Home > Produse Calivita > Vital Man

Astazi Vital Man la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Vital Man este un produs natural realizat de firma CaliVita International din Farmington, SUA, avand un conţinut de extracte din plante cu efect roborant, tonifiant, stimulent, afrodisiac pentru bărbaţi.

Vital Man aduce prin compozitia sa un aport de substante vitale organismului masculin, favorizand, apetitul sexual, reactia de excitatie la stimuli erotici, actionand totodata benefic pe stres, oboseala si anxietate.

Planurile pe care acest produs interactioneaza cu fiinta masculina sunt fizic, energetic si spiritual, de aceea actiunea lui este una complexa, atat din punct de vedere bio-chimic, cat si bio-fizic.

Cumpara acum Vital Man la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Vital Man la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Componentele extractului din plante Vital Man conţin numeroase substanţe active care acţionează la nivel molecular.

Dintre substanţele active ale produsuluim Vital Man un rol deosebit au fitosterolii ale căror efecte în organismul uman se produce la nivelul unor enzime (hidroxilază, reductaze), care participă în metabolismul steroidic având un efect mimetic indirect.

 • Ginsengul siberian (Eleuterococcus Senticosus) are efecte benefice asupra organismului masculin, imbunatatind capacitatea de adaptare. Are de asemenea actiune revigoranta si antistres, imbunatatind starea generala. Acest component creste si performantele sportive si fizice ale barbatilor.
 • Muia Puama ridica vitalitatea generala a barbatului. Este mentionata de indienii amazonieni drept “copacul potentei” sau “radacina barbatului”. Contine betasitosterina care intensifica disponibilitatea organsimului la activitate sexuala, sprijinind totodata metabolismul si sistemul nervos.
 • Urzica (Urtica Dioica) accelereaza metabolismul, are efect slab diuretic si intervine in functionarea normala a prostatei, inclusiv in cazul barbatilor cu adenom de prostata.
 • Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigurand confort psihic. Este usor afrodisiac si diuretic. S-a dovedit util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.
 • Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra activitatii sistemului nervos central. De-a lungul istoriei medicinei naturiste a fost folosita drept afrodisiac, cu efecte impotriva nervozitatii, oboselii si starii de disconfort general. Este utila in prevenirea si combaterea impotentei.
 • Maca este o planta care contine zinc, potasiu, fier, o cantitate de calciu mai mare decat laptele si cateva vitamine din complexul B, fiind cunoscuta ca remediu pentru cresterea fertilitatii. De asemenea are abilitatea de a spori masa musculara si forta.
 • Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

Produsele Calivita in Farmacii- Guarana (Paullinia Cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay.

Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si “cola braziliana”.

Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei.

Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame.

Extractul de guarana este benefic si in artrite sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri.

O tableta Vital Man contine:

 • Ginseng siberian ……………100 mg
 • Muira Puama(Liriozma)……..100 mg
 • Catuaba…………………………..25 mg
 • Damiana………………………….50 mg
 • Radacina de Sarsaparilla…..50 mg
 • Yohimbe…………………………..50 mg
 • Urzica……………………………..50 mg
 • Extract de guarana………….100 mg

Mod de administrare:
Pentru cele mai bune rezultate, consumaţi 1-2 tablete pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 60 tablete

Vital Man Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Vital Man

Vital Man
Tagged on: