Home > Produse Calivita > Panax Ginseng

Astazi Panax Ginseng la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Cercetarile au aratat ca Panax Ginseng-ul creste activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina. Mentine starea de vigilenta si intarzie aparitia starii de oboseala.

In cursul antrenamentelor si competitiilor, mecanismul de actiune al ginsengului consta in dirijarea proceselor catabolice: pentru producerea de energie, organismul va folosi mai putin glicogen si mai multi acizi grasi liberi.

Panax Ginseng-ul imbunatateste eficienta pulmonara si reduce semnificativ nivelul de acid lactic din sange, raportat la consumul de oxigen (acest ultim indice arata ca productia musculara de acid lactic este mai redusa si atletul oboseste mai putin).

Cumpara acum Panax Ginseng la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Panax Ginseng la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Ginsengul este o plantă perenă, originară din Asia de Est, Siberia şi America de Nord, care a fost folosită în nutriţia şi terapia tradiţională timp de peste 5.000 de ani.

În estul îndepărtat, ginsengul chinez şi coreean (Panax Ginseng) este adeseori numit “rădăcina vieţii”, deoarece poate fi eficient în încetinirea proceselor de îmbătrânire şi menţinerea vitalităţii.

Ginsengul îmbunătăţeşte activitatea cerebrală, sporeşte eliberarea de adrenalină, creşte eficienţa şi capacitatea de funcţionare a rinichilor şi reduce senzaţia de oboseală.

Panax Ginseng pentru persoanele care nu se alimenteaza corespunzator si prezinta carente de vitamine si minerale, e foarte important ca aportul de astfel de elemente esentiale sa fie absorbit si utilizat integral.

Fara vitamine si substante minerale, organismul este incapabil sa prelucreze si sa transforme in energie proteinele, glucidele si lipidele.

Consumul regulat de ginseng este folositor pentru oricine, indiferent de varsta sau sex, deoarece previne imbatranirea si mentine forta si pofta de viata.

Efectete deosebite ale ginsengului chinezesc si coreean (Panax Ginseng) sunt cunoscute de milenii.

Folosirea extractului de ginseng in sport este tot mai raspandita. S-a stabilit ca administrarea unor doze mari de extract este extrem de benefica.

Ginsengul in stare pura contine 12-13 elemente active (ginsenozide), care si in radacina de cea mai buna calitate se regasesc doar in proportie de 1-2%.

In urma testelor, s-a confirmat ca extractul din aceasta planta stimuleaza activitatea cerebrala, deoarece creste nivelul de adrenalina, aceasta tinand “treaz” creierul si intarziind aparitia oboselii.

In timpul antrenamentelor sau competitiilor, ginsengul face ca musculatura sa foloseasca mai putin glicogen si mai multi acizi grasi pentru producerea energiei.

ATENTIE!

  • Desi extractul de ginseng nu este un medicament, ar fi de preferat ca persoanele cu hipertensiune arteriala si cardiacii sa consulte medicul inainte de a asocia acest preparat cu medicamentele prescrise. Dozele mici pot produce cresterea tensiunii arteriale, iar dozele mari la scaderea acesteia.
  • E important de stiut ca extractul de ginseng prezent in capsulele sau tabletele solubile in intestin este cel mai eficient, diferitele preparate de ginseng obtinute prin extractie alcoolica nefiind sunt intocmai eficiente.
  • Determina o mai buna utlizare a vitaminelor si sarurilor minerale. De aceea este bine sa fie utilizat si profilactic.
  • Nu este recomandat pentru femeile insarcinate sau cele care alapteaza.
  • Nu este reccomandat persoanelor care in urmatoarele 14 zile vor suferi o interventie chirurgicala.
  • Nu este recomandat persoanelor diagnosticate cu diabet, insomnie, schizofrenie, cancer mamar, cancer uterin, cancer ovarian, endometrioza sau uter fibrinoid.
  • Pentru cei care pot dezvolta insomnie, ultima tableta se va lua cel mai tarziu la ora 19.
  • Nu trebuie consumat mai mult de 6 saptamani consecutiv.

Mod de administrare:
Pentru adulţi 1-2 tablete o dată pe zi, pe stomacul gol, sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 100 tablete

Panax Ginseng Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Panax Ginseng

Panax Ginseng
Tagged on: