Home > Produse Calivita > Noni Liquid

Astazi Noni Liquid la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Produsul Noni Liquid de la CaliVita este un sirop concentrat extras din fructul polinezian Noni.

Datorita atestarii stiintifice a succeselor reputate in tratarea celor mai diverse afectiuni, s-a infiintat chiar un institut international de cercetare dedicat calitatilor terapeutice unice ale miraculosului fruct.

Insitutul se numeste International Noni Cummunication Council, fiind o entitate stiintifica de sine statatoare dedicata exclusiv studiului si marturiilor relative la tratamentele pe baza de Noni.

Extract din fructul Noni, bogat în vitamine, minerale (sodiu, potasiu, fier, mangan, magneziu), aminoacizi si enzime. Alte substanţe active sunt xeronina, proxeronina, scopoletina şi damnacantalul.

Cumpara acum Noni Liquid la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Noni Liquid la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Morinda citrifolia (cunoscută sub numele de Noni) este o plantă originară din Polinezia, Tahiti şi Hawaii.

Una din componentele active ale fructului este damnacantalul, care acţionează ca un agent de control în timpul diferenţierii celulare şi tisulare şi previne degenerarea diviziunii celulare.

Contribuie la atingerea unui nivel optim al aşa-numitelor celule T şi B, precum şi al fagocitelor şi limfocitelor, conferind sistemului imunitar o eficacitate sporită în combaterea bolilor.

Xeronina şi proxeronina din Noni acţionează ca antidepresivi.

Aceste substanţe accelerează formarea endorfinei, substanţă care, în momentul în care este eliberată în creier, induce o stare de bună dispoziţie şi fericire.

Îndepărtează durerea acută provocată de artrită şi de artroze, fără a cauza dependenţă.

Pe lângă aceasta, xeronina activează mecanismul antiinflamator al organismului, are efecte antialergice şi întăreşte rezistenţa organismului faţă de bacterii şi viruşi.

Substanţele active ale acestui fruct acţionează sinergic pentru a induce o stare generală de bună dispoziţie şi a ajuta la menţinerea sănătăţii.

Mod de administrare:
Consumaţi 2 linguri pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 946 ml

Noni Liquid Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Noni Liquid

Noni Liquid
Tagged on: