Home > Produse Calivita > Power Booster

Astazi Power Booster la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Producţia hormonilor de creştere scade după vârsta de 30 ani şi multe persoane încearcă să reducă efectele negative ale acestui fenomen prin doze artificiale de hormoni, dar acest lucru poate avea numeroase consecinţe dăunătoare.

Produsul Power Booster NU conţine hormoni de creştere sintetici, ci stimulează secreţia internă a acestora datorită ingredientelor sale naturale.

Hormonii de creştere au diferite efecte benefice: sprijină funcţionarea sistemului nervos, stimulează arderea grăsimilor, ajută la buna funcţionare a pielii, cartilajelor şi ţesutului conjunctiv şi intensifică sinteza proteică.

Cumpara acum Power Booster la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Power Booster la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Profesorul considera ca sistemul neoroendocrin este constituit dintr-o vasta retea de substante chimice care actioneaza sinergic pentru reglarea proceselor din organism.

Iar acest sistem este controlat de hipotalamus parte a creierului, cu rol important in reglarea superioara a functiilor vegetative ale organismului, care esta in stransa corelatie cu hipofiza.

Deficienta de HGH la adulti este asociata cu: stare de oboseala, cresterea tesutului adipos

– crestere in greutate, celulita si obezitate, scaderea masei musculare si reducerea mobilitatii

– atrofie musculara, scaderea densitatii minerale a oaselor

– osteoporoza, reducerea capacitatilor psihice

– anxietate, depresie, hiperemotivitate si insomnie, diminuarea functiilor cardiace

– insuficienta cardiaca si cardiopatie ischemica, imunitate deficitara, caderea si incaruntirea parului etc.

Power Booster – Este o formula exclusiv de stimulare naturala, fiziologica a glandei pituitare pentru secretia hormonului de crestere, cu efecte semnificative asupra sanatatii si reintineririi organismului (NU CONTINE HORMONI DE CRESTERE).

Deoarece HGH este hormonul “master”, atentia a fost focalizata pe gasirea unor cai pentru a completa HGH, ca metoda eficienta de incetinire a proceselor de imbatranire.

Deficienta de HGH la adulti este asociata cu scaderea densitatii minerale a oaselor (risc de osteoporoza), reducerea mobilitatii, diminuarea functiilor cardiace, tulburari cardiovasculare, cresterea tesutului adipos al organismului, reducerea masei musculare, slabirea sistemului imunitar, etc.

De asemenea,exceptand fazele de stres acut, cand secretia hormonului HGH creste brusc, in caz de stres cronic se produce exact contrariul. Ori, in zilele noastre, aproape toata lumea traieste sub efectul unui anumit tip de stres.

Power Booster este un supliment natural de principii nutritive care prin compozitia sa stimuleaza secretia naturala a hormonului de crestere.

Nu contine hormoni sintetici de crestere. In locul acestora, contine substante nutritive importante, capabile sa stimuleze glanda pituitara pentru secretia hormonului de crestere.

Dintre aceste substante, in compozitia produsului se regasesc: arginina, lizina, ornitina, glicina, glutamina, neurotransmitatorul GABA (care actioneaza sinergic cu vitamina C si B6), crom cheletat, lecitina si extractul de Vivia Faba Major.

GABA(acidul gama-aminobutiric) face parte din grupa aminoacizilor si este unul dintre cei mai importanti neurotransmitatori ai creierului.

Ajuta la inducerea relaxarii si a somnului, reduce activitatea neuronilor, prevenind suprasolicitarea acestora. Stimuleaza cresterea HGH de catre glanda pituitara printr-un mecanism deosebit de complex.

La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somatocrinina, factor de crestere inrudit cu insulina, somatomedina etc.).

Vicia Faba Major este una din numeroasele plante cu un continut bogat in L-dopa, cu actiune de stimulare a secretiei de HGH de catre glanda pituitara si cu efect pozitiv asupra organismului: nutritiv, tonic, energetic, reconstituant, diuretic si expectorant.

Aminoacizii L-arginina, L-ornitina si L-glicina stimuleaza de asemenea secretia de HGH. S-a constatat ca L-arginina actioneaza mai eficient impreuna cu L-lizina.

Studiile efectuate au demonstrat ca prin combinarea L-lizinei cu o forma a L-argininei numita piroglutamat de L-arginina, eficienta L-argininei creste de cateva ori.

Vitaminele B6 si C – sensibilizeaza receptorii periferici de HGH din tesuturile respective.

Cromul – participa la metabolizarea glucidelor si lipidelor, genereaza energie.

Lecitina reduce nivelul colesterolului prin transformarea lipidelor din sange intr-o forma hidrosolubila, astfel putand fi usor eliminate din organism.

Prin aceasta mentine elasticitatea vaselor de sange, iar pe termen lung, normalizeaza tensiunea arteriala, curata peretii vasculari, fortifica musculatura inimii si in general are rol profilactic si de tratament naturist in afectiunile cardiovasculare – hipercolesterolemie si trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, cardiopatie ischemica.

De asemenea, lecitina fortifica sistemul nervos, imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare – in depresie, memorie deficitara, demielinizare nervoasa.

Power Booster – ca tratament naturist – incetineste procesul de imbatranire, mareste vitalitatea si energia organismului, are efect anabolizant si participa la: Imbunatatirea capacitatilor psihice – in anxietate, depresie, hiperemotivitate, memorie deficitara, insomnie.

Imbunatatirea functiilor cardiovasculare – in hipercolesterolemie si trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica. Scaderea tesutului adipos – in obezitate, crestere in greutate, celulita.

Regenereaza tesuturile si creste masa musculara la sportivi si in atrofie musculara.

Mareste libido-ul si amelioreaza functia sexuala – in impotenta sexuala. Amplifica sistemul imun si rezistenta organismului la infectii si viroze (gripa).

Piele, par, unghii – mareste elasticitatea epidermei, micsoreaza ridurile, participa la cresterea sanatoasa a parului si a unghiilor.

Ajuta la cicatrizarea ranilor, regenerarea tesuturilor si recuperarea dupa traumatisme. Reduce simptomele premenstruale si cele din menopauza.

Power Booster – 90 tablete

1 tableta contine:

Piroglutamat de L-arginina – 133,33 mg,

L-lizina HCl – 100,0 mg,

GABA – 100,0 mg,

extract de Vicia Faba Major – 83,33 mg,

L-ornitina HCl – 66,66 mg,

lecitina – 61,66 mg,

vitamina C – 40,00 mg,

L-glicina – 16,66 mg,

vitamina B6 – 2,00 mg,

crom – 4,00 mcg.

Power Booster Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Power Booster

Power Booster
Tagged on: