Home > Produse Calivita > Omega 3 Concentrate

Astazi Omega 3 concentrate la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Omega 3 concentrate produs natural Calivita pe baza de ulei de peste concentrat, cu rol benefic in sfera afectiunilor circulatorii, in stres, anxietate, depresie si probleme neuro-psihice unde actioneaza prin stimularea tonusului cerebral.

Totodata potejeaza celulele, testurile si organele corpului de transformari si mutatii maligne, este de asemenea indicat in afectiunile cronice reumatismale si in afectiunile pielii unde manifesta efect protector si regenerator.

Cumpara acum Omega 3 concentrate la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Omega 3 concentrate la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Omega 3 Concentrate contine capsule gelatinoase cu ulei de peste, bogat in acizi grasi omega 3, care furnizeaza organismului acizii grasi indispensabili pentru mentinerea sanatatii.

Omega 3 Concentrate este din ce in ce mai cunoscut pentru rolul lor eficient in prevenirea bolilor de inima.

Foarte important in dezvoltarea creierului si recent s-a descoperit ca imbunatateste functia cognitiva la persoanele in varsta. In plus, ajuta la tratarea artritelor reumatice si a altor boli autoimune.

Studiile stiintifice au aratat că eschimosii suferă foarte rar de afectiuni cardiovasculare (de ex. rata infarctelor este de 400 de ori mai redusă decat în societatile “civilizate”).

Acest lucru poate fi pus în directa legatura cu alimentatia.

Hrana eschimosilor (foci, peste oceanic) este foarte bogata in acizi grasi nesaturati cu lanturi lungi de carbon, aşa-numitii acizi grasi omega 3, care sunt importanti in reglarea sistemului circulator si imunitar, precum si in metabolismul lipidelor.

Omega 3 Concentrate scade nivelele de colesterol si trigliceride si inhiba agregarea trombocitelor ce formeaza cheaguri de sange, reducand astfel riscul aterosclerozei si infarctului miocardic. Sporesc fluxul sanguin si imbunatatesc semnificativ circulatia si oxigenarea tesuturilor.

Acizii graşi omega 3 din produsul Omega 3 Concentrate – precum şi prostaglandinele şi prostaciclinele pe care aceştia le formează – au şi alte efecte benefice asupra organismului: reduc inflamaţiile, întăresc imunitatea, protejează şi înfrumuseţează pielea.

Ce este atat de special la acizii grasi Omega 3?

Stephen Cunnane, profesor de medicina si fiziologie la Universitatea Sherbrooke din Quebec si expert in ceea ce priveste acizii grasi Omega-3, spune: “Nu exista niciun alt organ important in organism, care sa contina mai multi acizi DHA decat creierul”.

Acizii grasi nesaturati din compozitia uleiului de peste Omega 3 joaca un rol deosebit in dezvoltarea si sanatatea creierului, mai ales la copii.

Prin aportul sporit de acizi grasi Omega 3 scade frecventa bolilor cardiovasculare, a celor imunitare si pe sistem nervos.

In anul 1995, dr. Joseph Hibbeln si un cercetetor american au formulat pentru prima data ipoteza ca absenta acidului gras omega 3 poate avea un rol important in declansarea depresiei, a bolii maniaco-depresive si a starilor maniaco-depresive postnatale.

Uleiul de peste are in compozitie acizi grasi nesaturati cu lanturi lungi de atom de carbon, cei mai importanti fiind acidul eicoso-penta-enoic si acidul docoso-hexa-enoic.

Acesti acizi grasi nesaturati sunt implicati in sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice in intreg organismul uman.

Prosostaglandinele – stimulate de acizii grasi nesaturati din uleiul de peste – se implica in raspunsul imun, functionarea corespunzatoare a aparatului cardiovascular, reducerea nivelului de colesterol si al trigliceridelor, totodata impiedica agregarea trombocitara scazand astfel riscul de arteroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard.

Deoarece reduc viscuozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sanguina, crescand aportul de oxigen al tesuturilor, acest lucru antrenand consecinte favorabile la nivelul creierului si al muschiului cardiac.

Un raspuns deosebit de favorabil il declanseaza in corp si in cazul afectiunilor psiho-emotionale sau ale sistemului nervos (de exemplu depresia, scleroza in placi), in protejarea pielii si in afectiunile bronho-pulmonare.

Conform American Heart Association , studiile clinice au aratat ca omega 3 este eficient in reducerea incidentei bolilor cardiovasculare.

Omega 3 datorita acizilor constituenti, reduce riscul bolilor de inima si aritmiile cardiace.

De asemenea, scade nivelul de colesterolui rau (LDL), si creste nivelul de colesterol bun (HDL).

Previne acumularea de trigliceride și reduce nivelul de trigliceride în exces.

Cercetările preliminare au arătat de asemenea că Omega 3 poate fi folosit pentru prevenirea aterosclerozei la pacienții coronarieni.

Astfel, Omega 3 este eficient in prevenirea accidentelor vasculare cerebrale și utilizarea regulată a lui poate ajuta la evitarea moartii subite in afectiunea cardiaca.

Omega 3 a fost, de asemenea, popularizat ca un ajutor în pierderea in greutate.

Cercetările efectuate de către profesorul Peter Howe de la Universitatea din Australia de Sud au arătat că acizii grasi Omega 3 îmbunătățesc eficacitatea exercițiului fizic pt reducerea greutatii.

Voluntarii care au primit acizi grasi Omega 3 în dieta au pierdut în greutate mai mult, comparativ cu cei care nu au primit.

Practic, Omega 3 are potențialul de a îmbunătăți sistemul imunitar.

Omega 3, de asemenea, este bun pentru pacienții care suferă de lupus, care este o boală autoimună caracterizată prin faptul ca sistemul imunitar ataca propriile organe și țesuturi.

Studiile au aratat, de asemenea, ca acizii grasi Omega 3 ajuta la reducerea febrei asociată erupțiilor cutanate și inlaturarea obosealei.

Acizii grasi Omega 3 sunt eficienti în reducerea inflamației din țesuturi. Consumul regulat de acizi grasi Omega 3, este util pentru cei care suferă de boli inflamatorii cronice.

Acizii grasi Omega 3 sunt eficienti în tratarea tulburărilor gastro-intestinale, boala celiaca, sindromul de intestin scurt și boala inflamatorie intestinală (IBD), inclusiv boala Crohn și colita ulcerativă.

Pentru pacienții care suferă de boala Crohn de multe ori este dificil de a absorbe vitamine, grăsimi și suplimente esentiale. Suplimentarea cu acizi grasi Omega 3 este recomandata pentru astfel de pacienti.

Din punct de vedere al colitei ulcerativa, acizi grasi Omega 3 previn acumularea de leucotrienă pe colon.

Acizi grasi Omega 3 sunt utili în tratamentul artritei, reumatismului, simptomele Raynauds și afectiuni similare. Folosind acizii grasi Omega 3, ajuta la reducerea nevoii de doze mari de antiinflamatoare nesteroidiene.

Royal Adelaide Hospital si Universitatea din Newcastle, ambele fiind situate în Australia, au raportat faptul că cantități mari de acizi grasi Omega 3 au efecte pozitive asupra tratamentului artritei.

În caz de osteoartrita, acizi grasi Omega 3 pot fi de ajutor în reducerea impactului cu enzimele care distrug cartilajul.

Datorită prezenței de acizi grași, Omega 3 a fost promovat pentru ameliorarea depresiei, tristetei, anxietatii, nelinistei, obosealei mentala, stres, scăderea dorinței sexuale, tendintele sinucigase si alte tulburari nervoase.

