Home > Produse Calivita > L-Lysine Plus

Astazi L-Lysine Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

L-Lysine Plus este un produs care reduce recurenta infectiei cu virusul herpes simplex. De asemenea, este important pentru formarea colagenului.

Lizina este un aminoacid care împiedică atât reactivarea cât şi multiplicarea virusului herpetic. O dată ce o persoană a contactat virusul herpetic, acesta rămâne în organism.

Chiar dacă herpesul nu este vizibil pe piele, virusul rămâne în stare latentă în sistemul nervos central, unde nu produce leziuni. Când virusul se reactivează, circulă prin nervi pentru a ajunge la suprafaţa pielii. Acesta este momentul când pot fi sesizate primele simptome, după care curând va apărea herpesul.

Este necesară pentru susţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar, fiind implicat în producerea anticorpilor. Are rol important în biosinteza hormonilor şi enzimelor.

L-lysine Plus ajută absorbţia calciului şi este vitală pentru producerea colagenului, o substanţă importantă pentru oase şi ţesuturile conjunctive, incluzând pielea, tendoanele şi cartilajul articular.

Cumpara astazi L-lysine Plus la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi L-lysine Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Stimuleaza refacerea tesuturilor, a pielii, tendoanelor, cartilajelor, contribuie la mentinerea rezistentei osoase, a tonusului muscular, sanatatea si buna functionare a creierului si inimii. L-lysine Plus este folosita foarte eficient in tratamentul degeraturilor

L-lysine Plus este importantă pentru o dezvoltare corespunzătoare şi joacă un rol esenţial în producerea carnitinei, o substanţă responsabilă pentru convertirea acizilor graşi în energie şi pentru reducerea colesterolului din sange.

Impreuna cu vitamina C ajuta la tratarea aterosclerozei, fortifica peretii vasculari, curata vasele de colesterol, impiedica stenoza vaselor cardiace

L-lysine Plus este o componenta importanta a produselor de stimulare a secretiei de Hormon Uman de Crestere (HGH) in protocoalele anti-imbatranire

Stimuleaza activitatea glandelor suprarenale in sinteza adrenalinei, ajuta organismul in situatii de stres, regleaza somnul, reduce iritabilitatea, combate depresia si da o stare generala de bine, asigura buna functionare a aparatului de reproducere

Surse naturale de lizina: carnea de peste, pui, germenii de grau, laptele, branza şi drojdia. Proteinele din cereale şi produse derivate din cereale conţin, de obicei, o cantitate redusă de L-lizină (de exemplu, grâul este sărac în L-lizină, în timp ce germenii de grau conţin o cantitate ridicată de L-lizină). Cantităţi mici de L-lizină liberă se găsesc în legume, sucuri de legume şi în alimentele fermentate, cum ar fi iaurtul.

Aportrul de lizina creste in anumite situatii: deşi majoritatea persoanelor au un aport suficient de lizină din alimentaţie, atleţii, vegetarienii şi veganii (aripa dură a vegetarienilor), precum şi pacienţii cu arsuri au nevoie de o cantitate mai mare.

Se cunoaşte faptul că o cantitate insuficientă de lizină poate cauza oboseală, greaţă, ameţeli, pierderea poftei de mâncare, agitaţie, ochi injectaţi, încetinirea dezvoltării, anemie.

Deficitul de lizina determina: oboseala, incapacitate de concentrare, iritabilitate, retardarea cresterii la copii, caderea parului, anemie, greata, voma, cefalee si probleme de reproducere. Insuficienta de lizina în ratia alimentara are drept consecinta dereglarea circulatiei sanguine, micsorarea numarului de eritrocite în sânge si continutului de hemoglobina, provoaca istovirea muschilor, dereglari în calcificarea oaselor, diverse modificari patologice în ficat si plamâni.

Indicatii: L-Lizina este foarte importantă pentru culturişti şi sportivi de performanţă, deoarece majoritatea îşi suprasolicită musculatura, iar acest aminoacid ajută la recuperarea rapidă după suprasolicitare. Joacă un rol important şi în producerea hormonilor, menţinerea nivelului de azot şi proteine necesare dezvoltării musculare.

Alături de L-lizina, produsul contine si vitamina C care, pe langă biencunoscutele sale proprietati antioxidante si de intarire a sistemului imunitar, contribuie şi la formarea şi menţinerea structurii colagenului, la fel ca şi lizina.

Deoarece vitamina C este necesară pentru menţinerea colagenului, deficienţa de vitamina C are ca rezultat degradarea ţesuturilor conjunctive, ducând la slăbirea anumitor structuri ale organismului. De asemenea (ca şi lizina), împiedică diferitele virusuri invadatoare să-şi găsească un adăpost în celulele organismului nostru.

O capsula L-lysine Plus contine:
L-lysina …………………… 500 mg
Vitamina C ………………… 60 mg

Mod de administrare:
1 capsula pe zi sau conform sfatului medicului
Cantitate: 60 capsule

L-Lysine Plus Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > L-Lysine Plus

L-Lysine Plus
Tagged on: