Home > Produse Calivita > ImmunAid

Astazi Immunaid la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Immunaid-ul este produsul natural de la Calivita cu proprietatile generice antivirale, antimicrobiene, anti-inflamatoare, anti-alergenice, antioxidante si antitumorale foarte eficiente datorate pulberii din planta Uncaria (Cat’s claw sau gheara matei).

Principala componenta extrasa din planta Uncaria (Cat’s claw – gheara matei) actioneaza impotriva celulelor non-self (straine organismului), cat si a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate).

Primele semne ca organismul dumneavoastra are nevoie de fortifierea sistemului imunitar sunt: oboseala cronica, lipsa capacitatii de initiativa, de activitate si de actiune, chiar si o stare psihica depresiva – insa, de cele mai multe ori, acestea sunt trecute cu vederea.

Cumpara acum ImmunAid la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Immunaid la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Principala componenta a produsului ImmunAid este Cat’s claw, cunoscut in botanica sub denumirea de Uncaria tomentosa.

Planta isi are originea in padurile ploioase ale Muntilor Anzi din America de Sud si mai ales din Peru, dar poate fi gasita si in Columbia, Ecuador, Venezuela, Costa Rica, Guatemala si Panama.

Consumul anumitor plante, minerale si aminoacizi sprijina si fortifica functionarea sistemului imunitar. In acest sens, indienii din America de Sud utilizeaza scoarta, radacinile si frunzele plantei gheara matei (Uncaria Tomentosa) de mai bine de 2000 de ani.

In mare parte, substantele active ale produsului Calivita ImmunAid au fost identificate de stiinta moderna, astfel incat mecanismul lor de actiune este cunoscut. Aceasta este considerata de stiinta momderna unul dintre fortifiantii cei mai eficienti ai sistemului imunitar.

Accelereaza inmultirea limfocitelor si creste activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de a-i anihila. Actioneaza atat impotriva celulelor non-self (straine organismului), cat si a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate). In Europa, gheara matei a ajuns in centrul atentiei tocmai datorita efectelor sale anti-tumorale.

Prin utilizarea acestei plante, pe langa tratamentul de baza, s-au obtinut rezultate importante in unele boli tumorale. Imbunatateste functiile leucocitelor.

Are actiune antiinflamatoare, antivirala, antioxidativa si diuretica. O parte a substantelor active stimuleaza functionarea sistemului nervos parasimpatic vegetativ, adica asigura relaxarea.

Primele cercetari privind compozitia si efectele benefice ale acestei plante a padurilor tropicale se leaga de numele lui Klaus Keplinger din Innsbruck – Austria, incepute in anii ’70. Din gheara matei, “vita de vie” a padurilor tropicale, in perioada anilor ’70-’80 s-au obtinut numeroase extracte; au fost patentate patru proceduri pentru extractia alcaloizilor oxindolici din aceasta; a fost observata actiunea imunostimulatoare a alcaloizilor oxindolici.

Cercetarile lui Keplinger au fost continuate de oameni de stiinta din Spania, Franta, Germania si Peru, care au confirmat Produsele Calivita in Farmaciiactiunea imunostimulatoare a alcaloizilor obtinuti din lujerul si radacina plantei. Gheara matei este utilizata in Peru si Europa de la inceputul anilor ’90 ca adjuvant la tratamentele specifice pentru diferite boli, precum si pentru stimularea sistemului imunitar.

Dr. Julian Whitaker publica lucrari in care mentioneaza ca gheara matei este un imunostimulent deosebit, dar are un rol important si in buna functionare a aparatului cardiovascular. Cat’s claw contine numeroase substante active cu actiuni benefice asupra sanatatii. 0 parte din acestea au proprietati antioxidante care impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi si incetinesc procesele de imbatranire.

Diferitii alcaloizi cresc actiunea limfocitelor impotriva agentilor patogeni. A doua componenta a produsului Calivita ImmunAid este zincul, un mineral esential care se gaseiste in aproape fiecare celula.

Zincul stimuleaza activitatea a aproape 100 de enzime, care sunt substante ce sustin reactiile biochimice din organism. Sprijina sanatatea sistemului imunitar, este necesar pentru o vindecare rapida a ranilor, pastreaza simturile gustului si mirosului, este necesar pentru sinteza ADN-ului.

De asemenea, ajuta la cresterea si dezvoltarea in timpul sarcinii, copilariei si adolescentei. Cu cat cantitatea de zinc din organism este mai mica, cu atat sistemul imunitar este mai slabit. Una din consecinte este vulnerabilitatea fata de infectii.

Zincul – prin efectul pe care il exercita asupra sistemului imunitar este unic si nu poate fi inlocuit de nici un alt oligoelement. Cu cat cantitatea de zinc din organismul unei persoane este mai redusa, cu atat sistemul sau imunitar este mai slabit.

Zincul accelereaza formarea limfocitelor si fagocitelor si imbunatateste activitatea acestora. Sarcina fagocitelor este aceea de a incorpora substantele straine organismului si de a le anihila.

O tableta de ImmunAid contine:
400 mg pulbere de uncaria
13 mg zinc

Mod de administrare:
Pentru adulţi: 3 capsule pe zi sau după recomandări.
Cantitate: 180 tablete

ImmunAid Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > ImmunAid

ImmunAid (180 tablete)
Tagged on: