Home > Produse Calivita > Senior Formula

Astazi Senior Formula la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Principalul component al produsului Senior Formula este extractul din frunza legendarului Gingko biloba un copac unic, o “fosila vie”, un simbol al longevitatii, vazut ca o adevarata minune a lumii datorita proprietatilor sale miraculoase.

Produsul natural Senior Formula este o combinatie de vitamine (E, beta-caroten, C, B1, B2, B3, acid folic, acid pantotenic, B6, biotina, colina, inozitol, PABA, B12),

minerale (potasiu, zinc, seleniu, cupru, fier, mangan, crom, molibden, iod) si alti

nutrienti (extract din frunze de Ginko Biloba, extract din seminte de struguri, extract de scoarta de brad, luteina, superoxid dismutaza, betaina HCI, complex de bioflavonoide din citrice, complex hesperidinic, L-glutation).

Cumpara acum Senior Formula la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Senior Formula la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Conform studiilor, extractul de GinkoBiloba are trei efecte principale asupra organismului uman:

  1. Imbunatateste circulatia sanguina: are proprietati vasodilatatoare, in special la nivelul circulatiei cerebrale, retiniene si membrelor inferiare/superioare; amelioreaza simtomele ce apar odata cu imbatranirea.
  2. Este un antioxidant puternic care fortifica mecanismul de aparare a organismului impotriva radicalilor liberi; imunatateste memoria, stimuleaza activitatea cerebrala.
  3. Are proprietati anticoagulante, contribuind la refacerea dupa accidente ischemice si accidente vasculare cerebrale, prevenind in plus agregarea plachetelor. Vitaminele sunt substante indispensabile vietii. Fiecare vitamina are actiune specifica, dar actioneaza si sinergic, lucrand “in echipa”.

Deficienta unei singure vitamine poate duce la dezechilibre diverse urmate de boli mai mult sau mai putin grave. Acidul folic, vitamina B6 si vitamina B12 incetinesc degradarea unor functii ale organismului (inerente odata cu trecerea anilor) cum ar fi: functiile cognitive, abilitatea de a gandi, de a invata, de a memora.

De asemenea, acestea reduc si riscul aparitiei bolilor coronariene.

Antioxidantii cu vitamina E, beta-carotenul si vitamina C intarzie formarea cataractei si degenerarea maculei.

Vitaminele B sunt absolut necesare pentru buna functionare a sistemului nervos si a musculaturii, pentru fixarea fierului in hemoglobina, etc.

Aceste vitamine, de asemenea, contribuie la metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor, impiedica depunerea colesterolului pe peretii arteriali, incetinesc procesele de ateroscleroza si sunt indispensabile transmiterii influxului nervos.

Vitaminele nu pot fi insa asimilate in absenta mineralelor si nici nu isi pot exercita efectul.

Spre deosebire de alti nutrienti, mineralele nu pot fi sintetizate de catre organmism, ele trebuind sa fie completate prin aport alimentar.

Mineralele reprezinta 4-5% din greutatea corporala. Necesarul de minerale esentiale este de 100 mg/zi.

Mineralele indeplinesc foarte multe roluri in organism, cele mai importante fiind de sustinere a unor enzime necesare in desfasurarea functiilor vitale in conditii optime.

Un component important al produsului Senior Formula este superoxid dismutaza. La intrunirea anuala a Asociatiei Americane pentru dezvoltare Stiintifica din anul 1992, biologul Michael Ross de la Universitatea California a raportat descoperirea a ceea ce el a numit “gena anti-imbatranire”.

Aceasta gena este responsabila pentru reglarea producerii de superoxid-dismutaza (SOD). Multi oameni de stiinta sunt de parere ca procesele de imbatranire sunt un simplu efect secundar al scaderii productiei de SOD si de alte enzime anti-oxidante.

Extractul de seminte de struguri si scoarta de pin din Senior Formula constituie, de asemenea, un grup puternic de antioxidanti care sustin buna functionare a organelor. Extractul de pin a fost folosit inca din antichitate in intreaga lume si a confirmat proprietatile sale antioxidante.

Acestea se datoreaza compusilor care se gasesc in scoarta de pin, cum ar fi, de exemplu, picnogenolii, care protejeaza inima si vasele sanguine fata de actiunea distructiva a radicalilor liberi si sprijina sistemul nervos, imun si vizual

O tableta Senior Formula contine:
Vitamina C…………………………………60 mg;
Vitamina E…………………………………10 mg;
Niacinamidă………………………………10 mg;
Frunze Ginkgo Biloba……………….. 10 mg;
Colină………………………………………..5 mg;
Inozitol………………………………………..5 mg;
Potasiu………………………………………5 mg;
Zinc……………………………………………5 mg;
Bioflavonoide din citrice………………..5 mg;
PABA………………………………………….5 mg;
Acid Pantotenic……………………………5 mg;
Fier……………………………………………..3 mg;
Betaină HCI………………………………….2 mg;
Beta-Caroten…………………………..1,77 mg;
Vitamina B 2……………………………..1, 5 mg;
Vitamina B 6………………………………2,5 mg;
Vitamina B 1……………………………..1, 2 mg;
Complex Hesperidinic……………………1 mg;
L-Glutation…………………………………..1 mg;
Extract de scoarţă de pin……………….1 mg;
Extrat din seminţe de struguri….1000 mcg;
Mangan………………………………….800 mcg;
Luteină……………………………………500 mcg;
Cupru……………………………………..300 mcg;
Acid Folic…………………………………70 mcg;
Biotină……………………………………..50 mcg;
Crom………………………………………..50 mcg;
Molibden…………………………………..50 mcg;
Iod…………………………………………..20 mcg;
Seleniu……………………………………..20 mcg;
Superoxid Dismutază………………….15 mcg;
Vitamina B12……………………………….1 mcg.

Mod de administrare:
Luaţi 1 capsulă gelatinoasă pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 90 tablete

Senior formula Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Senior Formula

Senior Formula
Tagged on: