Home > Produse Calivita > New Life

Astazi New Life la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Gravidele si mamele care alapteaza necesita o alimentatie cu o compozitie speciala. Necesarul de fier in perioada graviditatii este dublu fata de cel normal.

Pentru a acoperi acest necesar ar fi nevoie de o alimentatie cu o valoare energetica de 5.000-7.000 calorii/zi, ceea ce ar depasi cu mult necesarul de hrana zilnic.

De aceea, la gravide, de cele mai multe ori aportul de fier este insuficient si duce la aparitia anemiei feritive care poate afecta fatul.

Anemia instalata sub varsta de un an influenteaza negativ dezvoltarea fizica, psihica si performantele intelectuale ale copilului, greu recuperabile prin administrarea ulterioara a fierului.

Cumpara acum New Life la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi New Life la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Produsul nostru New Life, conceput pentru femeile însărcinate şi pentru cele care alăptează, conţine acum o cantitate de două ori mai mare de acid folic şi vitamina D!

Cât de important este acest lucru? Pe durata sarcinii, suplimentarea cu acid folic reduce riscul apariţiei afecţiunilor sistemului nervos, inclusiv pericolul apariţiei autismului, retardului sever de vorbire şi a defectelor de tub neural, precum şi riscul de spina bifida congenitală.

Vitamina D este esenţială din mai multe motive.

Carenţa de vitamina D la femei reduce şansele de a rămâne însărcinate; mai mult, poate avea efecte negative atât asupra fătului, cât şi asupra mamei, pe perioada sarcinii, dar şi a alăptării.

Pe de o parte, poate creşte riscul de apariţie a diabetului gestaţional, iar pe de altă parte, creşte riscul de complicaţii în sarcină, cum ar fi preeclampsia (hipertensiune gestaţională).

În sfârşit, poate influenţa negativ nu doar mama, ci şi fătul, afectându-i sistemul osos, imunitar, muscular şi nervos.

În plus, dacă mama suferă de carenţă de vitamina D, cresc şansele ca nou-născutul alăptat să sufere de aceeaşi afecţiune, deoarece singura lui sursă de vitamina D este laptele matern.

Un nivel scăzut de vitamina D creşte de două ori riscul de apariţie a diabetului de tipul 1 la copil.

Pe lângă vitamina D, produsul nostru cu multivitamine conţine şi fier, care reduce riscul de naştere prematură, greutate scăzută la naştere şi mortalitate infantilă până la vârsta de 5 ani.

Conţine, de asemenea, toate substanţele active esenţiale pentru formarea sângelui fătului şi dezvoltarea sănătoasă a sistemelor imunitar, osos şi nervos şi, de asemenea, sprijină organismul mamei pe perioada sarcinii.

Gravidele au nevoie si de cantitati mari de calciu, necesar pentru dezvoltarea normala a fatului cantitati care se gasesc bine dozate in New Life.

De asemenea, organismul gravidei trebuie sa beneficieze si de un aport vitaminic suficient care sa asigure dezvoltarea optima a fatului.

Dintre vitamine, un loc aparte il ocupa cele din complexul B, precum si acidul folic care contribuie substantial la formarea placentei si dezvoltarea embrionului acid care se regaseste in New Life.

Acidul folic previne aparitia unor malformatii congenitale (spina bifida), este indispensabil sintezei acizilor nucleici (ADN si ARN) si este stimulant al secretiei lactate.

De mare importanta este si aportul suficient de vitamina C necesar functionarii corespunzatoare a sistemului imunitar, dezvoltarii oaselor si cartilajelor, sintezei de colagen si proceselor enzimatice.

Gravidele necesita si un aport crescut de calciu care contribuie la formarea si dezvoltarea sistemului osos si a dentitiei fatului.

Atentie! Gravidele si mamele care alapteaza trebuie sa se adreseze medicului curant inainte de a consuma aceste preparate, mai ales in cazul asocierii cu alte vitamine sau medicamente.

O tableta New Life contine:
Betacaroten ………………………………2,5 mg
Vitamina E……………………………….. 7,5 UI
Vitamina C………………………………. 60 mg
Vitamina B1……………………………. 0,8 mg
Vitamina B2………………………………. 1 mg
Vitamina B3 ……………………………….9 mg
Vitamina B6 ……………………………….1 mg
Acid pantotenic………………………….. 4 mg
Vitamina B12 …………………………….1 mcg
Biotina, …………………………………….60 mg
Acid folic ……………………………….400 mcg
Acid para aminobeinzoic…………………1 mg
Colina ………………………………………10 mg
Inozitol ……………………………………..10 mg
Calciu ……………………………………..325 mg
Magneziu……………………………….112,5 mg
Potasiu ………………………………………5 mg
Zinc………………………………………….. 8 mg
Mangan……………………………………… 1 mg
Fier…………………………………………… 4 mg
Cupru………………………………………… 1 mg
Iod ………………………………………….75 mcg
Crom ……………………………………….25 mcg

Mod de administrare: 1 tablete pe zi.

Cantitate: 120 tablete

New Life Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > New Life

New Life
Tagged on: