Home > Produse Calivita > Vital Woman

Astazi Vital Woman la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Vital Woman produs natural Calivita special creat pentru a imbunatati starea generala a femeii, ridicand libidoul, starea de spirit, puterea fizica, starea de prezenta, feminitatea.

Substantele active din produsul Vital Woman actioneaza pe mai multe nivele – in plan fizic, energetic si spiritual – si confera acele atrtibute si resurse de care orice femeie moderna are nevoie in viata de zi cu zi.

Cumpara acum Vital Woman la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Vital Woman la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Vital Woman este un produs natural complex din plante, pentru femei. Componentele sale induc o stare de bună dispoziţie generală.

Cauzele scaderii dorintei sexuale la femei sunt multiple:

Probleme de cuplu: diverse tensiuni care apar in cuplu duc la scaderea dorintei sexuale a femeii pe fond psihic.

Fie neatentia partenerului, senzatia ca o inseala, certurile frecvente, neajunsurile financiare, lipsa comunicarii sau tulburarile performantei partenerului sunt doar cateva din problemele de cuplu.

Tulburari psihice: oboseala intensa, stres puternic, depresia, anxietatea, scaderea increderii de sine (imbatranire, ingrasare etc) pot duce de asemenea la scaderea interesului pentru sex.

Boli precum cele tiroidiene, infectiile vaginale care produc discomfort local la contact (candidoze, vaginite, scaderea secretiei vaginale), endometrioza, fibromul uterin sunt de asemenea cauze ale scaderii libidoului.

Medicatia: anumite medicamente prezinta ca efect secundar scaderea libidoului, cum ar fi spre exemplu unele antidepresive.

Varsta si menopauza: odata cu inaintarea in varsta este firesc sa scada interesul pentru sex, insa nu atat incat acesta sa fie de-a dreptul refuzat.

Chiar si dupa menopauza interesul sexual nu dispare imediat.

In urma numeroaselor cercetari, s­-a dovedit ca exista numeroase plante care pot veni in ajutorul femeilor, astfel incat sa ramana echilibrate si senine in orice etapa a vietii lor.

Vital Woman este un produs natural special creat pentru a imbunatati starea generala a femeii, ridicand libidoul, starea de spirit, puterea fizica, starea de prezenta, feminitatea.

Substantele sale actioneaza pe mai multe nivele – in plan fizic, energetic si spiritual – si confera acele atrtibute si resurse de care orice femeie moderna are nevoie in viata de zi cu zi.

S-a dovedit că stresul aferent stilului modern de viaţă are un efect negativ asupra sănătăţii şi dispoziţiei noastre.

Această problemă subtilă, dar foarte reală, se poate manifesta prin tensiune, iritabilitate, depresie, scăderea funcţiilor sexuale, cefalee (durere de cap), urticarie, greaţă, instalarea altor boli.

Plantele sunt tratamentul oferit de Mama Natură pentru aceste afecţiuni.

Plantele sunt un mod sigur, natural şi eficient de a contracara efectele stresului, îmbunătăţindu-ne, prin urmare, sănătatea şi ajutându-ne să ducem o viaţă mult mai plăcută.

Câteva din plantele de calitate incluse în acest preparat Vital Woman sunt:

  • Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central.
  • Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau bogat in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigura confort psihic, este usor afrodisiac si diuretic. Este util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.
  • Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.
  • Maca (Lepidium Meyenii) creste libidoul si poate avea efecte pozitive in caz de infertilitate.
  • Suma (Pfaffia Paniculata) actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta, apetitului sexual.
  • Saw Palmetto (Palmierul pitic) ajuta la ameliorarea infectiilor urinare, ajuta la urinarea normala si scaderea simptomelor urologice; scade nivelul de dihidrotestosteron.
    Produsele Calivita in Farmacii
  • Unicornul (Aletris Farinosa) contine saponina cu efect estrogen, precum si o substanta care intareste uterul, influentand favorabil in diverse perioade hormonale starea psihica a femeilor.
  • Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. Guaranina este principala substanta biologic-activa din guarana. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si “cola braziliana”. Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame.

O tableta Vital Woman contine:
Damiana 100 mg
Rădăcină de Suma 100 mg
Rădăcină de Maca 100 mg
Extract de guarana 100 mg
Rădăcină de Sarsaparilla 50 mg
Saw Palmetto 50 mg
Rădăcină de Unicorn 25 mg
Catuaba 25 mg

Mod de administrare:
Pentru cele mai bune rezultate, consumaţi 1-2 tablete pe zi sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 60 tablete

Vital Woman Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Vital Woman

Vital Woman
Tagged on: