Home > Produse Calivita > Shark Aid

Astazi Shark Aid la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Cartilaj pur de rechin (Shark Aid), măcinat, cu proteine şi glucide, pentru o funcţionare eficientă a sistemului imunitar.

Numărându-se printre vieţuitoarele cu cea mai simplă structură, rechinii au cutreierat mările, practic neatinşi de evoluţie, timp de 400 de milioane de ani.

Acest fapt este o dovadă a excelentei eficienţe a structurii organismului şi metabolismului acestora.

Rechinii au un sistem imunitar foarte puternic şi eficient. Rănile lor se vindecă rapid şi nu se infectează aproape niciodată.

În timp ce 99% din peşti pot face cancer, organismul rechinului este surprinzător de rezistent la bolile tumorale.

În cadrul unui studiu condus de Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), cercetătorii au descoperit că rechinii nu au oase, ci doar cartilaje.

Cumpara acum Shark Aid la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Shark Aid la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Cartilajul de rechin (Shark Aid) conţine o proteină specială care inhibă dezvoltarea reţelei venoase ce transportă nutrienţii la tumoare, blocând prin urmare dezvoltarea acesteia. Glucidele din cartilajul de rechin (Shark Aid) au, de asemenea, efecte antiinflamatorii şi de reglare a imunităţii.

Produsul Shark Aid pe baza de cartilaj de rechin este util persoanelor care sufera de o afectiune tumorala la stomac datorita proprietatilor de inhibare vasculara manifestate de proteinele din compozitie in contact direct cu tesutul fragil al unei tumori in dezvoltare.

Substantele din cartilaj mai sunt benefice pentru refacerea articulatiilor si a oaselor in bolile osteo-articulare, iar in unele situatii contribuie la insanatosirea tesutului conjunctiv (pileii) prin continutul bogat in colagen si polizaharide.

Produsul Shark Aid de la Calivita datorita mucopolizaharidelor din compozitie cartilajul de rechin are efect de ridicare a imunitatii prin productia crescuta de de anticorpi si regenerare si inmultire leucocitara.

Este antitumoral si anticancerigen. In contact direct cu o tumora vascularizata (precum in cazul cancerului de stomac), cartilajul de rechin se poate dovedi un adjuvant important in tratamentul anti-tumoral.

De ce? Fiindca odata cu formarea tumorii, are loc angiogeneza sau neo-vascularizatia: crearea si dezvoltarea retelei sanguine a tesutului tumoral.

Reteaua sanguina a unei tumori este mai fragila decat o retea sanguina normala, de aceea, proteinele din cartilajul de rechin in contact cu vascularizatia tumorala inhiba formarea de noi vase de sange si pot duce la necrozarea tumorii. Prin inhibitia angiogenezei, cartilajul de rechin previne totodata formarea de metastaze (diseminare tumorala).

Produsul Shark Aid de la Calivita ajuta in osteoporoza.

Cartilajul de rechin ajuta prin continutul ridicat de calciu si fosfor la regenerarea tesutului osos, iar in retinopatia diabetica, ca imunomodulant si antiinflamator diminueaza durerile, tulburarile de vedere se calmeaza, iar simptomele apar din ce in ce mai putin.

Cartilajul de rechin stimuleaza imunitatea generala a organismului, dar si pe cea pulmonara si are efect antiinflamator pentru bronhii in astm bronsic iar aa menopauza este o sursa naturala de proteine, carbohidrati si minerale necesare organismului, de aceea este recomandat femeilor aflate la menopauza.

O tableta Shark Aid contine:
Cartilaj uscat de rechin (puritate 100%) – 750 mg

Mod de administrare:
Consumaţi 3×2 tablete pe zi înainte de mese sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 90 tablete

Shark Aid – 90 tablete Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Shark Aid

Shark Aid
Tagged on: