Home > Produse Calivita > Vitamina E

Astazi Vitamin E la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Capsule gelatinoase care contin vitamina E naturala.

Vitamina E din surse naturale poate fi depozitata de tesuturile organismului o perioada mult mai lunga de timp decat cea produsa pe cale sintetica.

Vitamina E, căreia i se mai spune şi „vitamina tinereţii veşnice”, are câteva efecte benefice asupra întregului organism.

Protejează preţioşii acizi graşi împotriva radicalilor liberi, care îi atacă (este deci un antioxidant puternic), contribuind astfel la menţinerea sănătăţii şi tinereţii celulelor corpului, a pielii şi a sistemelor nervos şi circulator.

Cumpara acum Vitamin E la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Vitamin E la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Vitamina E este o vitamină liposolubilă, care joacă un rol important în metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor, precum şi în menţinerea echilibrului hidroelectrolitic.

Este de mare ajutor în perioadele de recuperare după boală, deoarece favorizează regenerarea celulară.

Vitamina E protejează rezervele de vitamina A şi de acizi graşi polinesaturaţi împotriva oxidării, ajutând astfel la prevenirea aterosclerozei.

Vitamina E are un efect benefic asupra sistemului nervos, performanţelor sexuale, ajută la revigorarea pielii şi a părului şi poate accelera cicatrizarea.

Tocoferolul sau vitamina E este o vitamina liposolubila cu rol important in metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, ca si in mentinerea echilibrului hidro-electrolitic.

Este de mare ajutor dupa o afectiune, in perioada de refacere, cand organismul este slabit, deoarece ajuta la regenerarea celulelor.

Vitamina E protejeaza vitamina A si acizii grasi nesaturati de oxidare, prevenind astfel ateroscleroza.

Are de asemenea un rol in la formarea vitaminei A in organism.

Are efect benefic asupra sistemului nervos si a performantelor sexuale, ajuta la regenerarea pielii si parului. Previne formarea cicatricelor cheloide.

Efectul antioxidant al vitaminei E se manifesta prin faptul ca o singura molecula din aceasta vitamina protejeaza 200 de molecule de acizi grasi nesaturati impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Vitamina E este prezenta in cantitati mari in ficat, in tesuturile grase si musculare, in miocard, uter, testicule, sange si in glandele suprarenale.

Efectul vitaminei E in organism se datoreaza celor opt genuri de izomeri ai tocoferolului, denumiti cu literele alfabetului grecesc.

Cel mai cunoscut si eficient este alfa-toco-ferolul. Alimentele contin izomerii tocoferolului in cantitati diferite, ceea ce explica si activitatea vitaminica diferita.

Vitamina E este foarte eficienta in perioada de convalescenta, ajutand la refacerea celulelor.

Totodata, protejeaza vitamina A si acizii grasi nesaturati de oxidare, prevenind astfel ateroscteroza.

Prin actiunea sa imbunatateste practic sinteza vitaminei A.

De asemenea. tesuturile retin pentru un timp mai mare vitamina E provenita din surse naturale, spre deosebire de vitamina E obtinuta pe cale sintetica.

Vitamina E este si un antioxidant important, realizand o protectie foarte buna impotriva radicalilor liberi.

Specialistii cardiologi au constatat ca, administrand vitamina E in timpul sau dupa infarctul de miocard, se menajeaza muschiul inimii.

Accelereaza si vindecarea bolnavilor ce au suferit interventii chirurgicale pe arterele coronare si nu numai.

Consumul de vitamina E intareste sistemul imunitar al persoanelor varstnice, scazand astfel riscul diverselor infectii.

De asemenea, amelioreaza afectiunile pulmonare, crizele bolnavilor de Parkinson (relaxand musculatura) si previne avorturile spontane.

Carenta de vitamina E afecteaza functiile celulelor T si, astfel, activitatea sistemului imunitar.

Vitamina E creste atat raspunsul imun natural, cat si pe cel dobandit.

Suplimentarea cu vitamina E este importanta in cazul varstnicilor, deoarece, la acestia, activitatea sistemului imunitar este scazuta si sunt mai vulnerabili in fata anumitor bacterii si virusuri.

Culturistii au nevoie de o cantitate mai mare de vitamina E pentru dezvoltarea masei musculare si inlaturarea rapida a oboselii.

Prin faptul ca imbunatateste capacitatea musculara si intarzie aparitia oboselii, se poate folosi cu succes de catre toti sportivii.

Vitamina E joacă un rol vital ca antioxidant, asigurând o protecţie excelentă împotriva radicalilor liberi.

O moleculă de vitamina E poate proteja 200 de molecule de acizi graşi nesaturaţi împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

O tableta Vitamin E contine:

  • Vitamina E………………………………. 100 UI

Mod de administrare: 1 capsulă gelatinoasă la 3 zile sau după recomandări.

Mod de administrare:
Consumaţi 1 capsulă gelatinoasă zilnic sau conform indicaţiilor.
Cantitate: 100 tablete

Vitamina E 100 Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Home > Produse Calivita > Vitamina E

Vitamina E
Tagged on: