Home > Produse Calivita > Liquid Chlorophyll

Astazi Liquid Clorophyll la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Liquid Clorophyll de la CaliVita actioneaza printr-un mecanism complex de detoxifiere a intregului corp si mai ales la nivelul ficatului.

Liquid Clorophyll alcalinizeaza tractul biliar si contribuie la eliminarea prin dizolvare a depunerilor acide si calcefiate din vezica biliara.

Trateaza numeroase afectiuni, precum mirosul neplacut, probleme ale sistemului digestiv, sistem imunitar slabit, indigestie, artrite reumatoide, dureri de gat, amigdalita, faringita.

Previne aparitia bolilor prin fortifierea sistemului imunitar, prin cresterea rezistentei celulare fata de bacterii. Are efect antibacterian si antiinflamator puternic, prezinta actiune antioxidanta si anticancerigena.

Cumpara acum Liquid Clorophyll la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Liquid Clorophyll la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Liquid Chlorophyll este un produs natural cu continut de clorofilina extrase din lucerna.

Clorofila, căreia îşi datorează plantele culoarea verde, este o foarte eficientă substanţă de alcalinizare, cu ajutorul căreia puteţi menţine sau reface echilibrul acid-alcalin al organismului. În plus, are şi un excelent efect detoxifiant şi un uşor efect diuretic, astfel că este o componentă esenţială a tratamentelor de curăţirea a organismului.

Lucerna – materia prima din care este realizat preparatul natural Liquid Clorophyll de la CaliVita este una dintre cele mai studiate plante si una dintre cele mai bune surse de proteine, clorofila, caroten, vitamine A , D , E , B6 , K si cateva enzime digestive.

Studiile sugereaza ca aceasta poate inactiva substantele chimice cu potential cancerigen din alimentatie inca din ficat si intestinul subtire, adica inainte ca acestea sa ajunga sa se raspandeasca in organism pentru a-si exercita efectul daunator. Prin continutul crescut in clorofila si alti nutrienti, lucerna alcalinizeaza si detoxifica organismul, in special ficatul.

Liquid Chlorophyll Calivita contine clorofila, bioflavonoide, steroli , saponine, derivatele cumarină și β-caroten, vitamina B1, B6, niacina, acidul pantotenic, vitamina C, D, E, K, calciu, magneziu, potasiu, fier, zinc și alte substanțe nutritive.

Liquid Chlorophyll Calivita are de 4 ori mai multa clorofilă decât legumele. O lingura de extract clorofilă de lucernă este echivalenta cu 1 kg de clorofilă din legume.

Liquid Chlorophyll are atatea beneficii de sănătate incat s-ar putea numi un supliment alimentar de exceptie. Cu toate acestea, beneficiul cel mai uimitor provine din faptul că structura sa moleculară este aproape identică cu hemoglobina, cu excepția atomului din centru. În hemoglobină acesta este fier, în timp ce în clorofilă este magneziu.

Acest lucru înseamnă că atunci când este ingerata, clorofila lichida (Liquid Clorophyll) poate ajuta in hemoglobină (hemoglobina este atât de vitală pentru sănătatea sângelui nostru – de fapt, sângele este aproximativ 75% hemoglobină). Ajută la reconstrucția și refacerea celulelelor rosii din sange, stimuleaza energia și crește starea de bine aproape instantaneu.

Clorofila lichida din Liquid Clorophyll are puterea de a regenera corpul nostru la nivel molecular și celular.

Alte beneficii ale clorofilei lichide

In plus față de reconstruirea și refacerea celulelor rosii din sange, clorofila lichida Liquid Clorophyll este foarte alcalina, dar, de asemenea are si următoarele beneficii:

Clorofila Liquid Clorophyll protejeaza impotriva unei intregi serii de agenți cancerigeni găsiti în produsele alimentare, cu adiivi alimenari sau încărcatate cu ciuperci, cum ar fi nucile si semintele rancede, toxinele din carnea fierte, și cancerigenele din aer (de cauza poluarii).

Clorofila blochează metabolismul substanțelor chimice nocive cunoscute sub numele de procancerigene care deterioreaza ADN-ul. Studii publicate in revista Carcinogeneza și Toxicologie alimentară au aratat în mod clar că clorofila inhibă carcinogeneza – și clorofila poate fi un factor preveniv impotriva cancerului.

Clorofila lichida Liquid Clorophyll conține niveluri ridicate de vitamine A, C și E, care sunt puternici antioxidanti si are de asemenea capacitatea de a reducere inflamatia. Un studiu a concluzionat urmatoarele: “clorofila are o activitate anti-oxidanta in vitro.

Studiul arata ca clorofila și produsele sale derivate sunt valoroase și pot fi disponibile in dezvoltarea fitomedicatiei ca agenți anti-inflamatori pentru a trata inflamațiile și bolile asociate. “

Și Journal of Food Science, a constatat ca : “aceste rezultate demonstrează că derivații dietetici din clorofilă predominanti în clorofila proaspeta și prelucrata din suplimente alimentare conțin antioxidanti cu activități antimutagenice.”

Clorofila din Liquid Clorophyll este unul dintre cei mai importanti chelați din natură. Are capacitatea de a se lega și a elimina metalele grele toxice cum ar fi mercurul.

Studii recente au aratat, de asemenea, că clorofila Liquid Clorophyll este eficace în lupta împotriva Candida albicans.

Abordarea alcalina a arătat ca poate fi un remediu excelent pentru candida, iar dieta alcalina poate fi desigur bogata în clorofilă, cum ar fi Liquid Clorophyll!

Liquid Chlorophyll fabricat de CaliVita are un efect alcalinizant la nivelul tractului gastrointestinal, poate fi benefic pacientilor care sufera de artrite reumatoide, ajuta la eliminarea mirosului corporal neplacut, elimina respiratia urat mirositoare, amelioreaza starile din amigdalite si faringite, imbunatateste circulatia sangelui, reduce indigestia si senzatia de oboseala, are actiune puternica antibacteriana si antiinflamatorie, imbunatateste raspunsul imun, optimizeaza si mentine starea generala de sanatate.

Prin cresterea rezistentei fata de bacterii, stimuleaza vindecarea ranilor.

Clorofilele naturale nu sunt toxice si, de aceea, clorofilinei nu i-a fost atribuit nici un efect secundar, de la inceputurile utilizarii acesteia pe scara larga de catre oameni, adica de peste 50 de ani.

Administrat oral produsul Liquid Chlorophyll, mai exact clorofilina poate cauza colorarea in verde a urinei sau fecalelor si colorarea in galben sau negru a limbii.

Ocazional, au fost raportate cazuri de diaree legate de utilizarea orala a clorofilinei.

Suplimentele alimentare care contin clorofiline nu au fost testate la gravide sau femeile care alapteaza, de aceea se recomanda evitarea utilizarii acestora de catre categoriile mentionate.

Nu s-au raportat efecte de supradozare in cazul produsului Liquid Chlorophyll.

Liquid-Chlorophyll 473 ml

0 lingurita contine:

  • Clorofiline (clorofilina din lucerna)………….15 mg

Mod de administrare: 3 lingurite pe zi inainte de masa. Agitati bine flaconul inainte de utilizare.

Liquid Chlorophyll Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Liquid Chlorophyll

Liquid Chlorophyll
Tagged on: