Home > Produse Calivita > Rhodiolin 120 capsule

Promotia zilei la Rhodiolin 2 + 1 Cadou

Comanda astazi 2 flacoane Rhodiolin si primesti 3 flacoane Rhodiolin
Doar astazi platesti pentru 3 Rhodiolin 259 lei in loc 388,5 lei
adica 86,3 lei flaconul Rhodiolin loc de 129,5 lei flaconul
Comanda acum la: 0762242717

Vezi oferta speciala pentru un singur flacon Rhodiolin clik aici

De ce Rhodiolin de la CaliVita?

Indeparteaza efectele fizice si psihice ale stresului si reduce nivelul de cortizol.

Creste capacitatea de munca fizica si scurteaza dramatic timpul de recuperare dintre accese de exercitiu de mare intensitate.

Creste durata de atentie, memorie, si productivitatea muncii. Actioneaza ca un stimulator de activitate fizica.

Combate simptomele asteniei (declin in performanta de lucru, dificultati de somn, ticuri nervoase, pierderea apetitului, iritabilitate, dureri de cap si oboseala).

Rhodiola Rosea, extractul de baza al acestui supliment, are potential in neurologie ajutand pacientii cu sindroame depresive, dereglari nervoase, cadere nervoasa, oboseala fizica si mentala, pierderi de memorie si disfunctii cognitive dintr-o varietate de cauze.

Este un bun antioxidant, protejand sistemul nervos de daunele oxidative produse de radicalii liberi.

Ajuta in caz de disfunctie sexuala si tulburari legate de menopauza.

Rhodiolin-ul reduce efectele stresului si protejeaza sistemul imunitar, si echilibreaza energia sexuala. Rhodiolin-ul este un produs destinat persoanelor stresate sau afectate deja de efectele cumulate ale stresului.

Planta adaptogena Rhodiola Rosea asigura calitatea unica a produsului de reglator al efectelor stresului atat cele hipo cat si hiper (de exemplu tensiunea arteriala crescuta sau scazuta datorita unui fond nervos dezechilibrat).

Rhodiolin-ul este un remediu naturist care nu ar trebui sa lipseasca din nici o afectiune care implica sistemul nervos.

Acest produs nu are nici un efect secundar si este 100% un produs naturist!

Rhodiolin Calivita de la 90 lei flaconul cu 120 capsule

Promotia zilei la Rhodiolin 2 + 1 Cadou

Cumpara acum Rhodiolin la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Despre Rhodiola Rosea:

Rhodiola rosea (Golden Root, Roseroot, toiagul lui Aaron) este o planta apartinand familiei Crassulacee, care creste in regiunile reci ale lumii (o mare parte din regiunea Arctica, muntii din Asia Centrala, Muntii Stancosi, si partile muntoase ale Europei, cum ar fi Alpii, Pirineii, Muntii Carpati, Scandinavia, Islanda, Marea Britanie si Irlanda).

Planta perena creste in zone pana la 2280 de metri altitudine. Primele referiri despre Rhodiola Rosea apar in Asia de Est si Mijlocie in scrierile popoarelor antice. Ei descriu o planta sacra cu proprietati “supranaturale” tamaduitoare.

Rhodiola Rosea imbunatateste starea afectiva si reduce depresia. Studii pilot pe subiecti umani au aratat ca imbunatateste performanta fizica si mentala, reducand oboseala.

In Rusia si Scandinavia, tratamentul cu Rhodiola Rosea a fost folosit de bastinasi din cele mai vechi timpuri pentru a face fata unui climat Siberian rece si vietii stresante, pentru tratarea racelilor si a unor boli virale, si pentru prevenirea infarctului miocardic si ameliorarea circulatiei sanguine. In medicina traditionala chineza, este numita hóng jǐng tiān.

Istoricul bogat al plantei Rhodiola Rosea

Rhodiola are o istorie destul de dramatica; prima dovada a utilizarii acesteia a fost in Uniunea Sovietica de agentii KGB. Acestia au utilizat extract de Rhodiola Rosea pentru a-si mentine focalizarea si un nivel inalt de performanta in timp ce indurau niveluri ridicate de stres.

Rhodiola Rosea astazi

Savantii au descoperit ca Rhodiola este eficienta in tratamentul depresiei. Un studiu recent realizat in Rusia a demonstrat ca Rhodiola Rosea cauzeaza o imbunatatire semnificativa in functiile fizice, mentale si contribuie la prevenirea raului de altitudine.

Extractul de Rhodiola a inceput sa devina popular dupa un studiu stiintific aprofundat realizat de cercetatorii suedezi. Un studiu pe placebo, dublu-orb, a dovedit ca Rhodiola aduce o imbunatire usoara, dar relevanta, in performanta indivizilor supusi la situatii stresante.

Un alt studiu a indicat ca, un consum constant de Rhodiola timp de 6 saptamani, aduce imbunatiri relevante persoanelor depresive.

Cumpara acum Rhodiolin la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Rhodiolin antidepresiv cu extract de Rhodiola rosea, ofera o viata fara stres si depresii.

Datorita proprietatilor adaptogene, reduce nivelul de stres asupra inimii, ajuta organismul sa faca fata situatiilor dificile si imbunatateste calitatea vietii prin asigurarea unei mai bune rezistente pshihice si fizice.

Deoarece creste nivelul serotoninei in creier, reduce sau inlatura cu succes depresia. Conform marturiilor vechi de 1.200 de ani descoperite în Tibet, locuitorii Asiei centrale şi de sud cunoşteau proprietăţile benefice ale Rhodiolei rosea de sute de ani.

Rhodiolin-ul este un produs care se adreseaza omului modern, supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele financiare, zgomotul si poluantii din mediul existential constituie factori de stres.

Stilul de viata impune un ritm de activitate ultra-accelerat si deseori pot aparea simptome ale unor probleme pe fond nervos, cu afectarea a numeroase organe si a vitalitatii generale.

Imbolnavirile sunt cauzate intr-o pondere incredibil de ridicata – 85% – de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Ulcerul, ateroscleroza, hipertensiunea, diabetul, prabusirea imunitatii sunt doar cateva dintre aceste boli.

In ultimii 10 ani s-au conceput diferite preparate naturale cu extracte din plante adaptogene si minerale, unul dintre acestea fiind Rhodiolin-ul produs de CaliVita International, Farmington, USA.

Rhodiola rosea este o planta rara ce creste la altitudini de 4.000 de metri si contine substante active care cresc rezistenta organismului la efectele stresului fizic si psihic. S-a descoperit ca Rhodiola rosea contine o substanta ce protejeaza imunitatea si îmbunatateste rezistenta la boli, mentine homeostazia in organism si creste energia sexuala.

Rhodiolin-ul contine, de asemenea, rosavin si salidroside, care cresc nivelele de serotonina din creier, reducand astfel starile depresive.

Datorita proprietatilor antioxidante ale substantelor sale biologic-active, Rhodiola rosea ajuta la prevenirea efectelor negative ale radicalilor liberi si mutagenilor si “repara pagubele” deja cauzate ADN-ului.

Permiţând o utilizare mult mai eficientă a rezervelor metabolice, îmbunătăţeşte performanţa şi rezistenţa atleţilor, alerta mentală şi memoria şi poate induce o stare generală de bună dispoziţie.

Rhodiolin este un echilibrator exceptional in cazul stresului si un protector al sistemului imunitar, ameliorand sau restabilind apararea organismului impotriva bolilor.

Asigura imunotoleranta si supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne. Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal.

Creste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului, scazand in acelasi timp efectele componentelor potential nocive, adica nivelul hormonilor gluco-corticoizi (cortizol, gluco-corticoid), asigurand nivelul optim al acestora.

Cumpara acum Rhodiolin la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Pentru cine recomandăm Rhodiolin?

Persoanelor expuse unui stres intens in viata de zi cu zi.

Persoanelor care doresc să-şi menţină nivelul general de energie şi concentrare.

Persoanelor care suferă de forme uşoare de insomnie, pentru a le ajuta să adoarmă şi să se trezească cu uşurinţă.

Este Rhodiolin cel mai bun produs naturist antistres?

Rhodiolin este un supliment natural excelent in starile de stres si depresie.

Datorita proprietatilor adaptogene, reduce nivelul stresului asupra inimii, ajuta organismul sa faca fata situatiilor dificile, imbunatatind calitatea vietii prin asigurarea unei mai bune rezistente pshihice si fizice.

Creste nivelul serotoninei in creier, inlaturand cu succes depresia. Totodata imbunatateste capacitatea intelectuala si memoria.

Cu Rhodiolin vei observa o transformare a sanatatii tale. Vei fi mai activ, mai rezistent in fata stresului si a bolilor, vei preveni din timp afectiuni care in viitor te-ar putea deranja.

Mod de administrare:
Consumaţi 1 capsulă de 3 ori pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 120 capsule
Rhodiolin 120 capsule Comenzi rapide prin telefon: 0762242717

Home > Produse Calivita > Rhodiolin 120 capsule

Rhodiolin – 120 capsule
Tagged on: