Home > Produse Calivita > Vein Protex

Astazi Vein ProteX la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Vein ProteX produs Calivita ajuta procesele de refacere a venelor afectate de tromoze, cheaguri, vascuozitatate sanguina ridicata, accidente soldate cu leziuni fizice la acest nivel.

ProantoCianidina Oligomerica substanta activa din Vein ProteX se leaga cu usurinta de peretii capilarelor, avand drept efect reducerea permeabilitatii vaselor de sange si, in acelasi timp, soliditatea capilarelor.

Cumpara acum Vein Protex la cel mai mic pret de distributie de pe piata!

Astazi Vein Protex la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Comenzi telefonice produse Calivita tel: 0762.242.717

In urma statului indelungat in picioare sau jos, multe persoane isi simt membrele inferioare ingreunate, dureroase sau umflate.

Pentru nenumarati oameni, activitatea pe care o desfasoara necesita statul prelungit in picioare sau jos (profesori, coafeze, chirurgi, functionari, etc.).

Produsul Vein Protex poate veni in ajutorul celor cu astfel de probleme, fiind special conceput pentru a sprijini sanatatea venelor.

Ne petrecem cea mai mare parte a vietii stand in picioare, prin urmare trebuie sa acordam o atentie speciala sanatatii membrelor noastre inferioare.

Problemele care pot aparea nu sunt doar de natura estetica, un astfel de efort prelungit ne poate afecta serios picioarele.

Primele simptome sunt umflarea, durerea si senzatia de ingreunare.

Acestea se pot accentua in caz ca suntem supraponderali sau purtam incaltaminte incomoda (dar, de cele mai multe ori, moderna).

Nici prin gand nu ne trece ce efort depun venele noastre zilnic!

Acestea pompeaza sange sarac in oxigen in sus, impotriva gravitatiei, spre inima.

Cantitatea zilnica de sange transportat de la inima poate atinge chiar 7000 de litri.

Putem face multe pentru sanatatea venelor noastre, de obicei prin actiuni externe (bai reci, ridicarea picioarelor cand stam pe scaun), dar la acestea se recurge, de cele mai multe ori, cand problemele au aparut deja.

Fara indoiala, toate au o importanta deosebita, insa trebuie sa ne gandim si la preintampinarea problemelor.

Substantele active din Vein Protex sprijina sanatatea si functionarea normala a venelor.

La baza acestui Vein Protex, se afla samburii de struguri, care contin principala substanta activa pentru protectia venelor.

Componenta lor polifenolica (asa-numita OPC, proantocianidina oligomerica) poate ajuta la protectia celulelor impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Complexul de hesperidina si vitamina C are efect antioxidant. Aceasta din urma, pe langa multiplele efecte benefice, joaca un rol important si in mentinerea structurii normale a vaselor de sange. In plus, produsul Vein Protex mai contine si extracte din alte doua plante deosebite ghimbirul si turmericul.

MSM-ul care, de asemenea poate fi gasit in formula Vein Protex, este cunoscut in primul rand pentru efectele benefice pe care le are asupra articulatiilor dar care poate afecta in mod pozitiv si starea vaselor de sange.

In urma statului in picioare prelungit dar si la persoanele care desfasoara o activitate sedentara, predispozitia pentru instalarea acestor disfunctii la nivelul venelor este mai mare.

In ultimul caz, de vina sunt genunchii indoiti, care afecteaza fluxul sanguin normal, precum si scaunul sau fotoliul care exercita o anumita presiune asupra picioarelor.

Asadar, in cazul functionarilor, profesorilor, chirurgilor, dentistilor, coafezelor, lucrul in picioare sau statul prelungit pe scaun sunt nefavorabil pentru o functionare normala a venelor pe termen lung, dar numerosi alti factori pot afecta, de asemenea, advers, sanatatea venelor.

Printre acestia se numara supraponderabilitatea (sangele este mult mai greu de pompat), varsta si factorii hormonali.

Putem contribui la sanatatea venelor noastre ducand un stil activ de viata, purtand incaltaminte comoda, facand alternativ dusuri calde si reci, tinandu-ne picioarele ridicate cat mai mult atunci cand stam jos. Insa nu trebuie sa uitam nici de ingrijirea „interna” a venelor!

Ingredientele din VeinProteX au fost atent selectate pentru a servi chiar acestui scop.

O tableta Vein Protex contine:
Vitamina C…………. 250,00 mg
Metil-sulfonil metan (MSM)…………. 150,00 mg
Complex oligopolimeric de proantocianide
extrase din seminte de struguri (std.98% compusi polifenolici) ..100,00 mg
Extract din radacina de ghimbir (std.79% gingeroli)………. 66,60 mg
Extract de turmeric (std.95% curcuminoide)……………. 50,00 mg
Complex hesperidinic………………………………… 15,00 mg

Mod de administrare:
2 tablete pe zi
Cantitate: 60 tablete

Vein Protex Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Vein Protex

Vein Protex
Tagged on: