Home Produse Calivita > Melatonin 3.0

Astazi Melatonin 3.0 la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Cu toate ca organismul nostru produce melatonina, cantitatea acestei substante devine insuficienta din cauza stilului nostru de viata, cu calatorii frecvente, jet lag, schimburi de noapte sau ore de lucru greu de prevazut, la o varsta inaintata sau probabil drept consecinta a bolilor.

Tabletele de melatonina pot asigura un somn odihnitor si iti pot normaliza ritmul biologic.

In plus, melatonina te poate ajuta sa renunti la fumat , poate creste eficienta anumitor tratamente impotriva cancerului si poate reduce efectele secundare, inhiband si procesul de imbatranire a pielii.

Incidenta tot mai crescuta a afectiunilor in randul populatiei de varsta inaintata a stimulat interesul oamenilor de stiinta in cautarea unor solutii protectoare, capabile sa intarzie procesele de imbatranire si de dezvoltare a tulburarilor degenerative.

Cumpara acum Melatonin 3.0 la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Melatonin 3.0 la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Pastrarea sanatatii varstnicilor a devenit un obiectiv principal pentru biomedicina, deoarece cresterea longevitatii in societatea noastra este asociata cu o morbiditate crescuta.

Exista o serie de dificultati in gasirea unor noi abordari si strategii sigure pentru intarzierea proceselor de imbatranire.

In acest sens, se leaga substante mari de melatonina, o substanta cu structura peptidica secretata de glanda pineala, avand efecte gerontoprotectoare si antioxidative puternice.

Mecanismul exact prin care melatonina incetineste procesele de imbatranire nu este cunosc inca, dar se presupune ca este rezultatul intercorelarii optime a tuturor glandelor sistemului endocrin.

Traditia orientala accentueaza, din cele mai vechi timpuri, ca esenta vietii consta in coordonarea fina a functionarii glandelor endocrine.

Centrele energetice (asa-numitele chakra) corespund localizarii anatomice a glandelor endocrine, stimularea lor prin exercitii yoga dand rezultate excelente.

Exista numeroase studii care dovedesc capacitatea activitatii antioxidante a melatoninei.

Dupa cum se stie, antioxidantii sunt substante capabile sa reduca, sa neutralizeze si sa previna leziunile provocate in organism de catre radicalii liberi formati in urma unor procese de oxidare.

Radicalii liberi astfel formati ataca membrana celulara, putand leza chiar si acidul deoxiribonucleic, cu posibilitatea de a declansa un proces cancerigen.

Numeroase cercetari de laborator au demonstrat ca melatonina este un antioxidant mai puternic chiar decat alte substante binecunoscute pentru activitatile lor antioxidante, cum ar fi vitamina E, beta-carotenul si vitamina C.

Prin proprietatile sale antioxidante, melatonina neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza enzimele antioxidative, creste eficienta fosforilarii oxidative la nivel mitocondrial, reduce dispersia electronilor (prin aceasta scade generarea de noi radicali liberi) si creste eflcienta altor antioxidanti.

De asemenea, cercetarile au demonstrat ca melatonina este capabila sa imbunatateasca functiile sistemului imunitar. Se pare ca poate neutraliza efectele negative pe care le exercita stresul, medicamentele si infectiile asupra sistemului imunitar.

Secretia melatoninei in organism este stimulata de intuneric si suprimata la lumina.

Melatonina are un rol vital in reglarea ciclului somn-veghe.

Atunci cand este produsa in cantitati suficiente, melatonina asigura un somn profund si odihnitor; in schimb, o secretie insuficienta provoaca adormirea greoaie sau chiar insomnie.

Ritmul biologic al organismului poate fi perturbat si de calatoriile cu avionul pe distante lungi – ca urmare a diferentelor de fus orar.

In acest sens, se pune problema odihnei la oamenii de afaceri si la sportivii care calatoresc de pe un continent pe altul.

La acestia, se va constanta o scadere a randamentului fizic si intelectual. In asemenea cazuri, un supliment alimentar cu continut de melatonina poate fi de un real folos.

In caz de tulburari de somn, oamenii recurg adesea la somnifere care pot produce dependenta si care sunt vandute la o rata de 40 de milioane de tablete pe zi, conform unelor surse?

Mod de administrare – 1 capsula zilnic

Atentie!

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Melatonina trebuie administrata cu 30-60 de minute inainte de culcare. Deoarece poate afecta puterea de concentrare, nu conduceti si nu manevrati utilaje dupa administrare.

Cereti sfatul medicului inainte de a consuma melatonina daca folositi antidepresive, antianxiolitice, anticoagulante, imunosuprimante, anticonceptionale hormonale sau suferiti de boli autoimune (de ex. artrita reumatoida), diabet sau boli manifestate prin spasme, deoarece melatonina poate interactiona cu medicamentele consumate, reducandu-le sau accentuandu-le efectul.

Cantitate: 60 capsule

Melatonin 3.0 Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home Produse Calivita > Melatonin 3.0

Melatonin 3.0 (60 tablete)
Tagged on: