Home > Produse Calivita > Mega Zinc

Astazi Mega Zinc la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Mega Zinc este un produs continand zinc chelatat, pentru asimilare completa. Recomandat in special barbatilor.

Zincul este vital pentru sanatate. Cu toate acestea, organismul depoziteaza doar o mica cantitate din acest element.

Suplimentarea continua cu zinc din produsul Mega Zinc este, prin urmare, benefica pentru organism.

Deficienta de zinc incetineste dezvoltarea musculara si functionarea sistemului imunitar.

Zincul controleaza procesele metabolice, functionarea sistemelor enzimatice si mentine integritatea celulara.

Este indispensabil in sinteza proteinelor, precum si in formarea ADN-ului.

Cumpara acum Mega Zinc la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Mega Zinc la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Mega Zinc asigura secretia de insulina, controleaza contractibilitatea muschilor si accelereaza vindecarea ranilor. De asemenea, accelereaza cresterea, imbunatateste functiile mentale si poate fi un adjuvant in tratarea unor afectiuni mentale.

Deoarece joacă un rol important în producerea de testosteron, problemele de potenţă se pot uneori datora unei deficienţe cronice de zinc de aceea este recomandat consumul de Mega Zinc mai ales barbatilor. Nu întâmplător stridiile sunt un afrodiziac foarte popular.

Acest lucru se datorează faptului că ele conţin o cantitate substanţială de zinc.

Deși funcția sa în ovare nu este încă pe deplin înțeleasa, zincul juca un rol important în funcționarea ovarelor, in reglementarea ciclul menstrual.

Nivelul de zinc fluctuează în funcție de nivelul de estrogen, potrivit unui studiu publicat în “Endocrinologie ginecologica “.

În plus, un studiu publicat in februarie 2012 in “Endocrinologie”, constată ca deficiența de zinc perturba ovulatia normala, dezvoltarea normală și eliberarea ovulului.

În concluzie, zincul juca un rol insemnat în sănătatea ovulației.

Consumul de zinc ar putea ajuta, de asemenea,la reducerea efectelelor secundare care apar înainte și în timpul menstruației.

Un studiu, publicat în “Ipoteze medicale”, în 2007, a constatat ca zincul a ajutat la prevenirea crampelor menstruale – un efect secundar care afecteaza noua din 10 femei.

În timp ce motivul pentru care acest beneficiu nu este încă pe deplin înțeles, studiul constată că zinc ar putea ajuta la imbunatatirea fluxului de sange si reduce inflamatia in uter, prevenind crampele musculare.

Universitatea Medical Center din Maryland recomandă un supliment care contine zinc pentru a ajuta la ameliorarea sindromului premenstrual.

Menopauza poate afecta nivelul de zinc din organism.

Pentru ca estrogenul pare să crească concentrațiile de zinc ale corpului, scăderea nivelului de estrogen, după instalarea menopauzei poate, de asemenea, reduce nivelul de zinc.

Un alt studiu – din “Maturitas” din luna decembrie 2013 -a observat că femeile cu un nivel scazut de zinc se confruntă după menopauză cu un risc mai mare de osteoporoza.

Numit “mineralul sexului ” zincul influențează fertilitatea, potenta, sexul si sanatatea sexuala pe termen lung .

Zincul este esential pentru productia de sperma, la majoritatea barbatilor.

Scăderea volumului materialului seminal și nivelurile de testosteron se datoreaza nivelului mic de zinc din organism.

De fapt, fiecare ejaculare poate cheltui până la 5 miligrame de zinc, sau aproape jumătate din necesarul zilnic al unui barbat.

Deci, dacă doriti sa deveniti tata, un pic de zinc in plus ar putea ajuta la stimularea fertilitatii.

Oamenii de stiinta de la Universitatea de Stat Wayne Scoala de Medicina din Michigan au investigat efectele de zinc asupra nivelului de testosteron la bărbați între 20 și 80 de ani.

Studiul a aratat ca barbatii tineri care avut acces restricționat la aportul de zinc pentru 20 săptămâni au prezentat scăderi în testosteron, în timp ce bărbații vârstnici cu deficit de zinc care au lua suplimente de zinc timp de sase luni au avut creșteri ale producției de testosteron.

Dacă doriti sa deveniti tată, nu e de ajuns că aveți un apetit sexual sănătos și spermă sănătoasă în număr suficient. Spermatozoizii au nevoie de mișcare.

Motilitatea spermatozoizilor se referă la rezistența spermatozoizilor de a înota spre ovul pentru-l fertiliza. Și motilitatea redusa a spermatozoizilor este una dintre principalele cauze ale infertilitatii masculine.

Dacă un barbat are un număr de motilitatea a spermatozoizilor sub 50 la sută, o cauza poate fi deficiența de vitamine și o nutriție saraca – inclusiv in zinc. Includerea suplimentelor de zinc, cum ar fi Immunaid-ul ar putea fi benefica.

Zincul joaca un rol important in mentinerea si imbunatatirea sanatatii prostatei.

Recent, oamenii de stiinta de la Universitatea Johns Hopkins au descoperit că țesutul canceros de prostata conține mult mai puțin zinc decat tesutul sanatos.

In timp ce zincul se găsește în fiecare organ din corp, țesutul și celulele prostatei, la barbati, au mai mult zinc decât oricare alt tesut, cu excepția oaselor.

Barbatii care nu au niveluri semnificative de zinc in dieta lor tind sa aiba prostata mărită (hiperplazie benigna de prostata, sau HBP) sau prostatia ( inflamație a prostatei). De asemenea, au rate mai mari de cancer de prostata.

Exista dovezi care arata ca zincul poate ajuta la reducerea duratei racelii sau reduce simptomele.

Zinc poate ajuta pentru tratarea și prevenirea acneei. De fapt, unele forme de acnee pot fi chiar cauzate de o deficiență de zinc.

Zincul poate ajuta acneea se vindeca mai repede, reduce inflamatia si contribuie la reglementarea activității glandei pielii cauzate de schimbarea hormonala.

Zincul joaca un rol important in starea generala a sanatatii pielii, si poate trata, de asemenea, eczeme, psoriazis, matreata, arsuri. De asemenea, ajuta ranile pielii sa se vindece mai repede.

Zincul este un mineral esențial care ajută la producerea hormonilor tiroidieni , (TRH), în creier, care apoi dau semnale pituitare pentru a crea hormoni de stimulare a tiroidei (TSH).

Barbatii care fac sport pun mai mult stres pe sistemul lor scheleto-muscular.

Nentâmplător, cele mai multe dintre magaziile noastre personale de zinc se gasesc in muschii nostri, în cazul în care rolul său în construirea de celule si reparatii este deosebit de util după activitati fizice intense.

Atentie! Zincul actioneaza cel mai eficient in asociere cu vitamina A, calciu si fosfor. Forma chelatata sub care se prezinta este mai eficienta fiindca organisrnul o poate utiliza mai usor si eficient. Consumul unor cantitati mari de zinc se recomanda si alcoolicilor, si diabeticilor.

Deficienţa de zinc poate afecta şi capacitatea organismului de a elimina anumite substanţe toxice, cum ar fi metalele grele.

Mod de administrare:
Consumaţi 1 tabletă zilnic sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 100 tablete

Mega Zinc Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Mega Zinc

Mega Zinc
Tagged on: