Home > Produse Calivita > Lion Kids C Vitamin

Astazi Lion Kids C Vitamin la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Lion Kids C Vitamin Chewable sunt tablete masticabile pentru copii. Aceste tablete contin vitamina C din surse exclusiv naturale, au un gust placut si sunt sub forma de figurine de animale.

Lion Kids C Vitamin sunt adorate de copii datorita formelor de animale si pentru ca sunt masticabile. Tabletele masticabile Lion Kids au fost create pentru prescolari si scolari mici.

Lion Kids C este un produs creat special pentru copii, are cu un gust placut, este uşor de mestecat şi nu ataca dinţii.

Cumpara astazi Lion Kids C Vitamin la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Lion Kids C Vitamin la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Nu conţine zahar, iar xilitul, indulcitorul natural din compoziţia sa, reduce riscul de apariţie a cariilor dentare şi contribuie la dezvoltarea sanatoasa a dinţilor copiilor.

Este extrem de important in procesul de dezvoltare intensiva care afecteaza corpul copiilor in perioada de creştere sa fie susţinut permanent, caci vitamina C este esenţiala nu doar pentru formarea oaselor, ci şi pentru funcţionarea optima a sistemului nervos şi crearea aspectului normal al pielii.

Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: un sistem imunitar slabit, susceptabilitatea la infecţii, recuperarea lenta in urma bolilor, o perioada prelungita de vindecare a ranilor, hemoragiile gingivale, parodontita şi durerile musculare.

Lion Kids C Vitamin sunt tablete de mestecat pentru copii ce contin vitamina C obtinuta exclusiv din surse naturale. Tabletele sunt gustoase si au forma unor figurine de animale.

Vitamina C este o vitamina hidrosolubila (solubila in apa) si din aceasta cauza, in cazul unor solicitari fizice se elimina in cantitati mari din organism.

Din fericire, cercetarile recente au descoperit preparatele cu absorbtie lenta (time released, efect retard) datorita carora vitamina C poate fi prezenta permanent in organism, exercitandu-si efectul benefic pe o durata mare de timp.

Vitamina C fortifica sistemul imunitar si intareste rezistenta organismului fata de bolile infectioase, raceala si gripa. Activeaza numeroase enzime si joaca un rol important in respiratia celulara.

Vitamina C accelereaza procesul de vindecare a ranilor, ajutand la refacerea tesutului conjunctiv, are rol in dezvoltarea oaselor, colagenului si cartilajului.

Vitamina C este vitala pentru sinteza hormonilor suprarenali. Asigura protectie impotriva stresului, ajuta la absorbtia fierului si, impreuna cu acidul folic si vitamina B12 stimuleaza formarea globulelor rosii. Imbunatateste capacitatile fizice.

In timpul activitatilor care presupun solicitare si efort fizic, necesarul de vitamina C creste, astfel incat aceasta trebuie consumata in cantitati mai mari.

Trebuie, de asemenea, consumata in cantitati crescute in timpul sezonului rece.

Vitamina C este o vitamina hidrosolubila, ce fortifica sistemul imunitar al copiilor, creste capacitatea de aparare a organismului fata de agentii patogeni si fata de bolile infecto-contagioase. Activeaza numeroase enzime, are un rol important in respiratia celulara.

Accelereaza cicatrizarea ranilor si regenerarea tesuturilor, participa la formarea oaselor, colagenului şi a cartilagiilor, respectiv la sinteza hormonilor suprarenali.

Ofera protectie impotriva efectelor stresului, facilitează absorbtia fierului si, impreuna cu acidul folic si vitamina B12, stimuleaza maturarea globulelor rosii.

Imbunatateste si restabileste capacitatile fizice. In caz de suprasolicitare fizica, necesarul de vitamina C al organismului creste, de aceea este nevoie de suplimentare, Lion Kids cu vitamina C masticabil fiind ideal pentru copii.

Afectiuni si simptome in care actioneaza Lion Kids C Vitamin :

Copii 1-14 ani

  • dezoltare armonioasa
  • apetit (crestere)
  • anorexie
  • crestere rezistenta musculara copii
  • imunitate scazuta

Un flacon de Lion Kids C Vitamin are 90 de tablete masticabile

O tableta de Lion Kids Vitamina C masticabil contine:

Vitamina C (acid ascorbic, macese, broccoli, pectina de mere, citrice) – 75 mg

Lion Kids C Vitamin Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Lion Kids C Vitamin

Lion Kids C Vitamin
Tagged on: