Home > Produse Calivita > Triple Potency Lecithin

Astazi Triple Potency Lecithin la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosulubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism.

Triple Potency Lecithin impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali si fortifica musculatura cardiaca.

Reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare.

Consumul sistematic al lecitinei permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite.

Lecitina vine si in ajutorul persoanelor meteo-sensibile. Este indispensabila si pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor.

Triple Potency Lecithin asigura o culoare sanatoasa a pielii si combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacitatii de memorizare si are un usor efect sedativ.

Administrata in combinatie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea functiilor cerebrale.

Cumpara acum Triple Potency Lecithin la cel mai mic pret de distributie de pe piata!

Astazi Triple Potency Lecithin la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Comenzi telefonice produse Calivita tel: 0762.242.717

Triple Potency Lecithin este un excelent tonic pentru persoanele in varsta, apatice, care si-au pierdut apetitul. Accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Consumul de lecitina timp mai indelungat poate incetini sau chiar opri dezvoltarea litiazei colesterolice.

Datorita efectelor sale asupra metabolismului lipidelor este recomandat si pentru sportivi.

Sursa cea mai buna de lecitina este uleiul de soia. Se cunoaste de multa vreme rolul lecitinei in activitatea nervoasa; de altfel 30% din greutatea materiei nervoase este reprezentata de lecitina.

In acest sens este recomandat un consum suplimentar de lecitina persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor expuse stresului, persoanelor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare, suplimentul de lecitina stimuland metabolismul neuronului si accelerand transmiterea impulsului nervos.

Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosulubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali si fortifica musculatura cardiaca.

Reduce sau chiar elimina durerile articulare. Consumul sistematic al lecitinei permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite. Lecitina vine si in ajutorul persoanelor meteo-sensibile. Este de asemenea indispensabila si pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor.

Asigura o culoare sanatoasa a pielii si combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacitatii de memorizare si are un usor efect sedativ.

Contribuie ridicarea tonusului psihic, mai ales cand este administrata in combinatie cu mierea de albine (sau produsul naturist de la Calivita Bee Power Royal Jelly). Este un excelent tonic pentru persoanele in varsta, apatice, care si-au pierdut apetitul de viata.

Lecitina stimuleaza metabolismul neuronului si accelereaza trnsmiterea impulsului nervos. De aceea este recomandata persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor expuse stresului, persoanelor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare. Aceste proprietati benefice se datoreaza faptului ca 30% din greutatea materiei nervoase este reprezentata de lecitina.

Accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Datorita efectelor sale asupra metabolismului lipidelor este recomandat si pentru sportivi.

Poate interveni benefic in litiaza biliara. Consumul de lecitina timp mai indelungat poate incetini sau chiar opri dezvoltarea litiazei colesterolice.

O capsulă Triple Potency Lecithin conţine:
Lecitină din soia 1200 mg
Fosfatidil-colina 180 mg
Fosfatidil-etanolamina 150 mg
Fosfatidil-inozitol 120 mg

Mod de administrare:
Luaţi 1 capsulă gelatinoasă de 3 ori pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 100 capsule-gelatinoase

Triple Potency Lecithin Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Triple Potency Lecithin

Triple Potency Lecithin