Home > Produse Calivita > Spirulina Max

Astazi Spirulina Max la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Spirulina Max este un produs ce contine alge albastru-verzi, o sursa naturala de vitamine, printre care vitaminele C, E si B, precum şi minerale (iod, brom, mangan, potasiu, fier).

Spirulina Max contine toti aminoacizii esentiali. Un produs natural esential pentru oricine si o parte integranta a unei diete vegetariene.

Spirulina este o alga medicinala care, prin compozitia extraordinar de diversa si de bogata in principii active (vitamine, minerale, enzime, clorofila, aminoacizi) purifica si detoxifica, hraneste corpul si combate infectiile virale, ridica imunitatea si actioneaza ca antimutagenic si anticancerigen natural.

Obezitatea intra de asemenea sub incidenta Spirulinei deoarece o cura cu Spirulina Max creste secretia acelor neurotransmitatori care dau senzatia de calm si bunastare, necesara pentru a domoli impulsurile nervoase de supraalimentare.

Este de asemenea indicata in cazul imunodeficientei dobandite (HIV sau SIDA).

Cumpara acum Spirulina Max la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Spirulina Max la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Algele albastru-verzi sunt plante acvatice cu o structura simpla, asemanatoare algelor obisnuite sau ierbii de mare, foarte bogate in nutrienti.

Algele albastru-verzi contin numeroase vitamine, minerale si intreaga gama a aminoacizilor esentiali, avand excelente efecte de regenerare si stimulare a imunitatii.

O sursă valoroasă de iod, acestea pot ajuta la normalizarea unor afecţiuni, cum ar fi hipotiroidismul. Conţin fier într-o formă organică complexă, ceea ce le face una din sursele cele mai remarcabile pentru suplimentarea cu fier.

Algele albastru-verzi oferă proteine valoroase şi alţi nutrienţi esenţiali într-o combinaţie perfectă, ceea ce face din Spirulina Max un excelent supliment pentru o sănătate de invidiat. Algele albastru-verzi uscate sunt compuse, în proporţie de 40-60%, din molecule de dimensiuni mici, lucru ce le face foarte uşor de digerat şi asimilat.

In India s-au studiat efectele profilactice si terapeutice ale spirulinei asupra degenerarii maligne a mucoasei bucale. Pe parcursul acestui program de cercetare s-a demonstrat eficacitatea medicala deplina a elementelor componente ale acestui extract.

Spirulina este foarte bogata in proteine: 100 g spirulina contin 60 – 70 g proteine (de 3 ori mai mult decit carnea de porc, de 2 ori mai mult decit carnea de vita, peste si de 1,5 ori mai mult decit boabele de soia).

In plus, toate proteinele din spirulina sint asimilate foarte usor de organismul uman (pina la 80 %) deoarece contin 18 aminoacizi necesari omului dintre care 8 esentiali care, spre deosebire de ceilalti, nu pot fi sintetizati de catre organismul uman si trebuie obtinuti din hrana zilnica.

Spirulina mai contine o multitudine de micro si macroelemente, inclusiv fier, calciu, magneziu, zinc, fosfor, seleniu, o mare cantitate de vitamine, inclusiv beta-carotenul, acizii nucleici (ADN şi ARN).

Spirulina e aproape in intregime alcatuita din principii active, adica din aminoacizi, polizaharide, minerale, vitamine, clorofila, enzime. Daca o planta medicinala obisnuita contine pana la 10% principii active, spirulina are o concentratie 70%, fiind o campioana absoluta in acest domeniu.

Datorită efectului său de alcalizare, alga spirulina, care se găseşte in apele dulci, este cel mai potrivit supliment pentru o dietă de detoxifiere şi alcalinizare. Spirulina poate fi benefică nu doar pentru organismul acidifiat, dar şi ca sursă de proteine, deoarece conţine toţi aminoacizii esenţiali. In plus, conţinutul său de fibre este şi el semnificativ fiind bogată şi in fier, zinc şi vitamina B.

Printre altele, a devenit o certitudine faptul ca algele tonifica sistemul imunitar, contribuind in mare masura la legarea radicalilor liberi. Din aceasta cauza, in prezent, medicii o utilizeaza din ce in ce mai frecvent si pentru tratamentul adjuvant al unor boli maligne.

O tableta de Spirulina Max contine:
Extract alge Spirulina………………….500 mg.

Mod de administrare:
Consumaţi 2-4 tablete pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 60 tablete

Spirulina Max Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Spirulina Max

Spirulina Max
Tagged on: