Home > Produse Calivita > OxyMax

Astazi OxyMax la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

OxyMax este un supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat.

OxyMax la oferta speciala 175 lei

Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu contine hidrogen-peroxid si care pune la dispozitia organismului oxigenul sub forma moleculara.

Acest supliment de oxigen activ este o solutie de apa de izvor cu continut bogat in ioni negativi de oxigen.

OxyMax amelioreaza simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii, influenteaza benefic absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante.

Creste capacitatea de asimilare a nutrientilor de catre organism pe cale naturala (inclusiv a oxigenului din aer), de aceea se recomanda si culturistilor sau sportivilor care doresc sa atinga performante deosebite.

Cumpara acum OxyMax la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi OxyMax la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Conform dr. Parris Kidd de la International Research Council, “oxigenul activ are un rol cheie in functionarea corespunzatoare a sistemului nervos, imunitar, cardiovascular si respirator”, ajutand la regenerarea organismului in cele mai diferite situatii.

Astazi insa, ca urmare a tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen.

Daca in urma cu o suta de ani contiutul de oxigen al aerului era de 22%, astazi este, in medie, de 19%, iar in orasele mari de numai 12-15%.

Poluarea tot mai accentuata a mediului inconjurator, consumul alimentelor si al bauturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la cresterea continutului de substante nocive in sange), stresul, iluminatul artificial, sedentarismul (prin absenta exercitiilor fizice) reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele organismului.

In cazul in care celulele nu sunt “aprovizionate” cu oxigen suficient, acestea se orienteaza spre o alta sursa de energie, spre metabolismul anaerob, ceea ce duce la perturbarea procesului metabolic al celulelor si adoptarea de catre acestea a unui comportament aberant.

Oxigenul stabilizat ajuta la suplimentarea cu oxigen a tesuturilor, reincarca organismul cu energie, imbunatateste procesele fiziogice, metabolismul si circulatia sangvina, amelioreaza simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii.

De asemenea produsul OxyMax, influenteaza benefic absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante.

Oxy Max de la Calivita
Crește debitul de oxigen la nivel celular
Creste nivelul de energie.
Intareste sistemul imunitar.
Sporește rapid concentrarea și atenția.
Are un efect calmant asupra sistemului nervos.

Permite organismul să concentreze o mare cantitate de oxigen in funcțiile principale metabolice fără a fi nevoie să ia din rezervele de oxigen pentru a lupta împotriva bolilor.

Ucide rapid bacteriile infecțioase, virusii, ciupercile, paraziții fără a afecta microorganismele benefice organismului.

Îmbunătățește absorbția de vitamine, minerale, aminoacizi, proteine, si alte elemente nutritive esentiale, fie din surse alimentare naturale sau din suplimente alimentare.

Oferă organismului un plus de oxigen care are nevoie pentru a oxida și elimina toxinele și otrăvurile constituite in celule, țesuturi și sânge.

Promovează până la o recuperare de 50% mai repede dintr-un accident, stres sau efort fizic intens.

Ajuta enorm în tratamentul afecțiunilor respiratorii și alergice asociate sinusurilor, cum ar fi astmul și infecții ale tractului respirator superior.

Solutie apa de izvor cu oxigen activ bogat in ioni negativi
Cantitate: 60 ml

OxyMax Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > OxyMax

OxyMax
Tagged on: