Home > Produse Calivita > Super Coenzima Q10 Plus

Astazi Super Coenzima Q 10 Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Super Coenzima Q 10 Plus contine cu 33% mai multe capsule pretul ramanand neschimbat. Acum aveti 120 capsule la pret de 90 de capsulde de Super Coenzima Q 10.

Super Coenzima Q10 a dovedit proprietati curative si in afectiunile aparatului respirator, in astmul bronsic si diverse alergii, precum si in psihiatrie, cu precadere in tratamentul schizofteniei si al bolii Alzheimer.

S-au obtinut rezultate incurajatoare si in incetinirea procesului de imbatranire, combaterea obezitatii si a infectiilor provocate de Candida Albicans, in tratamentul sclerozei multiple, al diabetului si al unor afectiuni dentare.

Cercetarile efectuate la New England Institute au dovedit efecienta Super Coenzima Q10 in reducerea mortalitatii prin cancer si leucemie si in reducerea efectelor secundare ale chimioterapicelor ce se administreza in aceste boli.

De asemenea, s-a evidentiat si potentialul rol favorabil al acestei substante in tratamentul SIDA, prin stimularea si intarirea sistemului imunitar.

Cumpara acum Super Coenzima Q10 Plus 120 capsule la cel mai mic pret de distributie de pe piata!

Astazi Super Coenzima Q10 Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Comenzi telefonice produse Calivita tel: 0762.242.717

Revista saptamanala “AIDS Weekly” a publicat la sfarsitul anului 1994 parerile unor cercetatori canadieni, conform carora consumul Super Coenzima Q10 incetineste procesul de moarte programata a celulelor (apoptosis) aflat in stransa legatura cu bolilele degenerative si SIDA.

Atentie! Femeile gravide si mamele care alapteaza trebuie sa consulte medicul curant inainte de a incepe consumul de Super Coenzima Q10. Produsul trebuie ferit de sursele de lumina si caldura.

La temperaturi de peste 35 grade Super Coenzima Q10 pura isi pierde partial calitatile.

Nu se cunosc efecte secundare datorate consumului de Super Coenzima Q10. Efectul consumului de Super Coenzima Q10 incepe sa se manifeste doar dupa o perioada de timp de cateva saptamani. Exceptie fac cazurile in care deficitul de Super Coenzima Q10 este sever, in acest caz efectul terapeutic putand aparea chiar in primele zile de tratament.

In aceste cazuri se recomanda administrarea zilnica permanenta a unei doze de intretinere de 10-30 mg pentru a preveni instalarea simptomatologiei induse de carenta acestei substante.

O capsula Super Coenzyme Q10 Plus contine:

  • Coenzima Q10 …….. 10 mg
  • Beta-caroten ……… 1000 UI
  • Vitamina E …………… 10 UI
  • Seleniu ………………10 mcg

Mod de administrare Super Coenzima Q10 Plus:
Luaţi 3 x 1 capsule de 3 ori pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 120 capsule

Super Coenzima Q10 Plus Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Super Coenzima Q10 Plus

Super Coenzima Q10 Plus 120 capsule