Cercetatorii de la Universitatea Case Western Reserve Scoala de Medicina din Cleveland, Ohio, în publicația lor de cercetare intitulata “acizii grasi Omega 3 și tulburarea bipolară: un tratament promitator..”, afirmă că acizii grasi Omega 3 pot fi utili în stabilizarea starii de spirit și tratamentul tulburărilor bipolare .

Nu este surprinzător, așadar, că s-a constatat că țările în care se consuma regulat acizi grasi Omega 3, persoanele au o incidență scăzută a depresiei .

În mod similar, cercetările efectuate pe prizonieri a arătat că, atunci când deținuțiilor li s-au dat fructe de mare care conțineau cantități mai mari de acizi grași omega-3, a existat o scădere semnificativă a ratei de omucidere și frecvenței de violență.

Aportul de acizilor grasi Omega 3 este, de asemenea, un bun remediu pentru depresie. Aprecierea unui studiu sugereaza ca consumul de Omega 3 poate fi benefic pentru sănătatea mintală a femeilor și reduce riscul de a dezvolta depresie.

Este bine cunoscut faptul că acizii grasi Omega 3 au capacitatea de a îmbunătăți acuitatea vizuala. De asemenea, ajută la evitarea degenerescenței maculară legate de inaintarea in vârstă.

Institutul National Eye de la Institutul National de Sanatate din Statele Unite, au efectuat un studiu la nivel national pentru a evalua efectul acizilor grasi Omega 3 în tratarea degenerescentei maculara.

Acest studiu furnizeaza dovezi științifice solide cu privire la beneficiile acizilor grasi Omega 3 pentru ingrijirea ochilor, permițând astfel agențiilor guvernamentale și medicilor sa-l recomande pentru degenerescenta maculara.

Cercetarea realizata la Universitatea de Stat Louisiana a arătat că acizii grași Omega 3 sunt eficienti in tratarea bolii Alzheimer.

Deoarece Omega 3 este unul dintre cele mai bune surse de acizi grași esențiali, inclusiv EPA și DHA, ajută în tratamentul bolii Alzheimer.

Mai multe cercetari efectuate la Universitatea din California la Los Angeles (UCLA) validează utilitatea acizilor grasi Omega 3 ca un posibil remediu pentru boala Alzheimer .

Omega 3 are capacitatea de a trata ADHD datorită concentrației sale ridicate de acizi grași.

În cazul în care copilul dumneavoastră suferă de hiperactivitate, dislexie, dispraxie, incapacitatea de a finaliza sarcinile, instabilitate emotionala, atitudine ezitare, slaba coordonare, atentie de scurta durata, memorie slaba pe termen scurt, concentrație scăzută, tendința de a întrerupe pe alții, nepăsare, grabă, impetuozitate, impulsivitate, IQ redus, sau tulburari de invatare, acizii grasi Omega 3 sunt un remediu dovedit de cercetre.

Cercetările efectuate la Universitatea din Australia de Sud și CSIRO au demonstrat că atunci când copiilor cu ADHD li s-au dat Omega 3 si capsule de Evenig Primrose Oil in decursul a 15 saptamani, au aratat imbunatatiri semnificative in comportamentul lor.

Din moment ce creierul este format din aproximativ 60% grăsimi, în special acizi grași esențiali, cum ar fi omega 3, acizii grasi Omega 3 ajută la îmbunătățirea funcțiilor creierului.

Acizii grasi Omega 3 sunt un tratament eficient pentru acnee. EPA este cunoscut de a inhiba formarea de androgeni, ceea ce poate afecta formarea de sebum în foliculului pilos ce duce la acnee.

Pacienții de diabet tipul II sunt predispusi la boli cardiovasculare, cum ar fi boala coronariană cardiacă, ateroscleroza, și accident vascular cerebral. După cum s-a menționat mai sus, acizii grasi Omega 3 sunt utili in tratarea diferitelor probleme cardiace.

Din cercetarea efectuata la Universitatea din Oxford s-a aratat ca acizii grasi Omega 3 sunt utili în reducerea nivelului trigliceridelor la pacientii cu diabet zaharat, de asemenea.

Prezența EPA și DHA din Omega 3 il face util în cazul ulcerelor si a inflamatiilor ulceroase provocate de medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene.

Acizii grasi Omega 3 sunt foarte benefici pentru femeile gravide, deoarece DHA ajută la dezvoltarea ochilor și creierul copilului. De asemenea, ajută la evitarea nasterilor premature, greutatii mici la nastere, si avorturilor spontane.

Cercetările efectuate în Danemarca, care au implicat 8729 de femei gravide, au concluzionat că o dietă cu cantități mici de acizi grasi Omega 3 a dus la un risc mai mic de nasteri prematur.

Femeile care nu au un aport suficient de EPA și DHA în dieta lor sufera de depresie după naștere, deoarece există un transfer de o anumită cantitate de masa a creierului de la mama la copil in ultimele etape ale sarcinii.

Mai mult decât atât, atunci cand femeilor gravide li sunt oferite suplimente cu acizi grasi Omega 3, copiii au coordonarea ochi mana îmbunătățită.

Astfel, este foarte benefic să se consume Omega 3, în timpul sarcinii pentru dezvoltarea generală a copilului și bunăstarea mamei.

Cercetările efectuate pe barbati au arătat că atunci când se adauga in dietă un supliment cu acizii grasi Omega 3 , calitatea spermei este imbunatatita.

Dupa ejaculare, a crescut supraviețuirea spermatozoizii împotriva atacurilor peroxidative al lipidelor din tractul genital feminin, sporind astfel sansele de conceptie.

Acizii grasi Omega 3 sunt bogati în diverse substanțe nutritive. O recentă cercetare sugerează că aportul din regimul alimentar bogat în acizi grași omega-3 poate reduce sau întârzia debutul sclerozei laterale amiotrofică (ALS), cunoscuta si ca boala Lou Gehrig .

Este unanim acceptat faptul că acizii grasi Omega 3 au capacitatea de a îmbunătăți circulația sângelui, împreună cu reducerea nivelului de trigliceride și de colesterol.

Acizii grasi Omega 3 ajuta la prevenirea astmului si insuficientei renale.

Puritatea Uleiului de pește

Trebuie să se acorde o atenție la calitatii sursei acizilor grasi Omega 3 atunci când se cumpăra.

Uleiul de pește este obținut din aproape toti peștii – de apa proaspăta, de fermă, oceanic, de mare adâncime și pește de mica adâncime.

Toti acesti pești pot fi contaminati cu compuși toxici, cum ar fi mercur, arseniu, plumb, forme de calciu , furani, dioxine, PCB, și metil mercur, și poate afecta negativ organismul uman. De aceea, trebuie sa utilizati acizi grasi Omega 3 din surse sigure.

Consecintele deficitului de Acizi Grasi Omega 3

– produce alienare mintala la tineri;
– determina cresterea frecventei sinuciderilor, a crimelor, a delicventei juvenile si a comportamentului agresiv în rândul copiilor;
– creste sansa ca tinerii sa ajunga dependenti de droguri sau/si de alcool;
– incidenta ridicata în contactarea de boli ale sistemului imunitar, si infectii cu virusul Epstein-Barr, Candida, rino-sinuzite, boli auriculare, alergii, boli digestive;
– capacitatea de memorizare si învatare scazuta la copii;

O capsula Omega 3 Concentrate contine:

  • Ulei concentrat de peste …………………………………..1000 mg
    care are in componenta:
  • EPA (acid eicosapentaenoic)……………………………… 180 mg
  • DHA (acid docosahexaenoic)…………………………….. 120 mg
  • Vitamina E …………………………………………………………10 U.I.

Mod de administrare:
Consumaţi 1-3 capsule gelatinoase pe zi sau conform indicaţilor.
Cantitate: 100 capsule gelatinoase

Omega 3 Concentrate Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Omega 3 Concentrate

Omega 3 Concentrate
Tagged on: