Home > Produse Calivita > qProtect

Astazi qProtect la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

qProtect si este un ajutor de nadejde al inimii tale creat in laboratoarele 4 Life. qProtect este un vasodilatator periferic cu extract de Gingo Biloba.

Intr-un studiu publicat in 1991 se relateaza ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani, a 150 mg de extract de Ginkgo, la un numar de 303 persoane cu tulburari de circulatie sanguina cerebrala a determinat ameliorarea simptomelor in 71 % din cazuri.

S-au redus considerabil si alte simptome: oboseala, ametelile, migrenele, starile depresive, irascibilitatea, tulburarile de memorie si de concentrare, etc.

Cumpara acum qProtect la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762.242.717

Astazi qProtect la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

qProtect (noua versiune a vechiului produs Protect 4Life) contine o formulă antioxidantă puternică şi modernă. Componentele acţionează sinergic, fortificând mecanismele de protecţie ale organismului.

Una dintre substanţele sale biologic-active cele mai eficiente este extractul de Ginkgo biloba.

Substanţele care ajută la neutralizarea radicalilor liberi periculoşi se numesc antioxidanţi. Copacul “părul fetei”, Gingko biloba, care este una dintre cele mai vechi specii de copaci din lume, are proprietăţi antioxidante speciale.

Acest copac este considerat o fosilă vie, deoarece dovezile ne demonstrează că el are o vechime de două milioane de ani, existând de pe vremea dinozaurilor.

Frunzele şi seminţele acestuia reprezentau una din materiile prime ale medicinei chinezeşti antice pentru tratarea afecţiunilor cum ar fi astmul, bolile respiratorii, bronşita, circulaţia sanguină deficitară şi pentru creşterea fluxului sanguin cerebral.

Medicina modernă a confirmat ceea ce medicina chineză ştia de sute de ani: Gingko are o largă gamă de efecte benefice asupra sănătăţii.

Astăzi, extractul obţinut din Ginkgo Biloba intră în compoziţia a numeroase suplimente alimentare larg folosite printre care cel mai eficient este qProtect.

Datorita faptului ca imbunitateste circulatia sanguina, utilizarea extractului de Ginkgo amelioreaza simptomele ce apar o data cu imbatranirea, creste capacitatea de munca, accelereaza cicatrizarea ranilor, este util in tratamentul tromboflebitelor, hemoroizilor si in mentinerea integritatii tegumentelor.

S-au raportat recent rezultate interesante in terapia unor tipuri de impotenta.

Conform relatarilor publicate in “The Journal of Urology” (Sikora, Sohm si Deutz, 1989), s-au administrat zilnic cate 60 mg extract de Ginkgo, timp de 6 luni, unui numar de 60 de bolnavi cu impotenta cauzata de insuficienta circulatiei arteriale peniene.

La sfaritul tratamentului, 50% dintre cei in cauza si-au redobandit capacitatea de erectie, iar la 45% dintre ceilalti bolnavi s-au constatat ameliorari in circulatia arteriala a penisului.

Intr-un studiu publicat in 1991 se relateaza ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani, a 150 mg de extract de Ginkgo, la un numar de 303 persoane cu tulburari de circulatie sanguina cerebrala a determinat ameliorarea simptomelor in 71 % din cazuri.

S-au redus considerabil si alte simptome: oboseala, ametelile, migrenele, starile depresive, irascibilitatea, tulburarile de memorie si de concentrare, etc.

Cercetatorul Amanda McQuade, specialist in plante medicinale, a facut numeroase studii pe varstnici cu boli mintale.

Dupa un tratament de opt saptamani cu Ginkgo au aparut semne certe de ameliorare, fara efecte secundare, obisnuinta sau dependenta, cum se intampla in cazul altor tratamente.

Chiar si o cantitate de 600 mg, administrata o singura data unor bolnavi mai tineri, nu a avut nici un efect secundar si a dus la ameliorarea semnificativa a capacitatii de memorare.

Demn de amintit este si faptul ca in timp ce efectele pozitive ale utilizarii extractului Ginkgo in terapia diverselor boli au fost extrem de numeroase, practic nu s-au constatat nici un tel de efecte secundare.

In anul 1989, la mai multe institute de cercetare si spitale s-au desfasurat studii privind efectele administrarii extractului de Ginkgo.

In aceste studii de anvergura au fast cuprinsi 8.505 bolnavi. Dupa sase luni de tratament, efectele secundare au aparut numai la 33 de bolnavi (0,4%) si au constat in manifestari digestive minore si de durata scurta.

Prin urmare, consumul de Ginkgo nu prezinta, practic, nici un pericol.

S-a demonstrat ca eficienta cea mai mare o are extractul de Ginkgo Biloba care cuprinde flavonoglicozide in proportie standardizata de 24%. In cazul preparatelor moderne, 10% din flavonoglicozide este reprezentata de quercitina.

Alte vitamine şi oligoelemente cu proprietăţi antioxidante incluse în compoziţia produsului qProtect sunt retinolul, beta carotenul, vitamina C, vitamina E, seleniul, zincul şi manganul.

O tableta de qProtect contine:

  • Frunze de Ginkgo Biloba 50 mg
  • Beta-caroten 3000 UI
  • Vitamina C 60 mg
  • Vitamina E 10 UI
  • Seleniu 20 mcg

Mod de administrare:
Pentru copii între 2-6 ani: 1 tabletă pe zi. Pentru copii între 6-12 ani: 1-2 tablete pe zi. Pentru adulţi: 1 tabletă de trei ori pe zi.
Cantitate: 90 tablete

qProtect Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > qProtect

qProtect
Tagged on: