Home > Produse Calivita > Low Deuterium Oxy Crystal

Astazi Low Deuterium Oxy Crystal la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat structurat şi stabilizat magnetic de apă cu un conţinut redus de deuteriu şi mai mult oxigen. Apa structurată magnetic poate fi un sprijin eficient în lupta împotriva substanţelor patogene.

Low Deuterium Oxy Cristal contine oxigen stabilizat si apa cu continut scazut de deuteriu si structurata magnetic. Continutul scazut de deuteriu din produsul Low Deuterium Oxy Cristal ajuta la regenerarea functiei celulare normale si la reducerea multiplicarii nocive a celulelor.

Oxigenul stabilizat ajută aprovizionarea cu oxigen a celulelor, în vreme ce conţinutul scăzut de deuteriu al apei poate încetini procesul de multiplicare a celulelor; pe de altă parte, multiplicarea celulelor nesănătoase devine mai puţin probabilă.

Persoanelor care trăiesc într-un mediu înconjurător unde aerul este poluat, adesea prezintă efect de smog şi este sărac în oxigen.
Persoanelor care-şi doresc o protecţie imunitară eficientă.
Sportivilor, pentru a-şi îmbunătăţi performanţele.

Cumpara astazi Low Deuterium Oxy Crystal la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Low Deuterium Oxy Crystal la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Tuturor celor interesaţi să fi e într-o dispoziţie bună şi să-şi crească nivelul de concentrare mentală.
Oxigenul si apa, intr-o cantitate si calitate adecvate, sunt indispensabile pentru viata umana. Cu ajutorul lor, organismul si celulele noastre isi pot mentine sanatatea si se pot reface.

Din cauza risipei si a poluarii mediului, apa potabila devine o comoara din ce in ce mai rara; cu toate acestea, ea este indispensabila vietii. Apa transporta diferiti nutrienti (vitamine, saruri minerale) la celule si, printre multe altele, participa si la procesele de respiratie si termoreglare.

La fel ca apa, si oxigenul ne este indispensabil. Oxigenul ajuta organismul sa isi refaca si sa isi mentina un sistem imunitar puternic si sanatos, insa in ultimii ani procentul de oxigen din aer este in continua scadere, prin urmare obtinem o cantitate tot mai mica de acest element.

Aerul poluat, un mod nesanatos de viata, precum si stresul ce caracterizeaza societatea moderna pot conduce la functionarea defectuoasa a organismului.

Cauza principala a cancerului este un nivel scăzut de oxigenare celulara.

In celulele nou formate, nivelele scăzute de oxigen dauneaza, astfel încât celulele nu mai pot produce energie. Aceste celule se pot multiplica, transformandu-se apoi in celule canceroase.

În 1931 Dr. Warburg a câștigat Premiul Nobel pentru ca a aratat ca cancerul este cauzat de lipsa oxigenului din celule. El a afirmat într-un articol intitulat “Prima cauza a canacerului și prevenirea lui … cauza cancerului nu mai este un mister, stim ca, cancerul apare atunci cand unei celule ii este refuzata 60% ​​din necesarul de oxigen …”

Low Deuterium Oxy Crystal CaliVita este un concentrat de apa saracita in deuteriu, structurat magnetic, imbogatit cu oxigen stabilizat, care, datorita caracteristicilor sale, poate facilita aprovizionarea cu oxigen a sangelui si celulelor, poate creste performanta organismului, poate induce o stare de bine si poate creste capacitatea de concentrare.

Structura sa fizica perfect ordonata confera un plus de energie si de oxigen; de asemenea, datorita modificarilor structurale ale apei din organism, poate contribui la armonizarea proceselor fizice si chimice care au loc in corp.

Apa structurata magnetic are o densitate mai mare decat alte tipuri de apa. Poate creste stabilitatea si buna functionare a celulelor .
Oxigenul stabilizat imbunatateste aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimuleaza metabolismul, energizeaza corpul, stimuleaza absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante si creste performanta atat fizica cat si intelectuala.

Apa saracita in deuteriu poate incetini procesul de diviziune celulara – asa-numita imbatranire a corpului – si poate reduce probabilitatea diviziunii celulare anormale. Consumul sistematic de apa saracita in deuteriu, imbogatita cu oxigen stabilizat, poate contribui la detoxifierea organismului.

Cand doriti sa va energizati organismul sau sa va imbunatatiti conditia fizica;
Cand faceti munci fizice grele sau practicati sistematic un sport.
Seniorilor, pt a inceta regresia si imbatranirea organismului.
Pe parcursul curelor de detoxificare si curatare.(inclusiv in cancere si boli cronice)
Daca sunteti expusi efectelor nocive ale civilizatiei moderne.

Low Deuterium Oxy Crystal:
Ingrediente: Apa purificata saracita in deuteriu cu continut ridicat de oxigen stabilizat.

Mod de administrare: Amestecati 10 picaturi intr-un pahar de apa de 3 ori pe zi si consumati.

Low Deuterium Oxy Crystal Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Low Deuterium Oxy Crystal

Low Deuterium Oxy Crystal