Home Produse Calivita > Joint Protex

Astazi Joint Protex la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Joit Protex produs natural Calivita ajuta la constructia si mentinerea principalelor elemente structurale ale cartilajului.

Joint Protex joaca astfel un rol important in protejarea integritatii si regenerarea articulatiilor (in special a cartilajelor), actioneaza ca un lubrifiant pentru articulatii, sprijinind functionarea acestora.

Produsul Joint Protex garanteaza vascozitatea lichidelor articulare si reduce frictiunea de la suprafata cartilajelor.

Cumpara astazi Joint Protex la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Joint Protex la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Un produs naturist pentru tratarea reumatismului degenerativ este Joit Protex care contine substante prezente im mod normal in celulele cartilajului sau in matricea intercelulara si care actioneaza pentru pastrarea sau redobandirea sanatatii tesuturilor conjunctive, imbunatatind functia articulatiei, in plus, ca si antiinflamatoriile si analgezicele, atenueaza durerea si inflamatia.

Aproximativ 15% din populatia lumii sufera de afectiuni locomotorii. Acestea reprezinta unele din cele mai frecvente afectiuni ale civilizatiei moderne. Afectiunile locomotorii reduc semnificativ calitatea vietii si, nu rareori, lasa bolnavul cu afectiuni degenerative.

Pentru pastrarea sanatatii articulatiilor si, in special, a tesuturilor conjuctive, un ajutor eficient ofera produsele Joint Protex, fabricate de CaliVita International, care contin acele ingredientele naturale care protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulatiilor si inflamatia muschilor, optimizeaza functiile articulatiilor si circulatia sanguina, inbunatatesc mobilitatea si flexibilitatea articulara.

Produsul Joint Protex are ca si substante componente: glucozamina, condroitin sulfatul, complexul de acid hialuronic, metil-sulfonilmetanul, cetil-miristoleatul, Boswellia serrata, turmericul, Filipendula ulmaria, zincul, manganul.

Ce sunt afectiunile locomotorii?

Afectiunile aparatului locomotor sunt afectiunile organelor care participa la miscare.

Din categoria acestor organe fac parte oasele, muschii, articulatiile, ligamentele si tesuturile aferente, vasele sanguine periferice si sistemul nervos.

Organele locomotorii formeaza o unitate functionala. Functiile articulatiilor sunt determinate de structura lor si de comunicarea corespunzatoare cu sistemul nervos central.

Pentru a corespunde cerintelor speciale, suprafetele articulare trebuie mentinute in buna stare de functionare, impreuna cu structurile articulare – capsule articulare, ligamente, tendoane, muschi, oase.

Cea mai frecventa afectiune a articulatiilor este osteo-artroza (OA), numita si afectiune articulara degenerativa, deoarece cauzeaza deformari ale articulatiilor si degradarea cartilajului. In limbajul uzual, aceste afectiuni sunt numite, in general, reumatism (semnificatia in limba latina era de boala migratoare).

Osteoartroza poate fi primara sau secundara. Osteoartroza primara este o consecinta a uzurii si apare la 50-60 de ani, aparent fara a fi precedata de vreun proces patologic.

Dupa mai multe decenii de uzura si ca rezultat al unui mod de viata necorespunzator, se produc deformari degenerative in substanta fundamentala si la nivelul colagenului (structura de sustinere a cartilajului).

Leziunea la nivelul cartilajului este urmata de eliberarea unei enzime (colageneza) care degradeaza constituentii articulari. Odata cu inaintarea in varsta, capacitatea de regenerare si de sinteza a structurilor articulare scade.

Factorii declansatorii in viziunea medicinei naturiste

Medicina naturista are o viziune complexa in ceea ce priveste factorii declansatori.

Ca si in cazul altor afectiuni specifice civilizatiei, principalii factori care duc la degenerari ale tesuturilor si articulatiilor aparatului locomotor sunt alimentatia neadecvata, un stil de viata sedentar, stresul fizic si psihic permanent si o stare psihica pesimista, tensionata, anxioasa, depresiva.

Tesuturile conjunctive constituie depozite uriase de substante nocive neeliminate si pot compensa un anumit timp tulburarile de metabolism si homeostazie, dar in final se imbolnavesc. Acesta este momentul cand, aproape pe neasteptate, apar afectiunile locomotorii si deformarile articulare.

Din acest motiv, de multe ori, aparitia osteoartrozei nu poate fi observata. Deseori, primul simptom este rigiditatea articulatiilor dimineata.

Pe masura ce boala progreseaza, miscarea articulatiei afectate devine dureroasa, dar se amelioreaza la odihna. In general, nu exista semne de inflamatie. Simptomele specifice difera in functie de articulatiile afectate.

Ce putem face daca boala s-a instalat deja sau daca vrem s-o prevenim?

Pentru pastrarea sanatatii tesuturilor conjunctive sau redobandirea ei, un ajutor eficient ne ofera noul produs Joint Protex, fabricat de CaliVita International.

Joint Protex contine intr-o cantitate semnificativa glucozamina, condroitin sulfat, metil-sulfonilmetan (MSM), glucozaminoglican, complex de acid hialuronic, cetil-miristoleat (CMT), acid boswelic extras din planta Boswellia serrata, Filipendula ulmaria (cretusca), extract din turmeric (curcumina) 95%, zinc si magneziu.

Glucozamina – asigura mentinerea constanta a concentratiei acestei substante, facand posibila regenerarea cartilajelor si ameliorarea durerii pe o perioada indelungata. Iar acest lucru se intampla fara efecte secundare – contrar antiinflamatoarelor si analgezicelor utilizate in mod obisnuit in farmacii.

Marimea moleculara redusa face posibila patrunderea acestei substantein cartilajele articulatiilor, unde participa la sinteza substantei intracelulare din tesutul conjunctiv al articulatiilor.

Condroitin sulfatul – este un amestec intact sau partial hidrolizat de glicoproteine (principala proteina constituenta a colagenului), a carui masa moleculara este cuprinsa intre 1400-30000 sau chiar mai mult.

Acidul hialuronic (HA) – din punct de vedere cantitativ, este cea mai importanta componenta a structurii de baza a tesuturilor conjunctive.

Datorita incarcaturii sale electronice negative deosebit de puternice si a masei moleculare foarte mari, este capabil sa lege o cantitate enorma de apa. Influenteaza TOATE FUNCTIILE substantei de baza. In cadrul articulatiilor, asigura vascuozitatea suprafetelor cartilajelor.

Metil-sulfonil-metanul (MSM) – are un rol important in sinteza proteinelor din tesuturile conjunctive. Fara MSM, unii aminoacizi nu se pot integra in moleculele proteice complexe ale tesuturilor conjunctive si, din acest motiv, structura tesuturilor conjunctive rezultate nu este stabila, fiind necorespunzatoare.

Cetil-miristoleatul (CMT) – protejeaza tesuturile cartilajelor impotriva uzurii si participa la regenerarea acestora.

Boswellia Serrata – este un puternic antiinflamator, mucolitic, imbunatateste pofta de mancare, amelioreaza problemele renale (inflamatii, nisip, piatra), faciliteaza functiile plamanilor, ritmicitatea respiratiei, are efect anti-tuse si este antiseptic.

Turmericul (sau curcumina obtinuta din curcuma) – are efect antiinflamator si actioneaza in afectiunile articulatiilor, fara a avea efecte secundare. Utilizarea sa se recomanda si in caz de guta si reumatism.

Filipendula Ulmaria (cretusca) – pe langa numeroase alte efecte benefice, este analgezic, antiinflamator si diuretic. Se recomanda in caz de dureri reumatice, inflamatii ale articulatiilor.

Zincul – absenta acestuia duce la o deficienta latenta a imunitatii organismului, la predispozitia spre depresie, absenta poftei de mancare, paloare, tegumente cu cosuri si o deteriorare a tesuturilor conjunctive, reumatism si aparitia celulitei (piele cu aspect de coaja de portocala).

Manganul – absenta acestuia cauzeaza dureri ale genunchilor, crampe, ameteli, tulburari de auz, tulburari de echilibru, intinderi musculare, iar in adolescenta asa-numitele “dureri de crestere”.

O tableta de Joit Protex contine:

 • Glucozamina HCI .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 250 mg
 • Condroitin sulfat .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . 200 mg
 • Metil-sulfonilmetan (MSM) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 150 mg
 • Glucozaminoglican .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . 150 mg
 • Complex de acid hialuronic .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 50 mg
 • Cetil-miristoleat (CMT) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . 50 mg
 • Acid boswelic extras din planta Boswellia Serrata .. .. .. 50 mg
 • Filipendula Ulmaria (cretusca) .. .. .. .. .. .. .. .. .. 40 mg
 • Extract din Turmeric (curcumina) .. .. .. .. .. .. .. .. . 10 mg
 • Zinc (gluconat) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . 5 mg
 • Mangan (gluconat) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 1 mg Joint Protex

Joint Protex Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Mod de administrare:
Consumaţi 3 tablete zilnic sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 90 tablete

Home Produse Calivita > Joint Protex

Joint Protex (90 tablete)
Tagged on: