca fiecare gram de lucerna contine 8.000 UI de vitamina A si 20.000-80.000 UI de vitarnina K.

Vitamina K previne sangerarile, faciliteaza coagularea sangelui, scade pierderile sangvine excesive din timpul ciclului menstrual.

Cei care prezinta frecvent epitaxis (sangerare nazala) isi pot asigura necesarul de vitamina K prin consumul de lucerna. Cateodata, o diaree poate indica carenta de vitamina K.

Mod de administrare:
Luaţi 2 tablete de 3 ori pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 240 tablete

Green Care Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Green Care

Green Care
Tagged on: