Home > Produse Calivita > Mega Co Q10 Plus

Astazi Mega Co Q10 Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Mega CoQ10 Plus este un produs ce conţine o doză mare de coenzima Q10, completată de trio-ul de antioxidanţi beta-caroten – vitamina E –seleniu, pe care vi-l recomandăm pentru efectele sale benefice asupra organismului.

Consumul unor doze mari de coenzima Q10 nu numai că vă va ajuta să vă simţiţi plini de energie, dar va contribui şi la normalizarea tensiunii arteriale, menţinerea sănătăţii inimii şi a ochilor dvs. şi menţinerea abilităţilor mentale; de asemenea, poate avea contribuţii semnificative în evitarea crizelor de migrenă şi creşterea potenţei sexuale.

Coenzima Q10 joaca un rol deosebit de important in alimentarea cu energie si oxigen a celulei, unitatea de baza a tuturor tesuturilor si organelor corpului.

Este o substanta care actioneaza benefic in degenerari celulare si suferinte ale muschiului cardiac, ameliorand simptomatologia specifica din numeroase boli cardio-vasculare.

Franeaza imbatranirea si se recomanda tuturor persoanelor de peste 30 de ani.

Coenzima Q10 mai este cunoscuta si sub denumirea de ubichinona.

Exista 10 tipuri obisnuite de CoQ, dar dintre ele numai Coenzima Q10 face parte din structura celulelor umane.

Cumpara acum Mega Co Q10 Plus la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Mega Co Q10 Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Coenzima Q10 (cunoscuta sub numele de ubichinona) este o substanta asemanatoare vitaminei E, dar cu proprietati antioxidante mai puternice. Se recomanda persoanelor de peste 35 de ani.

Coenzima Q10 (ubichinona) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice, datorita rolului major detinut in transportul energiei necesare celulelor. In cazul in care organismul nu dispune de necesarul Coenzima Q10, apar semnele insuficientei cardiace, hipertensiunii si ale altor numeroase boli.

Coenzima Q10 este sintetizata in organism in cantitatea necesara pentru functionarea normala a celulelor pana la varsta de 30 de ani. In paralel cu procesul imbatranirii, scade si cantitatea de Coenzima Q10 din organism, impunandu-se suplimentarea sa prin hrana si respectiv prin utilizarea suplimentelor alimentare.

Coenzima Q10 este o subtanta asemanatoare vitaminelor. Structura sa aminteste de cea a vitaminei E, insa efectul antioxidant este mult mai puternic.

Coenzima Q10 mai este cunoscuta si sub denumirea de ubichinona. Exista 10 tipuri obisnuite de CoQ, dar dintre ele numai Coenzima Q10 face parte din structura celulelor umane. Alimentele cele mai bogate in aceasta substanta sunt: somonul, macroul, sardele, inima si ficatul de bovine.

Deficienţa coenzimei Q10 în organism poate conduce la dezechilibru energetic şi la diferite disfuncţii. O reducere cu doar 25% a nivelelor de coenzima Q10 poate declanşa apariţia unei serii întregi de boli.

Coenzima Q10 este sintetizată de organism, dar producerea acesteia scade după vârsta de 30 de ani. De aceea suplimentarea cu coenzima Q10 este importantă pentru persoanele peste 30 de ani.

O capsula Mega Coenzima Q10 Plus contine:

Coenzima Q10 ………………………….50 mg;
Vitamina E…………………………………10 mg;
Seleniu…………………………………….10 mcg;
Beta-Caroten…………………………0,60 mcg.

Mod de administrare: 1 capsulă pe zi.

Mod de administrare:
Pentru persoanele sănătoase: 2 capsule pe zi; pentru atleţi: 4 capsule pe zi sau conform indicaţiilor medicului.

Cantitate: 60 capsule

Mega Coenzima Q10 plus Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Mega Co Q10 Plus

Mega Co Q10 Plus
Tagged on: