Home > Produse Calivita > Noni Organic

Astazi Noni Organic la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Produsul Noni Organic (suc hiperconcentrat) actioneaza sinergic cu alte preparate naturale sau cu o medicatie specifica.

Una dintre cele mai interesante substante biologic active din acest fruct este xeronina, un alcaloid prezent in toate celulele sanatoase ale plantelor, animalelor si microorganismelor.

Are efect benefic asupra organismului in doze de picogram si actioneaza la nivel molecular.

Conform teoriei dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea din Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina actioneaza asupra proteinelor specifice din celule.

Cumpara acum Noni Organic la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Noni Organic la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Avand in vedere faptul ca proteinele au functii dintre cele mai diverse in organism, aceasta substanta poate cauza un numar impresionant de mare de reactii si raspunsuri fiziologice.

Pentru eficacitate maxima si absorbtie optima la nivelul tractului digestiv se recomanda Noni Organic (suc hiperconcentrat).

Sucul din planta Noni inhiba formarea de celule cancerigene si are efect antioxidant puternic mult mai puternic decat acela al vitaminei C sau al pudrei din samburi de struguri!

Acest rezultat, asa cum era de asteptat, a stranit mai mult interes pentru Noni, astfel incat, la nu mult timp, alti cercetatori au reusit sa demonstreze efecte complementare benefice ale sucului de Noni.

Astfel, in iulie 2008 a fost publicat intr-un studiu din cadrul Jurnalului de Cercetare al Plantelor Medicinale (“Journal of Medicinal Plants Research”) faptul ca…

Noni Organic creste Rezistenta Fizica si Psihica a persoanelor active

Pentru majoritatea persoanelor – care au un job, o activitate cotidiana, depun efort fizic sau psihic sustinut – acest lucru inseamna ca a consuma constant produse pe baza de Noni confera tonus vital, energie, imunitate, forta fizica si psihica, toate aceste resurse ajutand in fiecare aspect al vietii cotidiene, de la relatiile interpersonale pana la randamentul in lucru si starea de bine generala.

Toate beneficiile prezentate sunt sustinute de zeci de studii de specialitate, realizate peste tot in lume.

In 1993 au fost izolate substantele active continute de planta Noni si acest remediu a fost recunoscut de catre medicina moderna (pana atunci fiind folosit doar de medicina traditionala).

nsa cea mai buna metoda de a te convinge de puterea acestui remediu naturist este sa afli exact…

Care sunt principiile active care stau la baza proprietatilor terapeutice ale produsului Noni Organic (suc hiperconcentrat)?

Iata mai jos compusii activi care se regasesc in extractul de Noni Organic:
morindon
morindin
terpenoizi
L-asperulosida
seleniu
acubina
alazarina si antrachinone cu rol antibacterian
acid capronic si caprilic cu rol in digestie
serotonina
scopoletina cu rol in combaterea anxietitii, depresiei, tulburarilor obsesivo-fobice, tulburarilor de somn, durerii, schizofreniei, migrenei, controlul apetitului si comportamentului sexual
damnacantalul cu actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar
alcaloizi (proxeronina) – substanta care poate declansa un lant intreg de efecte benefice in organism
proxeronaza, enzima care elibereaza xeronina din proxeronina.

Proxeronina si xeronina:

 • Regenereaza si energizeaza
 • Regleaza secretia celulara
 • Mareste producerea de endorfine (hormoni ai creierului raspunzatori de starea psihica de bine)
 • Efect antiinflamator si antialergic

Scopoletina:

 • Stimuleaza activitatea hipofizei, optimizand:
 • nivelul serotoninei (hormonul fericirii sau al starilor de buna dispozitie generala);
 • nivelul melatoninei (hormonul refacerii organismului pe durata unui somn sanatos si odihnitor);
 • Este responsabila de producerea de oxid de azot, astfel incat:
 • este un bun antispastic (relaxeaza in convulsii);
 • imbunatateste fluxul sanguin (previne formarea cheagurilor).

Damnacantalul:

 • Ajuta la diviziunea celulara sanatoasa (previne degenerarea functiilor de baza ale celulei si multiplicarea /diviziunea haotica a celulelor degenerate);
 • Stimuleaza sistemul imunitar prin:
 • reglarea activitatii limfocitelor T si B;
 • reglarea activitatii macrofagelor si celulelor limfocitare.

DESPRE Certificarea Organica… Ce inseamna Noni Organic (suc hiperconcentrat)?

Criteriile folosite pentru a stabili daca un produs este sau nu organic sunt legate de conditiile stricte privitoare la provenienta si sanatatea culturilor, precum si la cele cu privire la procesarea fara substante artificiale sau interventii genetice, hormonale ori prin iradiere asupra plantei.

Un alt beneficiu este concentratia de 12 ori mai mare in substanta activa de Noni frunct in siropul Noni Organic decat in Noni simplu: 6000 mg la 15 ml de sirop organic fata de 500 mg la aceeasi cantitate de sirop obisnuit.

 • USDA Organic este oganismul din SUA care certifica daca un produs este sau nu organic pe baza unor standarde de calitate stricte. Noni Organic de la Calivita este certificat USDA. Acesta certificare este considarata cea mai elocventa la nivel mondial. Mai multe detalii despre certificarea organica usda puteti afla pe site-ul www.usda.gov
 • EU Organic este organismul care certifica organic produsele la nivel European. De asemenea pentru a obtine certificarea sunt necesare anumite standarde de calitate foarte stricte. Noni Organic de la Calivita este certificat EU Organic. Mai multe despre certificarea organica la nivel european puteti afla pe site-ul ec.europa.eu

Noni Organic (suc hiperconcentrat) este singurul produs de pe piata pe baza de Noni certificat simultan de ambele organisme.

O lingura Noni Organic (15 ml) contine:
Pulpa din fruct de Noni Organic ……….6000 mg (Morinda citrifolia)

Mod de administrare:
Consumaţi 2 linguri pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 946 ml

Noni Organic Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Noni Organic

Noni Organic
Tagged on: