Home > Produse Calivita > Liver Aid

Astazi Liver Aid la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Liver Aid produs natural de la Calivita este recomandat atat pentru prevenirea unor boli hepatice, cat si pentru utilizarea ca tratament simultan sau alternativ celui medicamentos, in cazul unor boli hepatice cronice.

Beneficiile produsului Liver Aid:

  • protejeaza ficatul
  • contine arginina si ornitina pentru detoxifierea ficatului
  • contine aminoacizi esentiali functionarii normale a ficatului
  • regleaza si echilibreaza functia hepatica
  • recomandat in tratamentul cirozei
  • recomandat in tratamentul hepatitei
  • foarte eficient pentru persoanele care consuma alcool
  • foarte util in tratamentul tuturor bolilor hepatice

Cumpara acum Liver Aid la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Liver Aid la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Liver Aid este un produs natural de la CaliVita cu efecte hepatoprotectoare deosebite.

Liver Aid este recomandat atat pentru prevenirea unor boli hepatice, cat si pentru utilizarea ca tratament simultan sau alternativ celui medicamentos, in cazul unor boli hepatice cronice.

Ficatul, considerat si “bucataria magica” a organismului, indeplineste numeroase functii: este centrul metabolismului glucidic, lipidic si protidic… are un rol important in reglarea glicemiei (nivelul glucozei din sange) si in metabolismul colesterolului (descompunerea colesterolului in acizi biliari).

Acizii biliari sunt indispensabili in asimilarea grasimilor. Sinteza si catabolismul aminoacizilor se desfasoara, partial, tot in ficat. Ficatul poate sintetiza si anumite proteine (de exemplu hormoni si anumiti factori de coagulare). Tot aici sunt neutralizati metabolitii toxici rezultati din procesele metabolice sau ajunsi in organism prin aport alimentar.

In perioada fetala, ficatul este un organ hematoformator (raspunzator de formarea sangelui). Dupa nastere, vitamina B12 – depozitata in ficat – accelereaza formarea globulelor rosii. Cantitatile crescute de Cupru si Fier din ficat asigura sinteza hemoglobinei. Din aceste motive, bolile hepatice sunt insotite intotdeauna de o anumita anemie.

In ficat se realizeaza si transformarea beta-carotenului in vitamina A. Tulburarile functionale care insotesc bolile hepatice influenteaza desfasurarea normala a proceselor amintite mai sus, dar simptomele clinice apar foarte tarziu si doar in cazurile in care leziunlile hepatice sunt grave.

Este bine sa consumam preventiv Liver Aid. Tesutul hepatic intact poate suplini functiile tesutului lezat, dar aceasta nu inseamna ca ficatul este sanatos.

Organismul vine zilnic in contact cu numersi factori nocivi, care pot determina leziuni hepatice cronice.

Printre acesti factori se numara si medicamentele (administrarea timp indelungat a unor antibiotice duce la leziuni ale ficatului). Se cunoaste si efectul nociv al consumului de alcool asupra ficatului. De asemenea, sunt frecvente si hepatitele produse de diversi virusi.

Starile de dependenta (alcoolica, medicamentoasa etc.), intoxicatiile sau alte afectiuni hepatice determina perturbarea proceselor metabolice desfasurate in ficat si pot duce la dezvoltarea steatozei hepatice (aparitia grasimilor in ficat), urmata de ciroza. Apar tulburari in ureogeneza, avand drept consecinta cresterea nivelului de amoniac in sange (amoniemie).

Valorile deosebit de mari ale amoniemiei conduc la forme grave de intoxicatii, cu afectarea metabolismului energetic celular si a activitatii cerebrale. Din aceste motive, amoniemia trebuie mentinuta in limite normale.

Avand in vedere faptul ca organismul uman este deseori expus agresiunii unor agenti nocivi care afecteaza ficatul, este indicata folosirea unor produse hepatoprotectoare in special a produsului exceptional Liver Aid.

Arginina şi alţi aminoacizi au efect hepatoprotector. Ajută ficatul în funcţia sa de detoxifiere şi joacă un rol important în neutralizarea metaboliţilor toxici rezultaţi din procesele metabolice. Arginina este o substanţă activă care stimulează potenţa.

Dintre aminoacizi, în special Metionina netralizează metaboliţii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurând astfel o bună funcţionare a celulei hepatice.

Aminoacidul L-Cisteină este şi mai eficient în neutralizarea radicalilor liberi, mai ales daca este administrat concomitent cu alţi antioxidanţi (de exemplu seleniu).

Deasemenea L-Cisteina protejază celulele hepatice de acţiunea dăunătoare a unor radiaţii, creşte capacitatea de apărare a ficatului şi a creierului faţă de acţiunea nocivă a alcoolului şi tutunului.

Cisteina împreună cu arginina asigură detoxifierea ficatului.

Arginina şi Ornitina contribuie la eliminarea amoniacului format în organism.

În zilele noastre trebuie evidenţiată acţiunea hepatoptotectoare a argininei şi ornitinei, deoarece mediul înconjurător este din ce în ce mai poluat , oamenii consumă medicamente fără a se gândi la efectele secundare ale ale acestora, iar numărul persoanelor care consumă alcool creşte de la o zi la alta.

De asemenea Cromul şi Carnitina, prin acţiunea lor lipolitică asigură desfăşurarea normală a proceselor metabolice din ficat.

Mod de administrare:
Luaţi 1 tableta de 3 ori pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 100 tablete

Liver Aid Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Liver Aid

Liver Aid
Tagged on: