Home > Produse Calivita > Lion Kids + Vitamin D

Astazi Lion Kids + Vitamin D la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Lion Kids + Vitamin D cu multivitamine pentru copii. Conţin doar ingrediente naturale, cu minerale în formă chelatată, pentru o absorbţie optimă.

Lion Kids + Vitamin D NU conţine zahăr, coloranţi artificiali sau conservanţi. Capac securizat. Au forma unor figurine de animale, aromă de fructe tropicale.

Primele luni de viaţă sunt o perioadă crucială pentru dezvoltarea unui copil.

Copiii hrăniţi adecvat în această perioadă se dezvoltă mai rapid şi învaţă mult mai uşor mai târziu.

În general, nici hrana copiilor şi nici cea a mamelor care alăptează nu conţine vitamine într-o cantitate suficientă, deoarece procesarea şi introducerea de aditivi în alimente au un efect negativ asupra valorii nutriţionale iniţiale a vitaminelor şi mineralelor din alimente.

Cumpara astazi Lion Kids + Vitamin D la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Lion Kids + Vitamin D la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

De aceea suplimentele alimentare precum Lion Kids + Vitamin D sunt importante atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. O cantitate adecvată de minerale şi vitamine este, de asemenea, extrem de importantă pentru copii în momentul în care încep să meargă la grădiniţă sau la şcoală.

Deficienţa de vitamine în această perioadă ar putea periclita capacitatea de învăţare a copilului şi de participare la activităţile şcolare obişnuite.

Deoarece alimentaţia copiilor este departe de a fi ideală, se recomandă folosirea suplimentelor alimentare care conţin vitamine şi minerale.

Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din primele clipe ale existentei noastre si dureaza toata viata. Dezvoltarea oaselor, a dintilor imbunatatirea memoriei precum si cresterea rapida necesita un aport suplimentar de minerale si vitamine.

In caz contrar, apar carentele, cu urmari multiple cum ar fi sechelele de rahitism, sistem imunitar deficitar, epuizare cronica, etc., toate acestea afectand cresterea si dezvoltarea copiilor. Lion Kids cu vitamina D aduce necesarul de vitamine si minerale pentru copilul tau.

Alimentatia necorespunzatoare a copiilor nostri, oferta fast-food, cola, chipsurile, ciocolata si alte dulciuri consumate in cantitati prea mari scad zi de zi sansa dezvoltarii sanatoase a oaselor si danturii copiilor. Cariile dentare si degradarea smaltului dentar sunt atat de frecvente incat e o minune cand stomatologii intalnesc un tanar de 18 ani cu dantura sanatoasa.

Pentru dezvoltarea fizica si psihica optima a copiilor nostri, trebuie sa ne ingrijim de asigurarea zilnica a cantitatii si calitatii adecvate de vitamine. A fi foarte simplu daca am putea realiza acest lucru doar prin consumul fructelor proaspete, al legumelor, mancarurilor din legume, dar, din pacate, greseste cine isi inchipuie ca ajung una sau doua mere puse langa sandwichul copilului.

Din toate aceste motive, in zilele noastre este vital sa oferim copiilor nostri cele mai moderne multivitamine cu continut de vitamina D. Vitaminele sunt compusi chimici organici indispensabili vietii, pe care organismul nostru nu este capabil sa le sintetizeze sau le sintetizeaza intr-o cantitate insuficienta.

In absenta unor vitamine organismul tanar nu se mai dezvolta, dar carenta fiecarei vitamine in parte are simptomele proprii, tipice.

Deci este important sa sustinem in permanenta functionarea organismului cu ajutorul unui produs cu o compozitie moderna si de calitate. Acest lucru este valabil mai ales in cazul copiilor, care sunt intr-o crestere si dezvoltare continua.

0 tableta de Lion Kids cu vitamina D contine:

Vitamina A …………. 1500 UI
Vitamina E ………….. 7 UI
Vitamina C ………….. 35,0 mg
Vitamina B1 …………. 0.5 mg
Vitamina B2 …………. 0.6 mg
Vitamina B6 …………. 0.7 mg
Vitamina B12 ……….. 1,0 mcg
Vitamina D …………… 1,0 mcg
Niacinamida …………. 7,0 mg
Acid pantotenic ……… 3,0 mg
Acid folic ……………… 100,0 mcg
Biotina …………………. 35,0 mcg
Inozitol ………………… 1,6 mg
Calciu ………………….. 10,0 mg
Fosfor ………………….. 10,0 mg
Iod ……………………… 10,0 mcg
Fier………………………. 3,0 mg
Magneziu……………….. 5,0 mg
Cupru chelatat………… 70,0 mcg
Zinc chelatat…………… 2,0 mg
Mangan chelatat………. 0,1 mg
Complex de potasiu….. 2,0 mg
Seleniu………………….. 10,0 mcg
Crom …………………… 5,0 mcg

Mod de administrare:
Consumaţi 1-3 tablete mestecabile în timpul meselor.

Un flacon de Lion Kids Punch with Vitamin D are 90 de tablete.

Lion Kids + Vitamin D Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Lion Kids + Vitamin D

Lion Kids + Vitamin D